SundhedMedicin

Større traume hofteled

Sportsskader af hofteleddene ikke sker meget ofte. Oftest diagnosticeret fødselsdefekter, hvilket gør sig gældende i en tidlig alder. Forvredet fælles hos spædbørn - en tilstand forbundet med hypoplasi af brusk og knogle. I dette tilfælde er der en deformation lem.

Men bortset fra medfødte abnormiteter, og nogle gange traumatisk dislokation. Dette er en alvorlig tilstand, hvor de sårede ikke kun leddene, men også de omkringliggende nerver. I særligt vanskelige tilfælde kan følsomhed forsvinde i hoften område, som bliver en årsag til lemmer stivhed. Nogle gange er der en fuldstændig mangel på evne til at bevæge sig. For at mere ikke at skade den hoftebenet af samlingen, er det nødvendigt at levere den person til hospitalet, så ham fuldstændig hvile. Det anbefales at bruge en båre under transport skal være så kort som muligt for at ryste patienten. Nødvendigvis fast lemmer.

En anden type skade i hofteleddene - strække iliopsoas muskel. Det er placeret på den indre overflade af bækkenet. Dens funktion - bøjning. Det er grunden til, for enhver skade af denne muskel på en gang en abnormitet opstår i den fælles drift. Strækning kan forekomme på grund af en skarp bøjning, især med stor modstand. Symptomerne for denne skade er meget lyse. Først og fremmest, det er en smerte på indersiden og forsiden af låret. Og ved den mindste forsøg på at endda lidt bøje benet ved hofteleddet er smerten kraftigt.

Men traumet af hofteleddet kan forårsage spændinger ikke blot iliopsoas, men også den adductor longus musklen. Dette er en meget almindelig skade i sport. Denne muskel er placeret på indersiden, så strækker sker der, hvis forkert udført på hofte bortførelse øvelser. Denne skade er præget af atleter og spillere. For eksempel bemærkes det spillerne (strækning finder sted på tidspunktet for overførsel af kuglen). Men det farligste er tilfælde, hvor der er en pause eller gap muskler. Dette er ledsaget af en skarp smerte. Der er omfattende ødem og hæmatom, som påvirker leddet. Over tid, bliver det en kronisk skade.

Uregelmæssigheder i hofteleddet kan ikke kun forbundet med de tilstødende muskler, men også med traumet mest område af leddet. Oftest er det et resultat af fald eller slag. I området af hofteleddet er ikke alene, så mange som 13 separate ledkapsler. De er omgivet af sener og muskler områder af bindevæv. Deres vigtigste funktion er at afskrivninger i muskelsammentrækning. Når traumatiserende sygdommen udvikler bursitis. Manden på samme tid der er blødning i en eller flere sække. Naturligvis, jo større mængden af hæmatom, jo større er den efterfølgende inflammatoriske respons. For at vurdere graden af skade, skal du tage et billede af hofteleddet. Meget god hjælp tydeliggøre billedet og eksamen ved hjælp af ultralyd maskine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.