Mad og drikkevarerOpskrifter

Creme kage udsmykning sprøjte. Metoder og teknikker udsmykning kager

I dag vil vi fortælle dig om, hvordan man laver creme kage udsmykning sprøjte. Opskrifter sådanne godbidder kan indbefatte forskellige bestanddele. Den vigtigste er, at de er godt taget dem den ønskede form og holdt det efter en let afkøling.

Dekoration af cremen: detaljeret opskrifter

Der er intet smager bedre uafhængigt fremstillet kage. Lavet med kærlighed og lækre-ildelugtende kager er sikker på at blive en dekoration af enhver ferie bord. Men til hjemmebagt kage viste sig virkelig smuk, skal du være temmelig meget til at prøve. Efter alt dette kræver en separat koge fløde, og derefter korrekt anvende det til overfladen dannet af dessert.

Classic Oil Cream

Sikkert mange husmødre, hvordan man laver den klassiske creme til at dekorere kager fra en sprøjte. Typisk er det omfatter følgende komponenter:

 • maksimal frisk smør - 200 g;
 • strøsukker (du kan fint sukker) - 8 store skeer.

Fremgangsmåden til fremstilling af olie creme

Olie creme kage udsmykning sprøjte er overraskende hurtigt og nemt. Til at begynde at gå videre til at fjerne fedt (madlavning) af fryseren og vente til den er færdig blødgøring. Den olie, der skal anbringes i blenderen og stærk beat (ved den højeste hastighed) eller gradvis tilsætning pulveriseret sukker.

Som et resultat af denne procedure, er du nødt til at få en frodig og luftig creme til at dekorere kager fra en sprøjte. I øvrigt er det også egnet som grundlag for mastiks.

Hvis du ønsker at få en farverig creme, skal det først opdeles i dele, og derefter blandet med frugtfarve. I fravær af disse er det muligt at bruge chokoladeovertræk, gulerod eller rødbede saft, etc.

Hvilket gør proteinet creme

Protein creme til at dekorere kager fra en værre sprøjte holder formen, snarere end olie. Men hvis du prøver, så at vægten kan være en original måde at dekorere den side af dessert og gøre præget kant.

Så vi har brug for:

 • Æggehvider - 4 store æg;
 • sukker fint - et helt glas (kan være lidt mere);
 • Citronsaft - et par dråber.

At lave mad

Protein creme kage gøres så enkelt og let som en olie. At begynde at forsigtigt adskille proteinerne fra æggeblomme og så på et tidspunkt at placere dem i kølekammeret. Efter ¼ time produktet skal fjernes, sat i en dyb kop forsmurt citronsaft, og fortsæt til piskning. For at udføre denne procedure kan være på tre forskellige måder:

 • piskeris;
 • mixer;
 • blender.

Den første mulighed er den mest pålidelige. Med en manuel piskeris, kan du lave en temmelig frodig og stabil protein masse, som vil være god til at holde formen givet til det. Den største ulempe ved denne metode er imidlertid, at under piskning protein kræver stor fysisk anstrengelse.

Som for mixer og blender, så de også kan få et stabilt skum. Selvom denne skal du bruge en temmelig stærk enhed med et stort antal omdrejninger i minuttet.

fremstillingsmetode

Når æggehviderne er kølet, bør de straks begynde at slå. Gør det hurtigt anbefales. Periodisk til det produkt, du har brug for at hælde sukker. Og jo mere den er, jo mere luftigt og stabilt få cremen.

Det skal bemærkes, at til fremstilling af proteinmasse for at bruge sukker, ikke pulver. Efter den sidste ingrediens smelter hurtigt og gør mere flydende creme, som ikke er egnet til kage dekoration.

Chokolade creme kage

Hvis du beslutter dig for at gøre en chokoladekage, så dekorere det så godt tjene som en ganache. For at forberede en så usædvanlig creme bør indhentes fra:

 • fed creme - 500 ml;
 • Bitter chokolade - 6 fliser (90 g);
 • Ca. 50 g - smør

vi forbereder ganache

For at gøre det chokolade creme dekoration dessert hjem, bør du hælder piskefløde i en stor skål, så meget af deres varme, men ikke bring i kog. Ved siden af et mejeriprodukt skal sættes brydes i skiver chokolade og smør. Til opvarmning disse komponenter anbefales, indtil, indtil de er helt smeltet. Afslutningsvis vil den resulterende blanding fjernes fra ovnen, afkøles og plads i køleskabet i 4 timer (fortrinsvis natten over).

Efter den specificerede tid krævede fløde fjernet, holdt ved stuetemperatur i ca. 10 minutter, og derefter gå videre til en boligmontering dessert.

Metoder og teknikker udsmykning kager

Der er mange metoder og teknikker, som du kan dekorere enhver dessert. Den mest populære kulinariske sprøjte blandt moderne husmødre. Det er meget let at bruge og høje omkostninger er anderledes. At anvende den til at dekorere hjemmelavede kage, behøver vi kun at udfylde kapaciteten af udvalgte fløde (olie, protein, chokolade, etc.), og derefter presse ud overfladen dannede godbidder. Hvis du har brug for at få det originale billede (f.eks, blomster, kronblade, og så videre.), Kan du bruge specielle dyser, som normalt indgår.

Som du kan se, kage dekoration hjælp wienerbrød sprøjte gjort ganske nemt. Men hvis du har brug for at dække dessert mere komplekse tal, så er det ikke anbefale brugen af fløde, og mastiks eller protein slik. Gøre dem derhjemme nemt og bekvemt. For at gøre dette, behøver vi kun til nøje at overholde alle krav i opskriften og nyde den kreative fantasi.

For at opsummere

Nu ved du, hvilke cremer er egnet til smukt arrangere en hjemmelavet kage eller wienerbrød. Hvis du ikke har til rådighed sprøjten, så i stedet kan du bruge almindeligt papir. Det følger af den lille størrelse til at gøre en pose, og derefter afskæres spidsen af den ønskede tykkelse og facon. Med en sådan indretning skal have den samme oprindelige opnås desserter, som at bruge en speciel konfekture sprøjte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.