LovStat og lov

NACE - hvad er det? udskrift

Mange dokumenter, som moderne virksomheder, angives NACE-koder. Hvad er deres formål? Hvordan virksomheden ejeren til at vælge den korrekte kode på et passende klassificeringen?

Hvad er formålet med NACE?

Common, og derfor kendt ikke kun snævre specialister forkortelse NACE - hvad er det? Dette udtryk står for All-russiske kvalifikationskamp af former for økonomisk aktivitet. I nogle tilfælde er det også kaldet "kvalifikationsturneringer koder" for økonomisk aktivitet, som i princippet ganske logisk, da det i praksis akronymet NACE er næsten altid anvendes i forbindelse med netop de samme økonomiske branchekoder.

Således NACE klassificeringen indeholder en liste over koder for økonomisk aktivitet af forskellige virksomheder, der producerer varer og tjenester. Faktisk er det et officielt dokument i status af en retsakt, som skal anvendes til virksomhederne til at indgå i forskellige retsforhold. Hvilket er det?

Pravootnoshenija anvendelse OKVEhD

Så vi ved decifrere forkortelser NACE. Hvad er det for en sorterer fra et praktisk synspunkt? Som vi bemærkede ovenfor, det omfatter koder svarende til forskellige sorter af varer og tjenester produceret af russiske selskaber. Disse koder kan være nyttige for virksomheder, navnlig:

- direkte registrering af FTS;

- under dannelsen af de forskellige typer rapportering - for eksempel statistisk, regnskab.

Considered koder virksomheden kan være flere. Blandt dem, som regel er der et relativt lille beløb - nogle gange kun en større, andre - ekstra. Det vil være nyttigt at overveje disse to måder at anvende OKVEhD flere detaljer.

NACE-koder, når registrering af selskabet i Forbundsrepublikken Tax Service

Så måske den vigtigste type retsforhold inden der kan være nyttige NACE klassificeringen - med en opdeling efter type aktivitet, i særdeleshed, er et selskab registreret med IRS som en forretningsenhed. Denne procedure er påkrævet fra synspunkt starten af grundlæggerne af ledende legitim virksomhed.

For at registrere i Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen ejer af virksomheden indgav med Office-dokumenter i den foreskrevne form, hvor du skal angive NACE kode, der svarer til virksomheden. Hvis en bestemt kode er angivet forkert, det vil sige den faktiske retning af den økonomiske aktivitet i virksomheden ikke vil overholde det, kunne det udløse en øget opmærksomhed på virksomhedens arbejde i tests, nogle gange - FTS afvisning af at registrere virksomheden.

Øvrigt i samspillet med FSS OKVEhD det kunne være nyttigt. Loven kan give retsforholdet mellem private virksomheder og af agenturet på forsikring, hvorunder forventes overdragelsen i FSS dokumenter med koderne for erhvervslivet.

NACE-koder i rapporteringen

Efter et retsforhold, inden for hvilken kan være nyttige koder, som afspejler de aktiviteter i NACE - dannelsen af forskellige typer virksomheder rapportering. Især statistisk og regnskab.

Det faktum, at de dokumenter, som er dannet under de respektive typer af rapportering, har ofte brug for at indtaste disse koder for at entydigt at identificere den økonomiske profil af virksomheden.

Strukturen af NACE-kode

Så nu ved vi, hvorfor der er en klassificeringen i NACE, der er kilden til, hvad de praktiske nuancer af dens anvendelse. Det er nyttigt at overveje, i hvilken grad den struktur kan betegnes ved koden af det tilsvarende Classifier. Principper for dannelse af indikatorer, der er defineret af det rette organ - Ministeriet for Økonomisk Udvikling i Rusland. Som bemærket af nogle eksperter, Ruslands synspunkter var i høj grad af NACE europæisk klassifikation og er meget lig dem i form af fastlæggelse af listen over de økonomiske aktiviteter. Især de første 4 cifre i den russiske NACE for en bestemt aktivitet er stort set i overensstemmelse med dem, der vedtages i den internationale klassifikation.

Til gengæld er de andre figurer afslører funktioner i et bestemt segment af økonomien i Rusland. For eksempel, hvis vi har en kode af OKVED 01.13.22, afkode det i form af strukturen vil være som følger.

De første 2 cifre - 01 - repræsenterer omfanget af virksomheden. I dette tilfælde - landbrug. Den tredje ciffer - 1 - henviser til det faktum, at virksomheden har sine aktiviteter inden for planteavl. De resterende cifre angiver de specifikke undergrupper og plantearter, der vokser virksomheden - i dette tilfælde, nødder. De svarer virkelig til den markerede kode.

