ComputereSoftware

Hvordan kan jeg konvertere Excel til PDF?

Ofte ved afslutningen af arbejdet med Excel-dokumenter, der kræves for at løse det resultat, at fjerne muligheden for redigering. En af de muligheder, hvordan man opnår det ønskede resultat - at konvertere Excel til PDF-fil.

Oversættelse Editor

En af de nemmeste måder at konvertere Excel til PDF er at holde dokumentet i dette format. For at gøre dette, skal du vælge menuen "Filer", hvor du klikke på "Gem som".

I det vindue, der åbnes, bliver du bedt om at vælge stien og den betegnelse, som filen skal gemmes, samt ekspansion, hvor det er nødvendigt at finde den PDF-format. Når du har valgt optimering indstillinger og en vifte af lagrede data vil kun klikke-klikke på knappen "Gem". Som et resultat, vil den valgte adresse fil laves, der indeholder alle de markerede oplysninger.

Brug af Add-ins

Men i nogle tidligere versioner af Excel på listen over mulige formater: PDF er ikke pointen. I dette tilfælde er det nødvendigt at anvende en anden metode til at installere en speciel add-in til programmet. Det gør det muligt at konvertere Excel til PDF, selvom der ikke er noget program, der understøtter arbejdet med dette format. Dette plug-in kaldes Gem som PDF og XPS. Den kan downloades gratis fra den officielle Microsofts websted.

Efter installation af plugin for at gemme et dokument i PDF-format skal udføres i tre enkle trin. I menuen "Filer" brug for at finde en "Gem og Send" for software-versioner 2007 og 2010, af årene, og "Gem som" - for resten. I det første tilfælde vil vælge "Opret PDF / XPS Document" -menuen, som vil åbne et vindue med konfigurationsparametre af samme butik et dokument i editoren. I det andet tilfælde, skal du finde en PDF eller XPS, som vil udløse det samme vindue i højreklik-menuen. Ligesom i editoren add-in beder brugeren om at gemme dokumentet som en helhed, og kun forlade det valgte celleområde i tabellen.

Særlige tjenester

Hvis det er muligt bruge ovenstående ikke foreslået, konvertere Excel til PDF Converter til at hjælpe særligt. I øjeblikket er der som særlige online-tjenester og programmer, der ikke kræver en netværksforbindelse. De begge bruger den samme sekvens af handlinger, der giver lignende resultater.

I tilfælde af web-applikationer, er den kun forpligtet til at hente den ønskede dokument, og så efter et stykke tid, bør du downloade resultatet. Offline-programmet skal du blot vælge den relevante fil, skal du angive indstillingerne og stien for at gemme dokumentet. En af fordelene besat af konverteren (PDF til Excel), er, at det også kan konverteres uden brug af særlige programmer.

Den omvendte omdannelse

Retur det oprindelige format kan være nødvendigt at fortsætte med at arbejde med filen, hvis det er nødvendigt. Så hvis du konvertere Excel til PDF, så alle data forbliver, men den formel vil ikke være til rådighed for brugeren. Således ønsker at holde processen med at få resultaterne af et hemmeligt dokument udføre transformation to gange er tilstrækkelig. Og hvis i Portable Document Format kan hjælpe med at oversætte, og redaktøren, er du garanteret at returnere dataene vil kun være i stand til PDF Converter til Excel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.