LovStat og lov

Hvad koster at rydde af bilen? Som fortoldning af biler i Rusland

Hvad koster at rydde af bilen? Dette er sandsynligvis en af de mest smertefulde faktum for alle bilister, der ønsker at overhale bilen i Rusland efter det købte i udlandet til en lav pris. Det sker hele tiden, når køberne opmærksomme på de lave omkostninger af enheden i udlandet, og i leveringen og fuld betaling af gebyrer modtage de samme omkostninger, som hvis erhvervet på Motor Show i sin hjemby. I denne artikel vil vi se på den detaljerede instruktion, der vil gøre det lettere at processen med toldbehandling maskine, der blev bragt fra udlandet. Hvis det er godt at vide, hvad og i hvilken rækkefølge at gøre proceduren vil være ikke så svært.

Planlægning og beregninger

At bringe, til fri af maskinen, og det ikke forbliver i den røde, du har brug for på forhånd at vide, hvilken slags bil du kører i udlandet. Den bør udarbejde ruten, beregne omkostningerne af told og at finde ud af deres handlingsplan for det toldsted. Hvis mindst et af punkterne er i tvivl, så materialet vil helt sikkert komme i handy. Så har du brug for at angive prisen på bilen i udlandet og at tilføje til dette udgifterne til fortoldning og levering af bilen (brændstof, hotellet, rejseudgifter eller tjenesteydelser af en chauffør). Omkostninger, der skal betale, i høj grad bestemt af niveauet af grænserne afgifter på køretøjer. Dette er den omkostning, der skal betales for den kendsgerning, at transporten. Du kan også beregne, hvor meget det koster at rydde af køretøjet, som følger: motorstørrelse multipliceret med en koefficient, og få produktet. Til dette tilføjer vi produktet til beregningsmetoden i genbrug og tro med registreringsproceduren. Det samlede beløb for betalinger for den gennemsnitlige bil vil være ikke mere end 99 500 rubler. Over den minimumspris specificerede køretøjer fortoldning, fordi når bestilling inspektører evaluere prisen på bilen under hensyntagen til den eksisterende udstyr, egenskaber, året for udgivelsen, og så videre. Det vil sige, kan den faktiske pris for fortoldning øges.

Betragt eksemplet med

For eksempel, udgifter til fortoldning af biler BMW X3 2.0I 2009. med kilometertal på omkring 60.000 km, stående i Europa omkring € 23.200, svarende til 220.000 rubler. Dette beløb har vist sig med en sats på € 3 "meter", ganget med 2969 kubikmeter. Se, 2.000 rubler og rubler dokumentation for udnyttelse gebyr 3000. Beregn hvor meget vil koste resten af fortoldning af køretøjer, let, vel vidende de priser og bil muligheder. For eksempel udformningen af Opel Astra Caravan 2008 motor 1,4 (90 hk ..), Stående i Tyskland € 3690, anslås til 175.000 rubler. Diesel 120 hk Peugeot 407 i 2008, hvis pris i Europa udgør ca. € 4500, kan udstedes ikke mindre end 225 500 rubler. Beregn fortoldning af biler mulige for hver maskine. Det viser sig, at omkostningerne ved fortoldning af maskinen, der over 5-6 år, et ciffer mere end dens omkostninger i udlandet! Som et resultat, den mest fordelagtige for den private import - biler, som blev udstedt mellem 3 og 6 år siden, med slagvolumen på op til 1,5 tusinde kubikmeter .. cm.

Som fortoldning af biler i Rusland? Finans

Det er nødvendigt at tage hensyn til, i hvilken form for beløb vil koste rejse i udlandet. Kend det beløb, du kan bruge på bilen og komme til fattigdom, er det vigtigt af flere grunde. Generelt fordi selv før købet, og sandsynligvis før du forlader, du bliver nødt til at deponere Told sikkerhed. Værdien af sikkerheder skal være lig med omkostningerne ved fortoldning. Penge til en konto kan ikke sættes på en kontrolpost ved toldstedet - dette skal ske ved bankoverførsel til et bestemt antal bankdage for de penge var i stand til at nå højde for toldvæsenet til din ankomst! Hvis du ikke ved, for nogle specifikke bil du går - deponering er nødt til at med en stor margen. Den ubrugte betalingsbalancen af told og afgifter, selvfølgelig, vil vende tilbage. Det kan dog tage nogen tid - omkring otte uger.

