TravelingHoteller

Royal Dragon Hotel 5 * (Tyrkiet): Hotel-infrastruktur, beskrivelse af værelser, serviceydelser, anmeldelser. Ferie i Tyrkiet med børn

Royal Dragon Hotel 5 * (Tyrkiet, Side), som ligger i den grøn-blå af turist-distriktet i Antalya, blev åbnet i midten af foråret 2008. 7-etagers bygning, der er placeret på en sandstrand, dækker et område på 50.000 m2. Det er fascinerende og fantastisk arkitektur, takket være en komfortabel lejlighed med en god dekoration, gør det muligt for hver gæst at gøre gæster føler sig godt tilpas og føler sig hjemme.

Kort om Side

Byen er et populært ferieområde på den tyrkiske Middelhavet og er placeret mellem de mindst kendte og mest populære indenlandske turister Alanya og Antalya. På trods af den beskedne område, i forskellige retninger fra centrum af Side strakte stribe af hoteller og strande. Hertil kommer, at udvej området omfatter ofte de nærliggende landsbyer.

Dannelsen af denne del af køkken i Tyrkiet er i høj grad påvirket af Middelhavet tradition. Så her kan du nyde en utrolig mange fiske- og skaldyrsretter og forskellige slags fisk.

Den vigtigste retning i Side er en badeferie. området tiltrækker dog besøgende en mere kategori - udflugt turisme fans, som udvej er placeret ruinerne af et utroligt antal gamle bygninger. Det er ikke overraskende, da byen blev grundlagt af de gamle grækere. Bevis for deres tilstedeværelse kan kaldes en lille kappe, som bevarede fragmenter af vægge, amfiteater, templer, bade, Market Square og meget mere.

Let at komme til Side. Den nærmeste lufthavn er i Antalya. Flytrafikken forbinder det med mange russiske byer. rejsetiden er 3,5 timer, og billetprisen - fra $ 250. Du kan finde billigere muligheder, men vil være en lang flyvning (5,5-18 timer) skyldes direkte i Istanbul og Ankara.

Fra Antalya til Side kun en time væk i bil. Hvis du går selv, så ved udgangen af terminalen, kan du bruge de tjenester af taxachauffører, der er på vagt døgnet der rundt. I gennemsnit for en tur til hotellet "Royal Dragon" bliver nødt til at betale 270-300 tyrkiske Liras. For at spare er værd en tur til busstationen, ligger tæt på lufthavnen. Derfor dolmushi shuttle - shuttle bus. Udgifterne til rejse i dette tilfælde er 20 til 30 tyrkiske lire.

Og dem, der ikke har travlt eller bange flyvninger, kan vælge andre måder at rejse:

 1. På bussen. Rejsetiden vil være mere end tre dage. Rute muligheder er mange - gennem Georgien, Bulgarien og andre lande. For eksempel, forlod Moskva, er det muligt at komme til Batumi i 48 timer, og derefter overføre til en bus til Antalya (26 flere timer). Så køre til Side på dolmushe eller taxa til Royal Dragon Hotel 5 *.
 2. På færgen. 2 gange om ugen fra Sochi til Trabzon sendt til højhastigheds-fartøj. krydstogt tid - 4,5 timer. Næste vil tage bussen til Antalya, og derefter til side.

infrastruktur

Den vigtigste funktion af hotellet kompleks er udviklingen af infrastrukturen. Hotel Royal Dragon Hotel har længe bevist sin overlegenhed over sine konkurrenter og tilbyder en bred vifte af muligheder for turister:

 • Flere restauranter og barer, herunder en børns cafe, hvor hver gæst kan nyde desserter, nyde europæiske og asiatiske retter samt kølige alkoholiske eller ikke-alkoholiske drikkevarer.
 • Medicinsk center - et sted, hvor turister kan få ikke kun et førstehjælp i tilfælde af en nødsituation, men også at konsultere en specialist for generelle sundhed.
 • Frisør, hvor et team af ægte professionelle inden for deres felt.
 • Skønhedssalon, der tilbyder en bred vifte af tjenester lige fra kosmetiske procedurer og slutter med pleje af hud og hår.
 • Vaskerum, hvor der vil blive taget særligt hensyn til at rense alle ting.
 • forskellige retninger kæde af butikker i indkøbscentret, beliggende nær Royal Dragon Hotel 5 *. Her til attraktive priser, kan du købe souvenirs, sko, tasker, tøj, smykker og meget mere.
 • For business forhandlinger eller møder, tilbyder hotellet gæsterne brugen af tre mødelokaler, hvoraf den ene er multifunktionelle.

