TravelingHoteller

Guest house "Angelina", Vityazevo: overblik, beskrivelse og anmeldelser

Syd Vityazevo forlig, ifølge mange turister er det bedste sted for familie og for resten. Havet ved denne udvej varm og ren, og strandene er meget komfortable. Selvfølgelig er der i landsbyen og veludviklet turist infrastruktur. Billig og endnu helt komfortable boliger - det faktum, at blandt andet, byder på en udvej forstad til Anapa Vityazevo. Guest house "Angelina" for eksempel, har opnået gode anmeldelser, tilbyder komfortabel nok kapacitet og tilbyder gæsterne en behagelig service.

placeringsfunktioner

Vityazevo er den største bosættelse i Anapa. Denne ferieby er ikke strakt langs Sortehavet, og vinkelret på det - på bredden af flodmundingen. Derfor kan en god beliggenhed i forhold til strandene prale, ikke alle af de lokale hoteller.

Guest house "Angelina" (Vityazevo) i denne forbindelse er en behagelig undtagelse. Han bogstaveligt talt bygget en 5 minutters gang fra stranden. Direkte bag ham åbner ubebyggede område med naturlig vegetation. Fra Anapa Vityazevo landsby er kun 15 km. Derfor, for at komme til hotellet fra stationen eller fra lufthavnen sine gæster ikke meget indsats. Du kan gøre dette eller en taxa, eller bare på shuttle-bussen. Men den bedste løsning ville være at overføre til hotellet.

Fra Anapa turister reservere et værelse på dette pensionat leveres til et sted gratis. Normalt vejen til Anapa Vityazevo fra tager cirka 15 minutter. Turister, der ankom i Krasnodar, i Hotellet "Angelina" shuttle service kan også leveres. Men i dette tilfælde for tjenesten skal betale særskilt.

Den generelle beskrivelse af hotellet

Mange turister nyde stedet, hvor pensionatet "Angelina" - Vityazevo. Komplekset er en moderne fire forholdsvis ny bygning, den vigtigste udsmykning af dem er hvide balkoner med smuk klassisk balustre. Hotel ser så meget spektakulære og usædvanlige.

Hotellet område er indhegnet sikkert hegn. Nysgerrige ind i gården af hotellet er ikke tilladt, hvilket naturligvis øger tiltrækningskraft i øjnene af gæsterne. Ved indgangen af de grunde, der barriere. Sam værftet af hotellet er dækket med smukke fliser. Overalt for bekvemmelighed af de besøgende monterede bænke med markiser.

Værelser

Hvis det ønskes, kan turisterne leje på hotel er et af de 65 komfortable værelser. Samlet pensionat "Angelina", Vityazevo kan være stolte af, tilbyder sine gæster to typer af værelser: "Junior" "Lux" og Hotel værelser er udstyret med komfortable moderne møbler, fjernsyn og køleskabe. Al handel-på værelser har aircondition. Brusere og toiletter i værelser som individ. Ud over standard gel og shampoo i badeværelserne over hotellets turister kan bruge en hårtørrer.

Oprettet værelser til indkvartering af 2-4 personer. Muligheden for at leje ekstra plads tilbydes i Vityazevo pensionater. "Angelina" i denne forstand er ikke en undtagelse. Turister kan bestille dette hotel for et ekstra sæde ikke er for høj en pris. I hvert nummer af "Angelina" hotellet har en rummelig balkon. Her blandt andet, kan tørres strand tilbehør. Udsigten fra vinduerne i de fleste tilfælde har udsigt til havet.

Gæsteværelse

Udtalelse om dette hotel turisterne har udviklet tvetydig. Anmeldelser af det har både negative og næsten begejstret. Af fordelene ved dette hotel turister sige, først og fremmest, renholdelse af værelserne. Også ros pensionatet "Angelina" (Vityazevo) for børn op til 3 år kan bo her med deres forældre gratis. Der er i dette hotel og låntagning barnesenge.

Ulemperne ved værelser inkluderer turister i første omgang de ikke er for store område. Også mange gæster fejre, at det afleveres for få forretninger værelser. Imidlertid er hotellets ledelse forsøger at rette op på denne mangel og giver dens beboere mulighed for at bruge en forlængerledning.

Hotel-infrastruktur

På hotellet for sine gæster, blandt andet, er følgende ydelser leveres:

  • tøjvask;
  • strygejern og strygebræt;
  • udendørs store swimmingpool;
  • gratis WiFi i området.

Også hotellet har en pulje.