Og et par flere detaljer

Ved udarbejdelsen af depositum og give alle de nødvendige foranstaltninger til straks afklare posten skikke passage dokumenter, hvorigennem den er planlagt til at importere bilen i Rusland. Toldmyndighederne i tide vil advare grænsevagt om ankomsttidspunkt. Formelt er det nødvendigt at præcisere den nøjagtige dato, men i virkeligheden ankomsten med en forsinkelse på to eller tre dage, er det ikke et problem. Hver bilmærke tilgængelig i en særlig grænse mappe, det er her du kan lære, hvor meget det koster at fri af køretøjet. På trods af at den automatiske markedet er fuld af mønstre for udstedelsen af alle certifikater, ikke narre os selv: misforholdet data kan resultere i annullering af præferencehandelsordninger, bil lås og indførelse af en straf på fysiske personer - op til 300 000 rubler! I 2012 straffen betalte omkring 600 bilejere.

Betydningen af Border Erklæring

Hvis du krydser toldsted på det nyligt købt bil, så glem ikke at tage ud passager grænsen erklæring TD-6, fremhæver bilen som ledsaget bagage. Hvis du vælger bilen til at sende i lastbilen eller på autotransport, ved indgangen til Den Russiske Føderation, de første checkpoint skikke, der kører i erklæring passagerer skal opdatere bilen som uledsaget bagage med udgivelsen af køretøjets nummer, som han er ledsaget af, eller containerens nummer og fartøjets navn på han sejler ombord. Gør bilen selv (uden brug af ydelser fra toldområdet mæglere), udarbejder dokumenterne for grænserne inspektører. Han satte trykning og levering af bilen vil give kontrollen af dokumentet, som vil blive skriftlig meddelelse antal grænseovergangen og leveringstiden af maskinen.

Hvad koster at rydde af bilen, og hvilke dokumenter der er brug for?

dokumenter:

-zaverennye op på bilen dokumenter;

-zaverennye en told- kvittering og garantibevis (udstedes efter betaling af en indlånskonto);

-Customs erklæring TD-6, hvor du er nødt til at komme ind i bilen (lave og VIN-nummer), som rejsegods med skrivning af TS-numre, hvor han er ledsaget af, eller containerens nummer og navn på skib om bord, som han er ledsaget.

Alle dokumenter til levering kontrolafdeling, som er certificeret af afslutningen af registreringen af toldmæssig forsendelse. Modtaget tilbage de dokumenter, der skal sendes til den told- inspektør for procedurer clearance levering.

Datoer på redaktionelle dokumenter

Omkostningerne du har betalt på forhånd på bekostning af toldvæsenet tages som betaling af gældende skatter og afgifter. I det sidste trin i tilstedeværelse af al den dokumentation og korrekt registrering ved fortoldning er brugt, som regel om dagen. Men ifølge loven om udarbejdelse af dokumenter, der gives til ca. 72 timer. Bare periode kan forlænges op til halvmåne i de tilfælde, der. Hvis udformningen af spillerummet er for svært for dig, er det bedre at benytte sig af en specialist i fortoldning - med andre ord, en mægler. Således er det muligt at finde ud af, hvor meget det koster at rydde af biler. Mægleren skal være udstedt et pas, pas og andre dokumenter, der bekræfter købet af maskinen, grænsen kvittering, udenlandske PTS certifikat TD-6, en erklæring om overensstemmelse med statslige standarder for økologi. På baggrund af de ovennævnte dokumenter mægleren selv vil udstede Border erklæring på maskinen.

Fordele og ulemper

Fordele ved mægling er, at specialisten arbejde vil give mulighed for et par dage til at forberede alle de nødvendige dokumenter. Fra du kun har brug for en tilstedeværelse i udformningen af TCP. Kommunikation med toldmyndighederne på dette tidspunkt er reduceret til næsten nul, og sandsynligheden for at få bilen, "vores plads" ankomstdagen i tolden er 95%.

Mindre, sandsynligvis kun én: tjenesten er ikke gratis, og prisen i gennemsnit er 10 000 - 15 000 rubler. til en bil. Forskellige mæglere siger forskelligt, hvor meget det koster at fri af maskinen. Men for at nogle mæglere for mindre villige bidrage til dig i en separat grænse design. 6 000 om escort dig på alle punkter, kontrollere niveauet af kvaliteten af at udfylde papirer og får brug for et par gode tips.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.