Room Beskrivelse Royal Dragon Hotel

Det luksuriøse hotel tilbyder sine gæster ophold i lejligheder i følgende kategorier:

 • 402 standard værelser og komfort. 236 af dem tilbyder en smuk udsigt over havet, 120 har en side-udsigt over kysten, og 19 vinduer ser ud på gaden. Derudover er der 4 ikke-ryger værelser og 5 - for mennesker med handicap. Hvert værelse består af et soveværelse, badeværelse og balkon. Samlet areal - 40 m2.
 • 14 værelser junior suite (junior suite med havudsigt). Et værelse med et samlet areal på 70 m2 består af to soveværelser, badeværelser 2, altaner og spabad.
 • 116 værelser Duplex familie (en vis mængde med havudsigt, de andre har udsigt til vejen). Det samlede areal af 60 m2. Det omfatter en balkon, to soveværelser og badeværelser.
 • 33 familieværelser med udsigt over havet og vejen. Værelser areal på 60 m2 Den består af to soveværelser, balkon og badeværelse.
 • 3 værelser Royal Suit (100 m 2). Den består af tre soveværelser, balkon og to badeværelser.

Hoveddøren af hvert værelse tilbyder et magnetkort.

I hver kategori er der plads:

 • tæpper;
 • TV;
 • 2 direkte telefon, hvoraf den ene er i badeværelset;
 • hårtørrer;
 • radio gennem TV;
 • spejl;
 • klimaanlæg;
 • badeværelse og toilet;
 • babyseng (på gæstens anmodning);
 • sikker;
 • balkon;
 • minibar;
 • polstrede møbler.

Steder i nærheden Royal Dragon Hotel

I Tyrkiet gå med forskellige mål: en for doven afslapning og shopping, nogen - på forretningsmæssige problemstillinger, og andre - at stifte bekendtskab med seværdighederne. Og det største problem af alle hotelgæst i begyndelsen af rejsen er komplet desorientering. At bo lidt lettere i Side Ballroom mini-guide i udkanten af området resort.

Inden for en radius af 1 km fra Royal Dragon Hotel har:

 1. Dolphin skulptur, som ligger på hovedgaden i landsbyen Kumköy og spiller rollen som en vejledning for turister. Monumentet var af ringe værdi, men takket være ham, en masse gæster på hoteller i nærheden, og hoteller var i stand til at stoppe i tide og dolmushe ikke videregive min stop.
 2. Kumköy centrale springvand i form af en skål ottekantet form. Ved siden af det er musikere skulptur, nær hvor du kan slappe af i de komfortable træbænke.
 3. Indkøbscenter - en elegant bygning, opført i midten af det tyvende århundrede, kombineret med moderne tyrkiske arkitektur. Komplekset er ligesom en enorm tøj marked, men smukke springvand, interiør, hvid marmor og bænke skabe en særlig atmosfære til en dejlig lang shopping.

Inden for en radius af 3 km fra Royal Dragon Hotel er placeret:

 1. Kumkoy Beach. Det er kendt for sine rene, gyldne sand og blide skråninger. På det område er der en masse af natklubber, så du kan lide denne bevægelse kommer til en ende kun til 07:00. Før frokost ikke er overfyldt.
 2. Buste af Ataturk. Beliggende i den maleriske havn, det er et lokalt vartegn, tiltrækker sig opmærksomhed fra mange rejsende.
 3. Strand Evrenseki. Et ideelt sted for en ferie i Tyrkiet med børnene. Meget ren udvej med klare hav, blødt sand. I nærheden ligger et gratis fitnessområde.

