LovStat og lov

Forud for retssagen bilæggelse af tvisten i en civil retssag. Pre-trial procedure til bilæggelse af en tvist i civile sager

Før du starter en lang og bekostelig proces i opbygningen af Themis, skal du først lave en forud for retssagen bilæggelse af tvisten i en civil retssag. Det sker på grundlag af følgende årsager: Der er ikke tid til lange sager, modvilje mod at bruge ekstra penge, etc. I henhold til gældende lovgivning, forud for retssagen bilæggelse af tvister i civile sager skal tages ... Uden en sådan handling retten ignorerer kravene. Hvad du behøver at vide for at gøre dette? Analysere aspekter af forud for retssagen tvistbilæggelsesprocedure senere i denne artikel.

begreb

Lidt af teori. Retsforlig af en tvist i civile sager - er en foranstaltning, der gør det muligt at løse krav fra de to juridiske enheder, både juridiske enheder og enkeltpersoner. Det er vigtigt at løse problemet, så prøv at forhandle, for at finde løsninger. Det sker ofte, at begge parter ikke ønsker at begynde retssager, men der er nogen forhindringer for at opfylde alle betingelserne i kontrakten fuldt ud.

Force majeure som årsag til manglende overholdelse

Kan forekomme en situation, hvor efter indgåelsen af kontrakten, den ene part får force majeure. Simuler en situation. Virksomheden har taget under gennemførelse skaldyr leverandør. Der var imidlertid en nødsituation - køleanlæg fiasko. Som et resultat, alle produkter er forkælet. Den ene side har lidt alvorlige tab. Nu er hun har brug for at en eller anden måde at betale for et produkt leverandør, men muligheden for et nej.

Output af situationen

Forud for retssagen bilæggelse af tvisten i en civil sag kan hjælpe begge sider. Hvilke udgange kan være ud af denne situation?

 1. Afdrag. Parterne er enige om, at ved beregningen af beskadigede varer vil blive produceret dele efter en vis periode.
 2. En aftale om et nyt parti under gennemførelse. Hvis parterne kommet til den konklusion, at der faktisk var en nødsituation, kan de komme til en beslutning om fortsættelse af samarbejdet. Leverandøren kan levere et andet parti for at redde en partner fra ruin, og dermed øge deres fremtidige overskud. Dette eksempel viser, at det forud for retssagen procedure til bilæggelse af en tvist i en civil sag, ikke alene kan løse den øjeblikkelige konflikt, men vil udlede langsigtet værdi.
 3. Levering af ejendom lige i værdi forpligtelser. I vores eksempel, selskabet kan levere til leverandører af udstyr og teknologi, som beregningen af forkælet fisk og skaldyr.
 4. Andre foranstaltninger, der ikke modsiger lovgivningen.

Behandling med prætentioner

Mere snak om formatet for den forud for retssagen bilæggelse af tvister. Inden jeg går til tjenere Themis at løse tvisten, skal kravet blive præsenteret skriftligt den anden side. Selvfølgelig kan du mødes personligt og diskutere alt. Den omstændighed, at et sådant møde kan sættes spørgsmålstegn, hvis den anden part ikke bekræfte dette. Retten nægter simpelthen kravet.

Skal fremlægge skriftlig krav til den anden side. Ved at sende en skrivelse indgået til hjemsted for selskabet, kan du være sikker på, at forud for retssagen procedure til bilæggelse af tvisten ikke overtrædes i den civile proces. Hvis den anden part - en fysisk person, den besked, du vil sende stedet for registrering. Hvis han ikke bor på den adresse og ikke har modtaget et brev, betyder det ikke ændre den etablerede orden af sagen. Dette er ensbetydende med at ignorere, da en pligt for borgeren til at overvåge indgående post.

Essensen og indholdet af krav

I en skriftlig klage er forpligtet til at angive essensen af de krænkede rettigheder, de grunde, som de afholdes. For eksempel kan en låneaftale, modtagelse, og så videre. D. Desuden er det nødvendigt at specificere tid til at rette de krænkede rettigheder, samt konsekvenserne i tilfælde af svigt af anmodningen.

Hvis kravet sender en proxy, såsom en advokat, så er det nødvendigt at vedlægge en kopi af det dokument, der bekræfter den relevante myndighed. Normalt er det en kopi af en fuldmagt bekræftet af en notar.