Bemærk, at disse koder svarer til dokumentet NACE OK 029-2001. Hvad det er, vil vi nu overveje.

I tilfældet, hvis virksomheden rejser spørgsmålet: "Hvad NACE angive de dokumenter inden for disse eller andre juridiske forbindelser", er det meget vigtigt at vælge de rigtige klassificeringen tilsvarende koder. Det faktum, at Rusland er i virkeligheden deres 3. På hvilken måde bør være at vælge den korrekte kilde kode?

Hvad klassificeringen at bruge?

Faktisk i dag i Rusland er der 3 af klassificeringen NACE. Hvad er denne funktion af retlige regulering?

Den første kvalifikationskamp for den tilsvarende type blev indført i Rusland i begyndelsen af 2000'erne. Vi taler om et dokument OK 029-2001. I lang tid blev det brugt som en datakilde for registrering af virksomheder og udarbejdelse af dokumenter i andre relationer.

Det blev senere indført en anden klassifikation af økonomiske aktiviteter - OK 029-2007, men dens anvendelse er udført inden for et forholdsvis snævert interval i retsforhold, der hovedsagelig er forbundet med indsamlingen af de kompetente offentlige myndigheder i forskellige former for statistik. Generelt er det ikke bruges af kommercielle virksomheder.

Det blev efterfølgende indført en anden kvalifikationskamp - OK 029-2014, mens den første - ikke aflyst. Nogen tid deres ansøgning blev ganske overfladisk reguleret ved lov. Organer med ansvar for skat rapportering virksomheder - som det vigtigste forhold, der involverer forretningsenheder, har udviklet normen, hvorefter disse virksomheder, der har registreret hos IRS forud for indførelsen af dokumentet OK 029-2014, Occupy kan ikke foretage sig noget for at omregistrere deres koder NACE.

Anvendelse af NACE: normative regulering

Til gengæld når du laver staten registrerer nye oplysninger om de selskaber, du vil bruge har en ny klassificeringen. I et brev dateret 2016/11/07, har Federal Tax Service forudsat afklaring.

Således er den allerførste kvalifikationskamp ikke anvendes i praksis, selv om dataene overføres til Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen for perioden af dets brug, kan det blive afspejlet i de statslige registre. Hvis det er nødvendigt, som kan spores ved at studere de forskellige retsakter Federal Tax Service, den relevante afdeling kan selvstændigt oversætte koderne for økonomiske aktiviteter i den gamle format til en ny. Dokument OK 029-2007 sjældent brugt. Kilde OK 029-2014 bliver nu brugt som det primære. Derfor, i selskabets registrering, såvel som ændringer i data om NACE på en måde, som vi vil se på senere i denne artikel, skal du bruge koderne fra den relevante kilde.

Det anbefales, når der vælges koder NACE - tjenester, produkter, kan en virksomhed være meget forskellige, og dets grundlægger er ikke altid muligt at finde den rigtige match dem i denne kvalifikationskamp, - søge råd hos fagfolk FTS direkte under selskabets registrering. Eller for fagfolk i specialiserede firmaer.

I den forbindelse er valget af den type aktivitet i selskabet OKVED enterprise behov?

Betydningen af NACE: økonomisk klassifikation

Først og fremmest, dette skyldes det faktum, at de kompetente statslige myndigheder, som primært er ansvarlige for indsamling af statistikker om de økonomiske aktører, der er tildelt virksomheden i et bestemt antal andre klassificører. For eksempel i den for Enterprise. Denne operation udføres af organer med henblik på at fastlægge den sektorspecialisering af selskabet.

NACE som en indikator for erhvervslivet lovligheden

Næste ting: korrekt angiver, hvilken type aktivitet under OKVED firma har brug for, at de offentlige myndigheder var i stand til klart at identificere, at det er engageret i lovlig aktivitet. Det faktum, at nogle af de typer af ledelsen ikke kan udføres af private firmaer. Hvis du ved et uheld angiver NACE-koden på en af dem, der vedrører disse aktivitetsområder, kan Federal Tax Service afvise at registrere en virksomhed.

