FormationVidenskab

Magnetisk induktion

Vi ved, at den strømførende leder placeres i et magnetfelt, udsættes for en kraft. Dens retning afhænger af retningen af feltlinierne og retning af den nuværende: hvis sidstnævnte er kendt, kan retningen af den kraft bestemmes ved hjælp af venstre regel eller højre skrue.

Lad os nu overveje, hvad bestemmer værdien af denne kraft. Med henvisning til oplevelsen.

Suspension af den venstre skulder af vippen armen skalaer lineær leder AB og placere den mellem polerne N og S for elektromagneten, så den er vinkelret i forhold til de magnetiske feltlinier. I overensstemmelse med denne guide vil omfatte et amperemeter og rheostat, som du kan måle den aktuelle i denne leder. Balance skalaerne, og kredsløbet er lukket. Lad strømmen i lederen AB sendt fra B til A. afbalanceringsklodser brudt; at gendanne den, på den højre kop bliver nødt til at sætte en ekstra raznovesok hvis vægt er lig med kraften udøvet på wiren lodret nedad. Vi vil ændre den nuværende nu vores dirigent; Vi bemærker, at de nuværende stiger med forøgelsen og den kraft, der virker på køretøjet. Ændringer vil vise os, at den kraft, hvormed magnetfeltet virker på lederen er direkte proportional med den strøm, der løber igennem den.

Det afhænger af, om kraften i længden af lederen AB? Du kan løse problemet, skal vi tage de ledninger af forskellige længder på samme strøm. Målingerne viser os, at den kraft, hvormed det magnetiske felt påvirker strømførende leder, vil være direkte proportional med længden af lederen placeret i et magnetisk felt.

Lad F - kraft, der virker på strømførende leder placeret i et magnetfelt, l - lederens længde og I - strøm deri.

Med ændringen i længden l af lederen og strømmen i det er under forandring, som vi har set, og størrelsen af kraft F.

Forholdet mellem kraften F til lederens længde strømmen I, og det er en konstant uafhængig af strøm deri; derfor kan dette forhold karakterisere magnetfeltet.

Denne mængde kaldes den magnetiske induktion eller magnetisk induktion.

Betegne den magnetiske induktion brev B. definition, kan man skrive:

B = F / (I · l).

SI-enheden for magnetisk induktion Systemet foretager induktion felt, hvor lederen med en strøm på 1 A og 1 m lang udsættes for en kraft sådan Navn N. 1 enhed: 1 Newton / (amper˖metr) (forkortet til 1 H / (AM)) .

Vi hævder, at H 1 / (AM) = 1 (V˖sek) / m:

1H / (AM) = 1 (nm) / (A˖m²) = 1 J / (A˖m²) = 1 (Vašek) / (A˖m²) = 1 (V s) / m.

Enhed 1 volt-sekund kaldes Weber (Wb). Følgelig 1 Wb / m eller 1 Tesla (T) - en enhed af magnetisk induktion. Henviser i systemet til måling emu enhed af magnetisk induktion - gauss (G):

1 T = 10⁴ gauss.

Magnetisk induktion - vektorstørrelse. Retningen af induktionsvektor på dette tidspunkt er rettet ind efter retningen af magnetiske kraftlinier, der passerer gennem dette punkt.

SI magnetiske fluxtæthed - magnetfelt kraft karakteristik, svarende til, hvordan det elektriske felt udtrykker magt er karakteristisk for det elektriske felt.

Kendskab til induktion magnetfelt, er det muligt at beregne kraften på strømførende leder ifølge formlen:

F = BI l.

I en strømførende leder ikke kun gebyrer flytter tilfældigt i forskellige retninger, men også i en bestemt retning. Hver af afgiften påvirker den magnetiske kraft, der overføres til dirigent. Summen af alle kræfter fra den kaotiske bevægelse er nul, og summen af de kræfter, der er rettet bevægelse kaldes Ampere kraft.

I almindelighed er mængden af kraft, der virker på den strømførende leder placeret i et magnetfelt bestemt ved Ampere lov:

F = BI l synd α, hvor α - vinklen mellem strømretningen (I) og det magnetiske felt vektoren (B).

magnetfelt induktion er numerisk lig med den kraft, som påvirker magnetfeltet per enhed aktuelle element anbragt vinkelret på vektoren ifølge induktion. Magnetisk induktion baseret på media egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.