LovStat og lov

Kontrakten af ukompenseret brug - hvad man skal overveje?

I livet, nogle gange er der situationer, når vi giver til andre, ikke nødvendigvis nærmeste pårørende, retten til at drive tilhører os en ting eller ejendom. Selv hvis vi gør dette for rent humanitære grunde, er det bedst at underskrive en kontrakt for umotiveret anvendelse, som vil klart definere de rettigheder og forpligtelser for begge parter.

Forestil dig en situation: langt eller nær slægtning, ven, bekendt ingen steder at leve. Og du har en tom lejlighed, og du ønsker nogen til at se efter hende. Men du er nødt til at lade fremmede i den flade, der ejes af, du ikke ønsker for noget. Desuden, hvis tage ejendommen for pengene, vil det blive betragtet som din indkomst, derfor nødvendigvis at være en selvangivelse og betale den "skat". Kontrakten af ukompenseret brug indebærer, at resultatet for overførsel af elementer til brug til en anden person, får du ikke. Derfor indeholder rapporten ikke. Men forholdet til din lejer eller forpagter tydeligt løst. Baseret på dette dokument, hvad er kontrakten af ukompenserede brug, vil folk være i stand til at få en midlertidig opholdstilladelse registrering. Selvfølgelig, hvis du er enig, og - vigtigst af alt - hvis din personlige tilstedeværelse på passet kontoret.

Registrer kontrakten for ukompenseret brug af ingenting er ikke nødvendig. Men hvis andre tiltag vil blive udført på grundlag heraf (i det mindste den samme registrering af din adresse), kan du dekorere det med en notar. Lejemålet kontrakt for umotiveret brug ofte indeholder et element, der definerer, hvem og på hvilket grundlag betaler forsyningsselskaber. Som regel er det lejeren. Imidlertid har der ikke været nogen problemer, den kontrakt af ukompenserede brug skal indsende til huset myndighed. Dette skyldes det faktum, at hvis betaling af offentlige ydelser foretages ikke på disken, vil den afgørende faktor være antallet af gæster.

Hertil kommer, at lejemålet gratis bestemmer ansvar for utilsigtet eller forsætlig skade på ejendom. Dette dokument vil hjælpe dig med at undgå unødvendige problemer og problemer, hvis, for eksempel, vil beboerne oversvømme din lejlighed eller naboer, hvis uforvarende ske ved en ulykke med gas eller centralvarme. For sikkerheden for ejendommen er ansvarlig, som regel lejeren. Det er tilrådeligt at registrere aftalen og mulighederne for oprejsning i tilfælde af uforudsete omstændigheder. Hertil kommer, at lejeren er indforstået med at holde rene, for at opretholde den sanitære tilstand af lokalet, for ikke at forstyrre naboerne ingen fred. Desværre, den menneskelige natur er sådan, at til en anden ejendom, som han sjældent refererer så omhyggeligt som hans. Og - paradoksalt nok - de fleste problemer kan skabe er ikke fremmede, men familie og venner. Derfor gør en god gerning og hjælpe vores naboer, vi kan ikke glemme deres egne interesser.

Kontrakten af ukompenseret brug er normalt lavet i to eller tre eksemplarer, der angiver adresse og pas oplysninger om parterne. Vedhæftet er en handling af accept og overførsel af bolig lokaler, som beskriver tilstanden af lejligheden, dens dekoration, møbler. Vi bør også angive, hvem der er eller refundere omkostninger, hvis lejeren har forbedret ejendommen betroet ham - for eksempel gjort kosmetiske reparationer, erstattet døren eller vinduet, et rør eller batteriet. Disse omkostninger kan refunderes af leasinggiver, men kan forhandles, og at de vil blive delt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.