SundhedMedicin

Forsigtig! Dysplasi i knæet!

Hvad er hofteledsdysplasi? Dette er ikke en sygdom, men en tilstand af knogler og brusk væv, der udvikler sig i mennesker som følge af forskellige patologier. Oftest denne betingelse er medfødt, men der er tilfælde, hvor dysplasi udviklet efter fødslen.

Dysplasi - en patologi af væv. Hvis denne patologi opstår efter fødslen, i nogle tilfælde, anses det for en præcancer tilstand.

Hofteledsdysplasi - det er den forkerte bygning eller udvikling af bindevæv. Underudviklede stof gør dine led unødigt bevægelse.

Den mest almindelige dysplasi, knæled eller dysplasi af hoften. Nogle eksperter mener, at patologien af hofteleddet , i de fleste tilfælde er det medfødt, og knæet - erhvervet. Men denne opfattelse ikke alle eksperter er enige.

Hvad er dysplasi af knæet? Dette er yderst smertefuldt, yderst ubehagelig tilstand, der vises i mennesker som følge af, at patella længere er i overensstemmelse med de riller, hvori den skal indeholde. Denne mismatch forårsager alvorlige smerter, knogle slides og tage en uregelmæssig form, som hindrer bevægelse i knæleddet.

knæleddet dysplasi kan påvirke forskellige områder: kim knogle zone, ledbånd, ledkapsel eller intraartikulær brusk. Afhængigt af hvilken zone påvirkes, visse stammer udvikle sig. Det er kendt, at varus (bueformet) eller valgus (ændring i længde) afvigelse (patologi) kan forårsage bøjning af benene i form af bogstavet "X" eller "O".

Dysplasi af knæleddet. Årsager til sygdom

I dag er det er fastslået, at patologi kan være forårsaget af:

 • genetisk disposition;
 • generiske eller postpartum traumer, malpresentation;
 • hormonelle forstyrrelser hos kvinder;
 • skader;
 • overvægtige.

Typisk enhver dysplasi forårsager alvorlige smerter. Når diagnosen "dysplasi i knæet" ændringer i samlingen kan ses under normale inspektioner.

På trods af, at patienter med ledsmerter normalt sendes til kirurgi, behandling involveret ortopædkirurg.

Behandling af dysplasi som hver sygdom eller afvisning, begynder med forskning. Lægen bør udpege en fælles USA og dets røntgenbilleder.

Behandlingsmuligheder afhænger af form og omfang af udviklingen sygdom. Normalt givet:

 • massage. Kurset bør kun udføres på hospitaler og gentaget mange gange;
 • fysioterapi. Visse øvelser kan styrke leddene. Vigtigt: professionel sport med dysplasi er forbudt:
 • fysioterapi;
 • Lægemiddelbehandling;
 • kirurgi. Den udføres i ekstreme tilfælde. Sommetider læger kan erstatte leddet fuldt ud, i stedet for at sætte en kunstig beskadiget.

Som nævnt kan dysplasi være medfødt eller erhvervet i naturen. Uanset dette, ingen behandling fører til de samme komplikationer. De fleste ubehagelige og farligste af dem:

 • svære smerter i den deformerede fælles;
 • gangforstyrrelser;
 • patologiske forandringer i ryggen.

Forebyggelse dysplasi

Profylakse anbefales at starte i den fase af graviditeten. En kvinde skal gennemgå foreskrevne lægeundersøgelse i tide til at slippe af med alle sygdomme.

Swaddling en nyfødt, skal det erindres, at en stram indpakning fører til muskelatrofi og som et resultat, øge risikoen for dysplasi.

Voksne, der har behov for at overvåge deres vægt omhyggeligt styre hormoner (især kvinder). Det er vigtigt at engagere sig i sport og systematisk undersøgt af en sundhedsperson.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.