Af teknologiMobiltelefoner

4005 - iTunes fejl. Hvordan kan jeg lave?

Brugere af Apple-produkter er ofte konfronteret med problemer i forbindelse med smartphones, der ikke længere er inkluderet, hænge eller give fremmede fejlkoder. Nogle mener, at dette skyldes problemer med selve telefonen, men det er ikke tilfældet. Om kvaliteten af "æble" smartphones stadig betragtes som den bedste, og fejlen 4005 i iTunes og andre fejl opstår ofte på grund af forsøg på at re-flash telefonen, forkert opdateringer og meget mere. Den mest almindelige årsag til sådanne "lidelser" er brugerne selv. Tilfælde, hvor en fejl 4005 i iTunes opstår fra den elementære fugt ind i enheden.

Når en fejl opstår oftest

Normalt sådanne "lidelser" lider nogen Apple-produkter. aypadov ejere klager derfor ofte, at der var en ukendt fejl 4005 i iTunes. Dette sker normalt, hvis:

 • Aypad eller telefon pludselig mistede kontakten med computerens operativsystem i processen med at opdatere softwaren.
 • Der er skader på boot-pakken, eller de var ikke helt installeret.
 • Disse medieafspiller programmer er blevet beskadiget af styresystemer til pc'er registreringsdatabasen. Normalt er det forbundet med den manuelle fjernelse af hjælpeprogrammer eller nogle filer.
 • Computersystemet har fået en virus eller anden skadelig software.
 • brudt USB-kablet er blevet brugt. Producenten anbefaler kun at bruge originale produkter.
 • Inde i telefonen er kortsluttet. Det sker undertiden med pludselig overophedning og overnedkøling enhed.
 • IPhone er blevet beskadiget. Meget ofte, efter faldet af nogle af modulerne er deaktiveret på telefoner. Det kan lide ikke kun pegepladen og displayet, men også bundkortet.
 • Defekt batteri.
 • En software glitch.
 • Det blev købt en defekt enhed.

I det store og output devaysa årsag til handling kunne være noget. Overvej de mest almindelige metoder til håndtering af fiasko.

Genstart iTunes

Den nemmeste måde at tilslutte din iPhone til din pc, komme ud af medieafspilleren og re-køre den. dette virker dog kun, hvis iTunes 4005 fejl var forårsaget af en midlertidig fejl i programmet. Hvis medieafspilleren stadig ikke fungerer, skal du prøve andre metoder. For eksempel kan du prøve at opdatere medieafspilleren.

opdatering af iTunes

For at udføre denne handling er nødvendig på Mac OS:

 • Se i menuen iTunes.
 • Vælg fra listen "Søg efter opdateringer" og køre denne tilstand.
 • Vent downloade filer.

Hvis vi taler om Windows du skal udføre de samme handlinger. Den eneste forskel vil være, at du skal vælge Søg efter opdateringer.

Genstart computeren

Hvis fejlen 4005 iTunes på iPhone 5S eller andre modeller devaysa stadig vises, kan problemet ligge i pc'en. For at løse problemet, nok til at prøve at genstarte computeren og forsøge at genaktivere medieafspilleren.

For at genstarte din telefon

Hvis en ukendt fejl 4005 i iTunes stadig bekymret, er det værd at tage mere alvorlige skridt til at løse det. For at gøre dette:

 • Find telefonen knap 2: Motor og hjem.
 • Samtidig klemme dem.
 • Vent cirka 10 sekunder, indtil skærmen iPhone ikke er slukket.
 • Tænd din telefon.

I de fleste tilfælde hjælper det at løse problemet. Hvis når genoprette iTunes fejl 4005 stadig forekommer, er du nødt til at tage mere alvorlige foranstaltninger.

Hurtig gendannelse telefon

Før du gendanner din telefon, skal du sørge for at kopiere fra enheden alle de vigtige data og filer. Ellers er der en risiko for at miste alle de oplysninger, billeder og lydoptagelser.

For at udføre en hurtig genopretning bør:

 • Samtidig hold knappen Power og hjem i 3-4 sekunder.
 • Vent, indtil telefonens skærm vil begynde at falme, og straks tænde iPhone.

Hvis sådanne handlinger ikke er til at have svigtet, er det nødvendigt at udføre en "hård" nyttiggørelse.

Recovery mode

For at skifte til denne tilstand er nok til at udføre et par enkle trin:

 • Tilslut originale USB-kablet til pc'en.
 • Sluk iPhone ved at holde afbryderknappen nede.
 • Vent til displayet slukkes.
 • Spænd Hjem tasten og hold den så længe enheden ikke tændes.
 • Slut iPhone til USB-ledningen, som var forbundet til pc'en i første trin.
 • Hold holde "Home", indtil skærmen viser iTunes-logoet og selve kablet.

Hvis det gøres korrekt, vil telefonen gå i Recovery mode-mode. Hvis der i dette tilfælde fejlen 4005 i iTunes forsvinder ikke, er det muligt at enheden er i loopback tilstand. I dette tilfælde en såkaldt "Butterfly Effect".

gendannelsessløjfen

Hvis recovery system, telefonen konstant henter kun en sort skærm med iTunes og snor ikon, er det et signal om, at enheden sidder fast i en sløjfe. Den mest almindelige årsag til denne tilstand bliver en medieafspiller selv. Ofte er sådanne fejl ledsaget af koden 9006, hvilket indikerer, at computerens sikkerhed software er elementære blokke tredjeparts software og enheder. I dette tilfælde kan iTunes ikke få fuld adgang til opdateringen og fortsætte mislykkede forsøg på at udføre en automatisk re-blitz.

For at bringe telefonen ud af løkken og ikke at miste kontakter, billeder og andre nyttige filer, nemmere og mere bekvemt at bruge en lille hjælpeprogram kaldet TinyUmbrella. Hvis du ikke kan installere det, kan du bruge de samme midler til udgang ud af løkken. For eksempel kan du indstille redsnow, IRED eller RecBoot. Interfacet af disse værktøjer er intuitiv, så selv en nybegynder ikke vil have problemer med deres anvendelse.

Men disse programmer ikke altid gør det muligt at håndtere en fejl i iTunes 4005 5S. I dette tilfælde, efter brug af programmet på skærmen stadig vises, USB-kabel og iTunes logo ikon. Kom ud af sådan en løkke er muligt, men det bliver nødt til at acceptere, at alle data på telefonen vil blive tabt.

For at deaktivere Recovery loop, skal du tilslutte iPhone til aytyunz og prøve at geninstallere iOS. Men det virker ikke altid. I dette tilfælde er fortsat at indføre telefonen i DFU (smartphone firmware opgradering) mode.

Hvis alt andet fejler

I dette tilfælde, skal du forsøge at bruge en anden USB-kabel. Hvis ingen af ledningerne ikke virker, så problemet ligger netop i iPhone eller PC. Derfor bør du tjekke din computer for tilstedeværelsen af malware. Måske en tredjepart program, usynlig for brugeren af medieafspilleren fjernet filer. Hvis ja, så er du nødt til at rense din pc mod virus og download værktøj til at reparere registreringsdatabasen.

alene kan ikke altid slippe af med disse fejl. Det faktum, at en fejl kan være forårsaget af mekanisk beskadigelse. I dette tilfælde er det nødvendigt at kontakte vores kundeservice, og give en iPhone til at diagnosticere. Hvis garantiperioden endnu ikke er afsluttet, og eksperterne vil bekræfte, at problemet i et ægteskab, vil det være muligt at gøre lidt blod. Men hvis synderen var en fiasko af brugeren, vil det have til at betale for reparation af et anstændigt beløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.