Kunst og underholdningFilm

Kæledyr killer, Ogres, monstre: horror film og mystik

I en række af familie dramaer og komedier har gentagne gange bekræftet princippet om, at dyr - venner af mennesker. Men hvad nu, hvis det er fra dem vil begynde at antage en stor trussel mod menneskeheden? Dette kan ses i horror-film, hvor dyr - morderen.

"Jaws" 1975

Måske den mest berømte maleri, hvor folk dør i kæberne af rovdyr, forbliver "Jaws". Med sin optræden i verden rædsler om dyre-mordere har nået et nyt niveau. Og der er mange efterligninger og parodier.

Historien finder sted på øen Amity. Her, i den lille ferieby, ligesom resten af mennesker i forskellige aldre. De elsker at svømme og surfe. Men en dag Amity berygtet.

En morgen, den lokale sherif finder på kysten af menneskelige rester. Undersøgelsen viste, at pigen havde dræbt en hvid haj. Men hvordan kom hun fra? Efter alt, dette monster er meget anderledes fra alt, hvad der måtte stå over før. Efter det første offer blev strakt en reel blodig kæde af mord og eventyrere, der ønsker at dræbe uhyret.

Blandt dem, der ønsker at overvinde den store hvide haj, er en anden helten i filmen - en fisker Quint. Denne gamle soldat i sit liv set en masse hajer og er i stand til at håndtere det. Quintus sendt til at dræbe hajen. Hjælpe ham kaldes sheriffen og en ekspert i oceanografi, der ankom på øen til dette formål.

"Pet Cemetery" 1989

Anderledes i horror-film præsenterede vores mindre brødre. Nogle gange dyrene - morderen, der indføres i panik beboerne i en lille by. Og nogle gange er de i stand til at skræmme, ikke dræbe nogen.

Dr. Luis Krid først for nylig flyttet med sin familie. Hans talentfulde læge, blev inviteret til at arbejde på det lokale college. Men det er kun huset gik til Luis lidet misundelsesværdig: lige foran ham optaget vej, som fra tid til anden pass multi-ton maskine. Denne vej var årsag til mange ulykker i byen. Ofte dør under hjulene på kæledyr. For dem, næsten modsat huset Creed, smadret en lille kirkegård.

Det syntes, at livet begyndte at komme ind i sin skure. Men en af de studerende Luis ramt af en bil. Selvom manden og forsøgte at gøre alt for at redde den unge mand, han ikke lykkes. Efter nogen tid fremover Creed blev spøgelset af den afdøde elev. Han overtalte sin professor i hvert fald ikke gå til den gamle indiske kirkegård.

Men Creed familie rystet af en ny tragedie dræbt under hjulene på en favorit familie kat. Ifølge PET er dræbt og hans kone Luisa, og unge søn. Så en lokal beboer tilbudt at begrave katten på den gamle kirkegård. Louis aftalt. I aften begravede de katten i en lille grav. Morgen PET vendte tilbage til sin familie.

"Piranha" 1978

Animal Cannibals ofte bliver helte horror film. Og blandt alle de repræsentanter for dyrelivet filmskabere størst præference gives til indbyggerne i havet. Så sammen med hajer, blevet berømt i film og piratfisk.

Forsvinden af to teenagedrenge førte Maggie MakKeun hus og alkoholiske eremit Paul Grogan. Ikke langt fra huset, fandt hun manden ting unge. Alt pegede på, at de besluttede at svømme og druknede. Men yderligere undersøgelser viste, at alt er meget værre. På dette tidspunkt, avlet piratfisk, og derefter opgivet projektet. Nu fiskene selv at tjene til livets ophold. Maggie begynder at kæmpe mod piratfisk. Men det er kun gode intentioner blev oversået Vejen til helvede. På grund af skødesløshed af myndighederne Piranha flytte til et andet ærme af floden, hvor han byggede en børns lejr og ferieby.

"Jurassic Park", 1993

Fi film give folk en chance for at føje til sin liste over fobier er ikke kun virkelig eksisterer i vor tid af dyr, men også dem, der er uddøde. Hvem kunne antyde, at efter millioner af år, er dinosaurerne tilbage skræmmer alle, som deres lavere og svagere.

Dzhon Hemmond gjort en utrolig videnskabeligt gennembrud. Han sørgede for, at lange uddøde dinosaurer blev genfødt. Han ikke alene genoprettet mange sorter, men også skabt Jurassic Park, hvor de vil være i stand til at se alle. Men det er først efter tragedien, ved transport tvivl hvordan man opfører sig som dyr morder når møde folk. Og derefter gik jeg til parken kommission, hvis opgave var at kontrollere sikkerheden.

Det viste sig, at der blandt beboerne i Jurassic er til stede, og dem, der nemt kan spise en mand. Animal Cannibals så bange Kommissionen, at parken er truet. Men skæbnen medført ændringer. Efter sabotage af en af de ansatte i dinosaurerne var på ydersiden. Og nu, vil kommissionen nødt til at løse en meget vigtigere spørgsmål - hvordan man overlever indtil de fandt dyr morder.

"Anaconda", 1997

Ofte folk forårsage frygter oprettelsen af fjerne lande, hvor de aldrig har besøgt. Fordi fjernede rædsler om dyre-dræbere fra troperne og Afrika. Blandt disse er værd et billede "Anaconda".

I begyndelsen af filmen fortæller historien om den krybskytte, der blev dræbt efter hans køretøj klatrede anakonda. Så seere repræsenterer andre tegn - et filmhold, der kom til at lave en dokumentarfilm om den lokale stamme. Men de kan heller ikke nå målet. Trouble følger problemer. Og det bliver hurtigt klart, at den anaconda valgte en ny ofre. Måske er det ikke tilfældigt? Som besætningen er forbundet med de døde krybskytte? Og hvad frygtelige hemmeligheder de holde?

"Fugle" 1963

Disse mestre er i stand til at kombinere i ét billede flere genrer, så de interagerer med hinanden helt naturligt og gøre historien interessant. Særligt fremtrædende i denne A. Hitchcock, der viste sit talent i flere film, blandt dem "The Birds". Film om dyre-mordere er sjældent omfatter en kærlighedshistorie. "Fugle" er forskellig fra dem.

Melanie i fuglen butikken mødte en charmerende ung mand Mitch. Han er så tiltrukket pigen, at hun besluttede at møde ham igen. Rainbow elsker skønhed ånd kunne ødelægge undtagen måger, styrter ned lige ind i hovedet Melanie. Fra en ven lærte hun, at en hindring for deres lykke Mitch kan blive den unge mands mor. Men hun havde ingen idé om, at alle dem står over for en langt mere forfærdelig katastrofe end problemet med fædre og børn.

"Banden", 2006

Publikum ser film, hvor dyr - den killer af folk bruges til at se fjernt, hvis ikke opfundet djævel. Derfor særligt skræmmende om billedet betragtes som repræsentanter for de vilde dyr, der lever i de store byer og i små landsbyer.

En gruppe på fem unge mennesker vælger at slappe af på øen, væk fra travlhed i byen. Men de er ikke klar over, at dette sted er ejet af en pakke af vildtlevende hunde. Når dyrene monstre mærke til tilstedeværelsen af fremmede, de begynder deres jagt. Og det synes intet kan stoppe dem.

Film om dyre-mordere stolte af sted i historien om horror-genren. De er i stand til at skræmme mindst et billede om galninge og ondt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.