Den første ting du skal skrive i kravet, - nærmere oplysninger om parterne. De nøjagtige navne på organisationer, deres juridiske adresser. Hvis en fysisk person, hans efternavn, navn, efternavn, adresse for registrering.

Den vigtigste del er en beskrivelse af de eksisterende forbindelser mellem parterne. For eksempel, långiver og låntager i henhold til låneaftalen, bør også medtages oplysninger om hvilken: nummer, dato, underskrift, en liste over alle personer, der er angivet i det osv Efter dette, skal du angive krænkelse af menneskerettighederne, argumenterer positionen af dette punkt af kontrakten, samt relevante regler .. -pravovymi standarder. For at fuldende hovedparten af kravene nødvendige krav med de obligatoriske frister. Hvis processen i forbindelse med den tilbagebetalingstid, skal du angive detaljerne. Men denne post er frivillig, idet indgåelsen af tilsagnene er angivet. I slutningen sætter antallet, underskrift, liste over programmer, der kan indtaste en kopi af en fuldmagt, kontrakter og andre dokumenter.

Retsforlig af en tvist i borgerlige sager: en prøve af krav skrive

Anslået prøve kunne se sådan ud:

"Jeg, Ivanov Petr Petrovich, i 2015 hyret af JSC" Salute "på grundlag af en ansættelseskontrakt den 14. juni 2015.

Min position - lederen af departementet fødevarer med en løn på 22 tusind rubler.

Jeg fik jobbet, skal du indstille udskiftning tidsplan. Jeg gør mit arbejde samvittighedsfuldt, helt opfyldt alle de elementer af jobbeskrivelsen. Disciplinær ikke straffes.

16 maj 2016 arbejdsgiveren ulovligt afskediget mig fra mit arbejde. Som et argument, påpegede han tilstand alkoholforgiftning. Med disse konklusioner jeg ikke var enige, foreslog, at en lægeundersøgelse. Men lederen nægtede.

I dette tilfælde, jeg har al mulig grund til at tro, at jeg forsøgte at afskedige fra min arbejdsplads. Arbejdsgiveren er konstant at reparere mig forhindringer i forbindelse med gennemførelsen af beskæftigelse. Jeg har intet ønske om at opsige kontrakten af sig selv beskæftigelse. Imidlertid er arbejdsgiveren konstant truet med afskedigelse.

Med handlinger ledelse af selskabet, er jeg ikke enig. Jeg betragter dem, herunder min afskedigelse ulovligt.

I overensstemmelse med loven, jeg har ret til at modtage ikke-økonomisk skade fra de ulovlige handlinger af administrationen af virksomheden.

Hertil kommer, at i forbindelse med krænkelse af mine rettigheder, blev jeg tvunget til at gælde for den juridiske Center "Retsbeskyttelse", kassereren, der var kommet ind i mængden af penge i mængden af 10 tusind rubler.

På baggrund af ovenstående, jeg spørger:

 1. Anerkend loven om at finde mig beruset ugyldig.
 2. For at betale til min fordel på bekostning af ikke-økonomisk skade i mængden af 15 tusind. Rubler.
 3. For at betale de afholdte tab for appel til advokatfirmaet "Juridisk beskyttelse" i mængden af 10 tusind. Rubler.
 4. Betal alle beløb på min lønkonto.
 5. Indstille alle yderligere forsøg for min opsigelse. Mod afskedigelse på egen hånd, jeg nægter.

Appendiks:

 1. En kopi af kontrakten mellem mig og advokatfirmaet "Juridisk beskyttelse".
 2. Kontant kupon bekræfter advokatomkostninger. "

Alle tegn og navnene på fiktive, alle kampe med tilfældige mennesker tilfældige.

