HobbyKunsthåndværk

Opdræt gæs i Farmland

En af de mest værdifulde og vigtige produkter til menneskekød er. Det er også meget værdsat for sin smag og er en del af mange retter. Nu er det ikke et problem at købe kødprodukter i butikken, men kvaliteten af dette produkt lader meget tilbage at ønske, som i færd med at vokse brug forskellige fodertilsætningsstoffer skadelige for den menneskelige krop. Så mange mennesker, for at give dig selv og din familie ren og nyttige kød, så prøv at plante hjemme eller i sommerhuset af forskellige husdyr.

Hvis du også har sådan et ønske, så den første med, hvad du har brug for at starte din egen virksomhed - det er at bestemme rækkefølgen, som er den mest rentable dyr ville yngle. Hvis du bor i et privat hjem eller du har et sommerhus, tæt med eller omkring dammen og en lille græs, det er mest fordelagtigt at være ynglende gæs. Af den måde, selv om der ikke er nogen nærliggende dam, det kan udskiftes og nogle faciliteter, som du kan udfylde med vand. Jeg vil gerne bemærke, at mange af de ejere, der var beskæftiget med dyrkning af forskellige fugle, rådgive ynglende gæs for kød, fordi de mener, at denne type fugl mest gammelklog, hårdfør og kræver ikke større opmærksomhed. Derfor yderligere vil vi gerne tale om, hvordan man passer denne fugl.

De mest almindelige racer af gæs er store grå, Kholmogory, Fighting, kinesisk, Gorky og andre. For at holde gæssene kan tilpasses, eller en hvilken som helst ledig plads, eller bygge en ny. Til konstruktionen primært bruger boards, ler, Reed eller andre materialer. Vigtigst af alt skal det færdige rum være tørt og trækfrit, så godt, at det kan være godt ventileret. Til brug eller gulvplanker, eller ler-der drysset strøelse (sand, savsmuld, halm og så videre. D.).

Avl gæs umuligt uden nødvendigvis vygulivaniya. Til dette formål, konstruere en baggård terrasser, eller frigive fugle på græs og vand, som i sommer og vinter, de trives. Af den måde, selv om natten i sommeren gæs er at foretrække at holde på gaden. Jeg vil også tilføje, at hvis du planlægger at holde et stort antal fugle, så husk på - gæssene ikke kan lide den store overfyldt. Forvent at to kvadratmeter vil du være indeholdt et eller andet sted i hovedet 3. Desværre, de gunstige ynglende gæs koste meget levende plads for dem. Men tro mig, alle disse omkostninger vil blive tilbagebetalt efter den første sæson, og du vil få mulighed for at fremme erhvervslivet i dette område.

Som for fodring, gæssene fodre primært på græsgange, men at fodre dem alle de samme nødvendige. De er klar til at spise korn, forskellige urter og den anden vandfugle, kræver en tilstrækkelig mængde vand. Vinter og sommer kost mad, selvfølgelig, er forskellige, som i sommeren en masse greens, og vinteren har at zaparivat hø og en bred vifte af græs måltid. Først efter denne lange procedure, blandet med en masse færdige foder.

Opdræt gæs er blevet en ganske indbringende forretning for mange ejere af haver i forskellige regioner i vores land. Dette er ikke overraskende, da denne fugl er næsten beskatte på forholdene under frihedsberøvelse, vejrforhold og kost. Kost kan påvirke kun på nytten af fugle og af dens størrelse. Hvis vi overveje alle de fordele og ulemper, de ynglende gæs som en forretning - det er en rentabel, uanset hvor mange fugle du vokser. Især fordi efterspørgslen efter kød gås altid har været, er og vil være, og derfor er denne forretning er altid rentabel!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.