Publikationer og skrive artiklerPoesi

Poet Aleksey Gushan: kreativitet

Aleksey Gushan - digter fra Rusland, hvis digte i dag er en succes. Digteren har været anerkendt for sine læsere rim, linje, og den sjælfulde, som er fyldt med hans digte.

Aleksey Gushan: en biografi om digteren

Poet født juli 3, 1984 Rusland, Leningrad-regionen, i en lille by ikke langt fra St. Petersborg.

Efter eksamen fra high school, fremtiden digter Alexei Gushan trådte Statsuniversitet opkaldt efter Aleksandra Sergeevicha Pushkina i St. Petersborg. Efter eksamen fra fakultetet for Sociologi og historie, har Alex ikke stoppe der. Han indskrevet i Institut for Kultur og Økonomi, en aspirerende digter Alexei Gushan modtog en anden grad af specialisering turisme og hotelbranchen ledelse.

Førende en aktiv livsstil, Alex afsluttet også kurser på patriarken Center, som har specialiseret sig i den åndelige udvikling af børn og unge.

Vigtige livsbegivenheder

På trods af at digteren blev født i en kristen familie, accepterede han dåb kun i 2001. Døbt digteren Alekseya Gushana i St. Petersborg, i katedralen i den hellige apostle.

2008 ændrede mange ting i livet i digteren.

Ændringer begyndte at arbejde. Også i 2008, Aleksey Gushan flyttede til Moskva-regionen, i landsbyen Malakhovka. Det er grunden til, efter at han flyttede blev gift, og snart ægtepar havde et barn - en søn.

Det var i 2008, digteren begyndte at ændre billederne i hans værker. Alekseya Gushana poesi begyndte at behandle filosofiske og åndelige emner.

Begyndelsen af kreativitet

Det første skridt i karrieren af digteren Alekseya Gushana er trådt i rækken af musikalske og litterære klub, som er beliggende i den hjemby Alexis.

Fra det øjeblik begynder en aktiv litterær aktivitet af digteren.

I 2011, digteren begyndte at komme ind i rækken af de regelmæssige bidragydere offentliggøres på hjemmesiden for "Forfattere Produkter Anmeldelser».

Allerede i 2012 var der en gruppe på det sociale netværk "VKontakte" skabt af fans af Alekseya Gushana.

Han gik ind i rækken af "Inspiration" litterære samfund næste år Gushan.

I 2014 Alex blev medlem af Writers' Union.

I 2015 Gushan blev medlem af den første kongres for Writers.

I november 2015 lyset går ud af første digtsamling Alekseya Gushana, som blev kaldt "The Land of Silence". Den blev trykt i byen Kolomna, forlaget "ord Sølv".

I 2016 udgav han den anden samling af digteren, denne gang endda godkendt af repræsentanter for den ortodokse kirke. Samlingen blev kaldt "Admiring liv."

Alexei Awards

I løbet af sin karriere har Gushan er gentagne gange blevet tildelt. Uden tvivl, digteren viser hans talent endnu mere end én gang.

Allerede i 2013, Alex blev en modtager af litteratur "Mit ortodokse Rus".

Gushan to år i træk var vinderen, deltog i festivalen "Sjælen kan ikke være tavs. Disse sejre er styret af 2013-14 år.

I 2013 igen blive "sølv Salmernes" Vinderen af den litterære festival.

I samme år, er Alex blevet den vigtigste vinder af konkurrencen "Bileam."

Allerede i 2014, Alex blev Gushan tildelt mere alvorlige præmier. Den første præmie var det charter, som digteren har modtaget for sit bidrag til udviklingen af forfatterens kreativitet.

I samme år blev Alex tildelt Medal of Ivan Bunin. Medaljen han fik, hvad han altid har levet op til de traditioner russiske klassikere i hans arbejde.

I 2014, Alex modtaget og internationale priser. At blive vinderen, viste han sit talent i konkurrencen af patriotiske digte, "Jeg kan ikke forestille mig at uden et hjemland."

I 2015 Alex var ikke blot en bestået kandidat og vinder af festivalen "slaviske Lyre", som blev afholdt på internationalt plan.

I samme år modtog Gushan anden internationale pris, at have deltaget i konkurrencen "Sjælen behøver kun fødestedet for himlen."

Også i 2015, digteren Alexei Gushan deltog i konkurrencen "Star of the North" og blev dens vinder.

I samme år vandt Aleksey Gushan Moskva-regionen for deres kreative resultater inden for poesi.

I 2016 vandt Alex konkurrencen, dedikeret til arbejdet Twardowski.

I samme år modtog Gushan en særlig jury præmie ved at deltage i festivalen, dedikeret til Igor Tsarev, som fandt sted på internationalt plan.

Et par ord om Alexei Gushan

Alle forstår, at digteren virkelig opnået en masse. Selv i dag, en litterær salon af digteren Alekseya Gushana fyldt med mange rigtig god læsning digte. Men dette er kun begyndelsen. Efter så mange priser var Alexey Gushan kun i de sidste 6 år. Forud for digteren er stadig mange nye begivenheder, der både vil behage og skuffe.

Alex gjort en stor indsats for at nå det internationale niveau. Og lad det ikke så kendt, men hans arbejde var virkelig værdsat og anerkendt i litterære kredse. Litterær karriere Alekseya Gushana er blevet et eksempel på, hvordan en person kan opnå succes takket være et talent, han har. Vejen til anerkendelse var svært for Gushan, men han fik, hvad han virkelig ønskede i livet. Og i virkeligheden, kan sin berettigelse i arbejdet ikke forlade nogen ligegyldig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.