Som vi kan se, kan krav ikke blot være banker til låntagere, men også fra almindelige medarbejdere til arbejdsgivere. Sidstnævnte tilfælde kan beholde deres job, fordi efter fordringer i tilfælde af afskedigelse af en dommer tror måske, at motivet - personlig modvilje snarere end en overtrædelse af arbejdskraft disciplin. Ovenstående eksempel viser et krav i henhold ansættelsesret, og alle tvister af arbejdere og arbejdsgivere omfattet af listen over situationer, som nødvendigvis skal anvendes til at pre-trial bilæggelse af tvister Klage civile retsplejelov.

respons timing

Term reaktion på kravet afhænger af den konkrete situation forudset føderale lovgivning. Men i de fleste tilfælde er det tredive dage. Hvis der ikke er noget svar, betyder det, at kravet blev ignoreret, kan vi sikkert anmode retten i løbet af denne tid. Glem ikke, at den begynder at løbe fra det øjeblik, at sende et anbefalet brev og med modtagelse af sin anden side. Du må heller ikke være i en fart for at gå til domstolene på tredivte første dag. Måske har den anden part sendt et svar på i sidste øjeblik, og han havde endnu ikke haft tid til at nå destinationen.

Fejl ved domstolene

I mangel af sagsøgers påstand, at tilgængeligheden af beviser for, at der er en obligatorisk forud for retssagen bilæggelse af tvister i civile sager, giver anledning til dommerne afvise at behandle fordringen. De falder ind under kategorien af applikationer, der er designet forkert.

Forud for retssagen afvikling af voldgift tvister efter behov. Domstole og sådanne tvister står uden bevægelse.

retsstaten

Nedfældet i loven udenretslig bilæggelse af en tvist i en civil retssag. Artikel 132 CCP RF angiver liste over dokumenter knyttet til kravet. I det 7. afsnit, at det er nødvendigt at fastgøre beviser til støtte for gennemførelsen af den obligatoriske forud for retssagen forlig. Derfor, hvis de ikke gør det, så de krav, vil ikke blive taget i betragtning.

Juridiske oplysninger om forud for retssagen bilæggelse af tvister

Så før retten er forpligtet til at tage skridt til at løse det selv. Dette er nedfældet i art. 132 retsplejelov i Den Russiske Føderation, art. 126 i Arbitrazh retsplejelov. Lovligt pretrial procedure er opdelt i to typer:

 • Obligatorisk i henhold til lovgivningen.
 • "Nogle gange," i henhold til aftalen.

Virksomheder ofte angiver i tvisten kontrakt opløsning. I dette tilfælde ingen yderligere anmeldelser og klager vejledning er ikke nødvendig. Det menes, at begge parter foreslå, hvordan de skal løse fremtidige konflikter. Ophævelse af forud for domsafsigelse beslutninger problemer, i henhold til kontrakten, indebærer at ignorere kravet. Derfor, som den forud for retssagen beviser for påstanden, kan du vedhæfte en kopi af kontrakten med et bestemt emne.

fordele

Uafhængig konfliktløsning inden for rammerne af loven, selvfølgelig, har en række fordele:

 • Time. Hurtigere at forhandle med modparten på egen hånd end en måned til at foretage langvarige retssager.
 • Fordel. Efter kan strækkes betaling af domstolsafgørelser i mange år. Du kan prøve dig selv til at omlægge gæld.
 • kunder mulighed for at spare. Hvis du viser visdom til diplomat, er det muligt ikke blot at tilbagebetale gælden, men også for at bevare den tillid forhold til den tidligere klient. Vi har allerede simuleret situationen med leverandøren af fisk og skaldyr.
 • Ingen grund til at kigge efter en god advokat. Forsøg for hver kategori af sager involverer obligatorisk viden på dette område. Skriv en påstand meget lettere end at gøre krav gældende. For at gøre dette bliver nødt til at hyre en erfaren advokat, hvis han ikke er i staten. Dette er en ekstra omkostning. Selvfølgelig vil de bæres af den tabende part, men du skal betale en advokat med det samme, og returnere pengene gennem domstolene kan være meget langvarig.

resultater

Vi kan opsummere, at forsøget på egen hånd, for retten, for at løse problemet med den tidligere partner eller kunde kan give betydelige fordele, som er så værdsat al virksomhed: sparer tid, sparer penge, er der ingen grund til at købe engangs-kendskab til loven, som muligvis ikke nødvendig længere. Desuden kræves lignende processer, uden dem er det umuligt at henvende sig til tjenere Themis til for at genoprette borgerlige rettigheder.

Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig i vanskelige juridiske situationer. Som de siger, advaret er væbnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.