Inden for en radius af 5 km fra hotellet:

 1. Strand Tayyarbey, placeret i bugten Gundogdu. Ud over standard for hvile, kan du drage fordel af en fri bar tjeneste.
 2. Quay Side - et yndet sted for alle turister, hvor langs hele området i smukt blomstrende kaktus og palmer.
 3. Alley Cholakly længde på op til tre meter. Der er hyggelige cafeer, vandrestier, der fører direkte til byen stranden.

Faciliteter for unge gæster

Hvad hvis jeg ønsker at få fremragende service, ikke spendere på en pakkerejse, men stadig tilbringe en ferie med børn? I Tyrkiet i lang tid med stor entusiasme gå mange russiske familier med forskellige indkomstniveauer - og hvert land opfylder massen underholdning.

Den udvej er en ideel familie orienteret: De fleste hoteller har alle betingelser for komfort små gæster, mens de, der er ældre, kan med fordel og fornøjelse at tilbringe tid i lokale lejre.

På stranden internationalt team af animatorer, hvoraf de fleste er helt flydende russisk. På grund af systemet "all inclusive" der er ingen grund til at tænke over, hvordan at fodre mit barn, og rig udflugt program vil hjælpe dit barn til ikke blot at slappe af, men også til at supplere deres viden.

Royal Dragon Hotel personale med særlig rysten behandler sine yngste gæster. Forældre kan roligt nyde din ferie uden at bekymre sig om deres børn, vel vidende, at de har det sjovt og er under konstant opsyn.

Følgende muligheder er til rådighed for unge gæster:

 1. Legeplads på stedet med en bred vifte af spil, forlystelser og funktioner.
 2. For børn fra 4 år og børn under 12 år en miniklub, hvor, under tilsyn af lærere de kan nyde en interessant underholdningsprogram.
 3. På det område af Royal Dragon Hotel er en swimmingpool med en lille dybde og en utrolig mængde af farvede lysbilleder.
 4. Cafe for komfort højstole leveres.

Hertil kommer, at på visse dage afholdt en mini-disco, og for et ekstra gebyr kan du bruge babysitter. De, der tidligere har boet på "Royal Dragon", bemærkede, at administrationen og personalet er meget opmærksomme på hans unge gæster.

Voksen Underholdning

En vigtig faktor i organiseringen af fritiden er fritids-program på den valgte hotel. Underholdning i Royal Dragon Hotel gennemtænkt til mindste detalje:

 • Et veludstyret fitnesscenter som enhver gæst, der ser deres figur og sundhed.
 • Der er 2 swimmingpools (indendørs og udendørs).
 • Særlig opmærksomhed skal rettes til aften og dagtimerne animation, som omfatter vandaerobic, underholdningsshows, live musik, biograf, bordtennis og meget mere.
 • Hver dag dørene åbnes spa- og wellness-center, der tilbyder en dukkert i en særlig mudderbad, slappe af med en massage og besøge værelse æstetiske behandlinger til ansigt og krop.
 • Gratis, kan du bruge tyrkisk bad, jacuzzi, sauna, indendørs opvarmet swimmingpool.

Elskere af sport hobbyer især udsender et fitnesscenter, 2 dagtimerne tennisbaner, vandland, tivoli, mulighed for at spille med virksomheden i en bowlingbane, dart, basketball og beachvolley.

Restauranter

Hotellet fungerer på systemet "ultra all inclusive", det vil sige, kan gæsterne nyde morgenmad, frokost og middag buffet.

Du kan også vælge og afprøve:

 • Kosten morgenmad og en børnepool buffet i hovedrestauranten Royal Dragon Hotel.
 • Et stort antal slags juice, lokal og importerede alkoholiske og alkoholiske drikke.
 • Brug aften buffet i bistroen.
 • Besøg nogen af de udbudte 4 restauranter "a la carte" - italiensk, thai, fisk og tyrkisk. Alle af dem arbejder 6 dage om ugen efter aftale.
 • Lav en prøve ordre fra menuen.

Gæsterne tilbydes mulighed for at besøge restauranten én gang for fri og forsøge enhver cocktails, alkoholiske drikkevarer og snacks. Hertil kommer, at på visse timer åbent bageri konditori, hvor du kan spise desserter lokale og europæiske retter.

I den tyrkiske telt, skal du sørge for at bestille en køle- og tørstslukkende ayran, og i det område af sauna, tyrkisk bad og fitnesscenter, besøge vitamin bar. Mark fødselsdage og andre særlige datoer kan være ikke kun i den største restaurant, men også på stranden snackbar.

