Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone ASUS ZenFone Selfie ZD551KL 16GB: kundeanmeldelser

For omkring et år siden tilføjede mærket "Asus" en meget interessant linje ZenFone fem nye gadgets, som hver især er designet til en slags bruger. ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb) smartphone er designet til den smukkeste halvdel af menneskeheden: Fremragende kameraindikatorer, der øger kvaliteten af selv til hidtil usete højder, samt tilstedeværelsen af lyse og "munter" varianter af enheds farver. Derudover modtog gadgeten en meget god stuffing og smart display.

Så genstanden for dagens gennemgang er ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb) smartphone. Anmeldelser, specifikationer, design og konfiguration samt fordele ved enheden sammen med sine mangler vil blive diskuteret i vores artikel.

Indhold i pakken

Gadgeten er pakket i en smuk sød kasse med solid karton, som viser alle de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved enheden. Farven på pakken er den samme som modellen ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb). Ejerens kommentarer bemærkede meget varmt dette punkt - åben ikke alle kasser i butikken for at kontrollere og mærke farven, fordi det kendte navn på pakken som Blue eller Gold ikke fortæller dig om detaljerne. Under alle omstændigheder hurtigt bestemme valget af gadget, vil denne nuance endda hjælpe.

I boksen vil du se:

 • ASUS ZenFone Selfie ZD551KL sig selv (16Gb);
 • Kundeanmeldelser og reklame på mange brochurer;
 • Kort manuel på russisk;
 • Netværks oplader;
 • Et micro-USB-type kabel.

Sættet kan kaldes svagt, men måske er det til det bedre, fordi mange foretrækker at købe ekstra tilbehør til deres egen smag og farve, og den ekstra "chip" i sættet hæver den allerede temmelig store pris betydeligt.

design

Telefon ASUS ZenFone Self-ZD551KL (16Gb) er en 5,5-tommers gadget med originalt bagcover og med en "kvindelig" farve, der kan kaldes hoveddesignbeslutningen. Generelt ser gadgeten ret solid ud, og det er ikke nemt at kalde det et billigt eller gennemgået sprog, dets udseende er fem point.

Hvis du ikke tager højde for farven, så er designet ens i sit design til den tidligere generation af ZenFone. Med hensyn til placeringen af funktions- og hovedkontrolerne, ser vi den klassiske repræsentant for "Asus": volumen rocker er i midten af bagpanelet, tænd / sluk-knappen er øverst. Dette arrangement har sin del af praktisk, dvs. når man arbejder med en gadget og en hånd, når fingeren altid hovedelementerne i ASUS ZenFone 2 Selfie ZD551KL (16Gb). Ejernes kommentarer til dette problem fremhæver enstemmigt, at alle grænseflader distribueres fornuftigt og ergonomisk.

Designfunktioner

Den forreste del af gadgeten, uanset den valgte farve, er altid sort, hvilket skaber en positiv kontrast til udseendet generelt. Under bagcoveret kan du se et aftageligt genopladeligt batteri (mange tak til "Asus" til dette) og slots til micro-sim-kort.

Dekorativt design er typisk for denne linje, hvor den nedre frontdel er dekoreret med et mønster af koncentriske elementer. Oven på skærmen vises frontkameraet fremtrædende, hvilket ikke kan kaldes lavt, og på begge sider af øjet er der en flash og en talende højttaler, og interessant, de er af samme størrelse i ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb). Anmeldelser af ejerne af det relative udseende af smartphone som helhed er positive: alle farverne viste sig at være behagelige og bløde, og grænsefladens størrelse og placering svarer fuldt ud til gadgetens dimensioner.

ergonomi

Telefonen føles ganske behagelig selv i den tyndeste kvindelige penne, men at styre den uden hjælp fra en anden er ikke helt praktisk. Alternativt kan du aktivere en funktion, der giver dig mulighed for at arbejde med en gadget med den ene hånd, hvor det aktive skærmområde er angivet i menuen. Moden er let tændt og slukket ved den sædvanlige dobbelte "tryk" på "Home" -tasten.

Sagen har afrundede hjørner, der lidt "bygger" en smartphone, men stadig elleve millimeter tykkelse er for meget til en enhed designet til et kvindeligt publikum. Men i hvert fald for den 5,5-tommers gadget opfylder modellen alle ergonomiske normer: Den ligger perfekt i håndfladen på grund af et specifikt bagpanel, og det smarte interface layout giver dig mulighed for at styre enheden med en hånd, selvom den specielle tilstand er tændt.

udstilling

Smarttelefonen berømmer simpelthen sig selv for alle slags ros for en rigtig høj kvalitet IPS-matrix, som nemt klare en opløsning på 1920 med 1080 pixel, og dette med en meget god tæthed på pixels på 403 ppi. Billedet er klart og forståeligt, selvom det er så tæt på øjnene som ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb).

Oversigt over hjørnerne er også på det rette niveau for matrixen, så du nemt kan se billedet eller se en video af firmaet med venner og venner. Den maksimale hældning, hvormed billedet begynder at mørkne, er 45 °. Desuden blev skærmen kendetegnet ved sin naturlige farvegengivelse og højkvalitets oleofob coating kombineret med en proprietær anti-glare film specielt udviklet specielt til ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb).

Ejerens svar er fulde af positiv sammenhæng med hensyn til skærmens egenskaber: billedet er klart, mættet og moderat modsat. Det var ikke uden en tjære tær - det er for lidt reserve af lysstyrke baggrundsbelysning. Hvis du sætter endda maksimumsværdien, skal du for væsentligt stramme dine øjne for at kunne læse dataene i solen.

perron

Modellen fungerer på platformen "Android" version 5.0 med mærket "Lollipop" på den proprietære shell af ZenUI. Interfacet viste sig ganske hurtigt, og det blev ikke bemærket nogen ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb), friser, bremser og andre lags. Brugeranmeldelser bemærker specielt en meget god løsning til funktionen at rulle hjemme skærme - Jeg vil gerne gøre det igen og igen, især da producenten har udstyret platformen med en hel masse animation skydervarianter.