NACE og kapital

En anden årsag til behovet for en korrekt afspejling af NACE i officielle dokumenter er, at i nogle typer af aktiviteter kan lovgivningsmæssigt etableres store nok ydeevne til den autoriserede minimumskapital af virksomheden. Hvad betyder det? Først og fremmest, hvis grundlægger af virksomheden angive den kode, der svarer til en lignende type aktivitet, og giver ikke en tilstrækkelig mængde af aktiekapitalen, kan de regulerende myndigheder anvende de forskellige sanktioner.

NACE og bidrag til budgettet

NACE-aktivitet kan klassificeres på forskellige måder baseret på de etablerede lovkrav for virksomheder at betale bidrag til statslige midler i budgettet. Derfor, for at undgå at øge de finansielle forpligtelser til myndighederne, er det nødvendigt at fastsætte i de officielle dokumenter fra den korrekte koder Classifier af den økonomiske aktivitet.

Sådan finder du den rigtige kode?

Betragt den måde, hvis andre muligheder ikke er tilgængelige, kan du søge efter en optimal kode af den økonomiske aktivitet i de nuværende kvalifikationskampe. Vi er enige om, at til vores rådighed - dokumentet OK 029-2014.

Først og fremmest skal du bestemme hovedaktivitet firmaet baseret på det faktum, at det er væsentligt. I overensstemmelse med denne mulighed, på udkig efter den relevante del af det. Klassificeringen af NACE dekrypteringskoderne starte med et bogstav. For eksempel bogstavet F svarer til en form for økonomisk aktivitet som "Bygning". I dette afsnit er der 3 mulige grupper: 41 - Bygninger 41 - bygværker, 43 - anlægsarbejder.

Vi accepterer, at vores virksomhed bygger en bygning, så vælg en gruppe på 41. Det er til gengæld undergruppe 2: 41,1 - udviklingsprojekter 41,2 - konstruktion. Da vi er i gang med en anden aktivitet, vælge den relevante undergruppe. Som en del af det har en specifik aktivitet med NACE-kode 41.20 - Byggeri. Og det bruges under registreringen af virksomheden, samt andre dokumenter i forbindelse med det retsforhold, hvor selskabet vil deltage.

Sådan ændre koden?

Der kan være situationer, hvor organisationen bliver nødt til at ændre koden for den økonomiske aktivitet, der tidligere er registreret hos skattemyndighederne. Løs dette problem kan være ganske enkel. Du skal ansøge igen til Forbundsrepublikken Tax Service og overføre til en erklæring i den foreskrevne form, hvor de nye NACE-koder bør præciseres. For at overføre den relevante ansøgning agentur ejer af selskabet skal også indsende:

- pas;

- den seneste uddrag fra registret - som er indrammet tidligst 1 måned før behandlingen i Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen på ændringerne i de økonomiske branchekoder;

- Certifikat BIN;

- de konstituerende dokumenter;

- en formel afgørelse om tilpasning af aktiviteterne.

De sidste 2 dokument ejer af selskabet bliver nødt til at forberede sig i NACE bekræftelse, hvis enkeltheder er justeret i staten register. Således ændringer i de relevante kilder nødt til at gøre på forhånd, før du anvender til Federal Tax Service på den pågældende sag. Også i at foretage justeringer i de offentlige registre skal være betale staten gebyr. Det vil sige, at de dokumenter, der er anført ovenfor, vil også nødt til at tilføje en kvittering for sin betaling.

Valget af den økonomiske aktivitet koder: nuancer

Hvad nuancer, når man arbejder med de gennemgåede koder, du kan være opmærksom på?

Således kan vi konstatere, at i den russiske lovgivning ikke angiver et forbud mod økonomiske aktiviteter, som virksomheden ikke faktisk kommer til at gøre. Det er dog ønskeligt at inkludere som ekstra, men ikke grundlæggende.

I klassifikationskoderne for de primære og ekstra anbefalede primært tage hensyn til mængden af indkomst på et bestemt aktivitetsområde. OKVEhD svarende mest rentable, skal registreres som kernen.

Ved anvendelsen af de relevante koder er det også ønskeligt at sikre deres ensartethed inden for de retningslinjer i de forskellige dokumenter. For eksempel, hvis du er i rapporteringen kilde OKVEhD en fast, den anden, der føres i det samme kontor, bør afspejle ens.

Individuel iværksætter skal vælge aktiviteter, der vil generere den største indtjening. Det vil blive den vigtigste OKVED. Derudover kan du vælge yderligere koder. Hvis du har problemer i processen med at bestemme programmet, kan du bruge sigten (den indeholder detaljerede beskrivelser af alle aktiviteter). Det er værd at bemærke, at nogle af de aktiviteter, der er omhandlet licens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.