Strand og pool

Det vigtigste formål med hans ankomst i Tyrkiet - ferie ved havet, så gæsterne dette er et vigtigt aspekt. Anmeldelser af turister, der besøgte hotellet før, bemærk renlighed pool og anlagte strand Royal Dragon Hotel, som ligger kun få meter fra hovedbygningen. Her vil gæsterne blive tilbudt gratis paraplyer, liggestole og håndklæder (depositum).

Særlig opmærksomhed skal rettes til kysten. På grund af det faktum, at stranden er ejet af hotellet, blev dens område adlet og renses. Blandt de funktioner, det indeholder fri levering af de nødvendige egenskaber for hvile og døgnet rundt sikkerhed. Den eneste ulempe: manglen på livreddere.

På trods af, at renheden af havet af kritik er blevet identificeret, mange turister foretrækker at svømme i den indendørs pool, det vand, i de kolde måneder opvarmes til den optimale temperatur.

Alles favorit All inclusive

Systemet "all inclusive" i mange år har haft succes blandt russerne. Enig, det er en stor chance for at tilbringe din ferie, i et minut uden at tænke på dagligdags problemer. Og hvis nu i dette system fungerer de fleste resorts, det oprindeligt kom op med denne mulighed er det i Tyrkiet. Så hvad giver os en 5 * hotel beliggende i Side?

Mad og drikke:

 • Morgenmad, frokost og aftensmad;
 • børn og aften buffet;
 • speciel diæt mad;
 • mulighed for at nyde andre køkkener;
 • til frokost og middag til at nyde smagen af lokale og importerede drikkevarer;
 • daglig opfyldning af minibar;
 • gozleme og ayran at slukke deres tørst;
 • til frokost og middag, en lækker is.

nummer:

 • daglig rengøring;
 • sikker;
 • 1 skift af sengelinned hver 3 dage og håndklæder (dagligt);
 • Satellit-tv.

Sport:

 • tennisbane, og alle de nødvendige egenskaber for spillet;
 • beachvolley;
 • hammam;
 • sauna;
 • et fitnesscenter;
 • erfaringerne fra gymnastik og aerobic;
 • Jacuzzi.

Komplimenter og bonusser

På trods af afstanden fra øst, Tyrkiet sammenlignet med andre lande har altid skelnes gæstfrihed. Og at dømme efter de anmeldelser fra gæster, hotellet held fremhæver denne funktion, og giver følgende fordele:

 • På dagen for kontrol i værelse har en kurv med frisk frugt.
 • Gæster på hotellet i 21 dage eller mere, har en sen check (efter 18:00).
 • På fødselsdagen af personalet "Royal Dragon" lykønsker gæst, giver en fødselsdagskage og en flaske champagne / vin samler.
 • Newlyweds, ud over "spiselige" bonusser, giver en festlig dekoration af lokalet. For at bruge tjenesten, så venlig at informere administrationen, og i afviklingen dag til at give en vielsesattest.
 • En gang om dagen på det aftalte tidspunkt på legepladser leverer bananer, håndklæder og vand.
 • Mulighed for at bruge vaskeservice gratis (et par sokker, t-shirt og shorts).
 • Mulighed for opgradering af værelset. For eksempel med fuld eller laterale over havet.
 • 20% rabat på spa-behandlinger.

Gæstevurderinger

At dømme efter de mange entusiastiske kommentarer, der var tilbage i turistfora, var vores landsmænd tilfredse med tjenesten på Royal Dragon Hotel. Baseret på deres tilbagemelding til fordel for hotelkomplekset, kan det sikkert antages, at man vælger et opholdssted i Tyrkiet til en ferie, det er værd at være opmærksom på "Royal Dragon". Mange gæster indrømmede at det var dette hotel, der gjorde deres ophold uforglemmeligt og gav lyse indtryk. Rene hav, strand, der ligger på den første kystlinje, tyrkisk gæstfrihed, varm sol, lokale attraktioner, renlighed og komfort af værelser, multipliseret med kvalitetsservice, vil helt sikkert bestikke hver turist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.