Desuden kan du overføre alt efter eget valg, hvis du ikke er tilfreds med de grundlæggende indstillinger for applikationsnettene og rækkefølgen for gruppering af dem. Ikke desto mindre viste ansættelsesprincippet for arrangementet sig at være ret succesfuldt og for det meste tematisk: Den "sociale" mappe indeholder alle kendte klienter i netværket til kommunikation, og i "Billeder" sektionen finder du etiketten "Instagram" og andre tjenester til at arbejde med billeder.

Hjælpeprogrammer og applikationer

Interessant og smukt udseende brand brandværktøjer, som også er tematisk spredt, lige fra filhåndtering til opgaverplanlæggeren med et vækkeur. Generelt er sættet af forudinstallerede applikationer ret imponerende for ASUS ZenFone Self-ZD551KL (16Gb / Gold). Ejernes anmeldelser noterede sig de mest interessante tredjeparts hjælpeprogrammer: Amazon Kindle - "læseren", Zinio - magasinbutikken, TripAdvisor rejsesjef og Dr.Safety - en fighter med virus.

Brugeren har mulighed for at vælge et system af stationære steder: I tilstanden "et lag" vil ikonerne blive anbragt på den sædvanlige måde på hjemmeskærmen, og i "to lag" vil der være en knap til programmenuen, hvilket er meget praktisk, hvis du er i naturen " Installer alt.

produktivitet

I modsætning til sin forgænger modtog SELF-varianten ZD551KL i stedet for Atom-chipsetet fra Intel den otte-core Snapdragon 615-serie processor, der opererer ved frekvenser på 1,7 GHz. En grafisk komponent besvares af en ret lys adreno-accelerator fra 405-serien.

RAM'en til gadgeten er 3 GB, hvilket er ret alvorligt, selv om det er meget beskedent end flagskibet i denne serie. Hvad angår den indbyggede hukommelse (16 GB), vil nogle ikke være nok, så du kan straks købe et flash-kort (op til 128 GB), hvis du ikke arrangerede basenelefonen ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb).

Ejerenes feedback på smartphoneens ydeevne er for det meste positiv: med en video stream i high definition gør det fint, standard applikationer og grænseflader sænkes ikke, og enheden tænker meget sjældent, kun hvis den ikke er meget indlæst (mere end fem faner i browseren, "heavy" Program mv.).

Desuden viste apparatet sig godt i spil applikationer. Selv de mest krævende moderne spil er lanceret uden problemer, og der er ikke nogen formindskelse på FPS eller friser. Men med dette chipset og video accelerator er det ikke overraskende.

kamera

Et frontal selvkamera er perlen på denne telefon. Derfor er gadgetens navn og reklamekonceptet: "Du er i det bedste lys!" "Front" giver mulighed for at "bakke" kun i fokusfarten - hovedkameraet er udstyret med laserlinser.

Ikke desto mindre har den forreste peephole et vidvinkelobjektiv til at tage panoramabilleder til så meget som 140 °, hvilket er berøvet hovedkameraet. Egenskaberne af begge matricer er også imponerende: 13 megapixel, dobbelt LED blinker og autofokus.

Selvstændigt arbejde

Høj skærmopløsning og en kraftig otte-core processor, kombineret med en grafisk accelerator, reducerer batteriets levetid væsentligt. Batteriet til 3000 mAh er fuldstændigt afladet i cirka 7 timer med kontinuerlig visning af video i fuld HD-format.

Krævende og flygtige applikationer som spil forbruger ca. 15-20% af den samlede batteriladning. Hvis du bruger en smartphone i den sædvanlige tilstand til det (websurfing, talekommunikation, SMS), er batteriet nok til en dag, det vil sige, inden du går i seng, sætter opladningen og glemmer batteriet indtil aftenen. Generelt er en lille batterilevetid besværet med hele "Android" -broren, så det er svært at nævne dette kritiske øjeblik.

At opsummere

Selfie ZD551KL fra det berømte mærke "Asus" er en temmelig interessant gadget i den nye linje. Smartphone blev kendetegnet ved et meget udtryksfuldt design og usædvanligt for hjemmemarkedets kropsmaleri.

Derudover modtog enheden et glimrende frontkamera til den ideelle selfi og en skærm, der fortjener ros. Smartphone'en har en velprøvet hardwareplatform med nogle af sine attraktive chips og er let tilpasset dine personlige behov.

Alt dette ovenfor plus en passende pris (ca. 17 000 rubler), som planlagt af producenten, vil helt sikkert tiltrække piger (måske endda fyre). Den eneste skuffende ting er, at det er for kort batterilevetid, for med et sådant frontkamera vil du gøre meget mere selv.

Fordelene ved modellen:

 • Original og interessant udseende, som helt sikkert vil appellere til mange piger;
 • Fremragende kendetegn ved frontkameraet (bare et paradis for "letfmanov");
 • Kvalitetskærm på mange måder;
 • Et godt sæt chipset, samt fremragende præstation;
 • Branded og multifunktionelle shell ZenUI;
 • Balancen mellem pris og kvalitet overholdes fuldt ud.

ulemper:

 • Batteriet er kun tilstrækkeligt til en dag med rutinearbejde;
 • Det er svært at læse oplysninger i direkte sollys.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.