Udtalelse gæster om tjenesten

Anmeldelser af pensionatet "Angelina" (Vityazevo) er gode, især på grund af de stuepiger høflige. En medarbejder fra hotellet, Clean room, henviser generelt til de forebyggende rejsende. De forsøger at opfylde alle deres ønsker. Med hensyn til de andre hotel arbejdstagere, desværre er der ikke så gode anmeldelser. Det drejer sig for eksempel nogle administratorer og køkken medarbejdere.

Hotellets pool mange føler sig trygge nok til svømning. Vandet er altid ren. Imidlertid har nogle gæster udtrykte ønske, at hun kunne have været varmere. Gæsterne på hotellet klage til tider, at i højsæsonen ved bassinkanten kan ikke gå glip af alle gæster.

spisning

Spisning på hotellet "Angelina" har sin egen. Med hensyn til fødevarer i dette hotel turisterne er overvejende positive anmeldelser. Menuen i restauranten varierede og lækre retter selv. Stort set ingen klager fra beboere i Hotellet er ikke i forhold til de beløb fodret godbidder. Hungry i dette hotel, gæster ikke blive.

Anmeldelser: Hotel mangler

Generelt ophold i dette hotel turister føler sig trygge nok. Men de også opmærksom på, at pensionatet ligger "Angelina" (Vityazevo), prisen for indkvartering, der er temmelig høj, langt fra landsbyen infrastruktur. I umiddelbar nærhed af hotellet, desværre, der er ingen butikker og caféer. Som bemærket af mange turister, hotel management denne brug og overvurderer prisen på produkter, varer, der sælges på stedet.

hotel strand

Til havet fra hotellet "Angelina" for at gå, som allerede nævnt, ikke for lang. Dette, selvfølgelig, kan henføres til de ubestridte fordele ved hotellet. De fleste af de turister i dette område pensionat "Angelina" (Vityazevo) ros. Men nogle siger, og hvad du har brug for at gå til havet af sandklitter, der er ikke meget bekvemt. Mange feriegæster har udtrykt ønske om, at ejerne af hotellet og de nærmeste hoteller til asfalt i dette sted mindst en smal bane.

Praktiske strande - noget, som han ofte bliver rost beliggende i Vityazevo pensionater. "Angelina" i denne sammenhæng får også rave anmeldelser. Stranden på dette hotel har sit eget. De fleste turister anser det ganske praktisk og velholdt. Under alle omstændigheder er alt for mange mennesker er aldrig på stranden. Havet selv, at dømme efter de anmeldelser af tidligere gæster på hotellet, dette sted er næsten altid ren. Alger er meget lille. Ifølge de fleste af turisterne, og svømme i havet i nærheden af hotellet "Angelina" er ganske pæn. Indtastning af vandet er lavt, og bølgerne ikke er for høje.

hotellets tilstand

Den nøjagtige adresse på "Angelina" guest house er som følger: Region Krasnodar, Anapa, Vityazevo, ul. Nice, hus 22. Book et værelse på dette hotel, kan du ringe. I dette tilfælde skal du foretage en forudbetaling på 10%. I nogle tilfælde kan hotellets gæster få en rabat. Du er nødt til at udbetale et forskud til en konto tilhørende den elskerinde af hotellet A. V. Yagubovoy eller kortet af Sberbank Visa. Rygning værelser på hotellet, selvfølgelig, umuligt. Ikke lov til at bo på hotel "Angelina" og kæledyr. Indtast værelse gæsterne kan på 14.00. Check-ud - 12,00.

priser

Som allerede nævnt, snarere de høje leveomkostninger - er forskellen mellem et gæstehus "Angelina" i Vityazevo. Prisen for leje af hotelværelser her, som i mange andre hoteller i Sortehavet, afhænger primært af sæsonen. I juni og september prisen er kun omkring 1800-3500 rubler per person per dag. I højsæsonen, kan prisen nå op til 2200-6000 rubler.

tilgængelige attraktioner

Selvfølgelig, gæster af "Angelina" hotel har mulighed for at besøge Anapa Vityazevo og alle mulige interessante steder. Dette kan for eksempel være, inverteret hus, vandland "Olympia", delfin og så videre. D. Desuden kan hotellets gæster tage en tur til Anapa. Der er en chance for at se gyden af roser, musikalske springvand, den berømte fyrtårn og andre.

i stedet for en konklusion

Således vil vi have fundet ud af, at der faktisk er en "Angelina" - gæstehus i Vityazevo. Priser og overblik over det komplekse er givet ovenfor. Som du kan se, er hotellet er relativt let at bruge. Dens vigtigste fordele er veludstyrede værelser og nærhed til havet, og de mangler - afstanden fra infrastrukturen og de høje leveomkostninger. Under alle omstændigheder, for ikke alt for kræsne turister dette hotel som et opholdssted i Vityazevo kan være løsningen meget godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.