SkønhedKosmetik

En uforglemmelig duft "Gucci Rush"

Virksomheden Gucci er en af disse kendte mærker, der har været en succes at opnå en lang og ujævn ride. De har oplevet op- og nedture, så det er velkendt at prisen for succes. Han tiltrækker og beruser, det er et incitament til hårdt arbejde. Det er ingen hemmelighed, at mange store virksomheder begyndte med små butikker og værksteder, men takket være den ukuelige ønske om deres skabere vil helt sikkert lykkes, de forvandlet til store virksomheder og selskaber.

Den første duft selskab "Gucci" udgivet i 1974. Debut var en succes. Men en eller anden grund, på denne parfume selskab eksperimenter blev suspenderet i lange tyve år. Vi kan ikke sige, at smag ikke er blevet gjort, men de var få.

I 1995, virksomheden producerer Gucci accenti - fantastiske blomster-frugtagtig duft til kvinder. Denne nye brand er vendt tilbage den fortjente popularitet i parfume verden. Alle de følgende varianter var stilfulde og luksuriøse. På grund af det faktum, at nye elementer vises næsten hvert år, er interessen for dem fortsætter med uformindsket styrke.

I 1999 har det kendte mærke lanceret en ny duft, "Gucci Rush", som fejrer kvindelige sensualitet. En dame med en stærk personlighed er ikke svært at være i søgelyset. Simpelthen, det er i sagens natur er sexet og attraktiv. Hendes hjerte - er en flok lidenskaber, og dens smag er ikke bare vinker, det brænder.

Sensuel og lyse "Gucci Rush" nødvendigvis give dig en kraftfuld ladning af god solrig humør. Som ved et trylleslag, vil han male det mest grå dag. Hvis du ønsker at overraske og erobre menneskers hjerter, er denne duft specielt designet til dig. Dens storslåede duft du tilføje lidt krydderi og charme.

Playing "Gucci Rush" består af friske og delikate aroma af frugt og blomster, forstærkede træ akkorder og slutter med luft antydninger af fresia, mandarin, rose, magnolia, cedertræ og moskus.

Virksomheden derefter skabte et par parfume - parfume "Gucci Rush" for mænd. De optrådte i 2000 på hylderne i parfumerier år. Parfume er afsat til aktive medlemmer af stærke køn. Sammensætningen oprindeligt baseret på modsigelsen af kolde og varme musik, men tilføjede frisk duft gør en klassiker. Denne duft er designet til herrer, for hvem det vigtigste upåklagelig manerer og en elegant stil. Bouquet sammensætning succes kombinerer varme noter af cypres og nogle cool accenter duftende lavendel hjerte noter kombineret cedertræ og sandeltræ, og i løkken sammenflettede sandeltræ, patchouli og grå moskus.

I 2001 lancerede virksomheden en anden duft samme serie - "Gucci Rush 2". En charmerende duft af moskus og narcisser, som begejstrer og giver lykke. Sammensætningen blev oprettet Michel Almayrak. Lys og udtryksfulde emballage vil henlede opmærksomheden på disse ånder. Duft for kvinder. Præparatet åbner med friske noter af narcissus og fresia i hans hjerte - lilje, solbær, i sløjfen af smag - en palme, moskus og eg mos.

Parfume "Gucci" Rush beruse andre. De hørte udfordringen og provokation. Eksotiske cocktail af farver usandsynlig måde forvandlet til en elegant og subtil løkke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.