FormationUngdomsuddannelse og skoler

Problemet med anger: evidens fra litteraturen

at skrive for de eksamenskrav i de senere år har det ændret sig mange gange, men én ting forblevet konstant - behovet for at bevise rigtigheden af deres domme. Og den har brug for at vælge de rigtige argumenter.

omvendelse problemet vil beskæftige os i første omgang. I denne artikel vil vi præsentere flere muligheder for argumenter valgt fra skole bibliografi. Fra det kan du vælge dem, der er bedst egnet til dit arbejde.

Hvad er argumenterne?

Når du skriver essays for den del med ret til at udtrykke deres mening om et givet emne. Men dit speciale behøver ingen beviser. Det er nødvendigt ikke blot at udtrykke deres holdning, men også for at bekræfte det.

Meget ofte i de eksamener kommet på tværs af problemet med omvendelse, argumenterne for at vælge temmelig nemt for hende, hvis den studerende er bekendt med skolens litterære program. Men ikke alle er i stand til straks at hente det ønskede produkt, så bedre at afhente et par argumenter på de mest almindelige emner.

Hvad er argumenterne

For fuldt ud at afsløre problemet med omvendelse, skal argumenterne vælges på grundlag af den grundlæggende brug i russiske sprogkrav. Ifølge dem, er alle de beviser inddeles i tre typer:

 • Personlig erfaring, det vil sige, de faktiske forhold taget fra livet. De behøver ikke nødvendigvis at være pålidelige, der er. Til. Ingen vil kontrollere, om det rent faktisk skete.
 • Oplysninger, der blev opnået elev fra skoleforløbet. For eksempel fra erfaringerne fra geografi, historie og så videre.
 • Litterære argumenter, som vil være af interesse for os i første omgang. Det er læserens oplevelse, som eksaminanden skal erhverve under træning.

Argumenter fra litteraturen

Så vi er interesseret i problemet med omvendelse. Argumenter fra litteraturen er et must, hvis du ønsker at få den højeste score for essay. I dette tilfælde, vælge argumenterne skal prioriteres opmærksom på de værker, der indgår i skolernes læseplaner eller anses klassikere. Tag ikke teksterne til lidet kendte forfattere eller populær litteratur (fantasi, kriminalromaner og så videre.), Da de ikke kan være bekendt med inspektionen. Derfor er det nødvendigt på forhånd at børste op på basale stykker, der er blevet undersøgt i skoleårene. Normalt i en roman eller en historie, kan du finde eksempler på næsten alle de emner, der findes i eksamen. Den bedste løsning er bare at vælge et par stykker, der er velkendte for dig. Så lad os se på klassikerne, hvor problemet med omvendelse stiger.

"Kaptajnens Daughter" (Pusjkin)

På russisk litteratur er meget almindeligt problem for anger. Argumenter for at hente så ret simpelt. Lad os starte med vores mest berømte forfatter A. S. Pushkina og hans roman "The Captain Datter."

I midten af produktet er kærlighed til hovedpersonen Petra Grineva. Dette føler sig godt og mnogoobemlyusche som livet. Vi er interesseret i denne forstand, at det er takket være ham, helten indså det onde, der forårsagede tæt, indså sin fejltagelse og var i stand til at omvende sig. På grund af det faktum, at den grønne reviderede sin syn på livet og holdning til andre, var han i stand til at ændre fremtiden for sig selv og sin elskede.

Takket være omvendelse, til Peter viste sin bedste kvaliteter - generøsitet, ærlighed, uselviskhed, mod, etc. Vi kan sige, at det har ændret ham og gjort den anden person ..

"Centurion" (tyre)

Lad os nu tale om det arbejde Bykov, som præsenterer en helt anden side af problemet med omvendelse. Argumenter fra litteraturen kan være anderledes, og de bør vælges afhængigt af din godkendelse, så du bør bestanden op på en række eksempler.

Således er temaet for omvendelse "centurion" ligner ikke Pushkin. For det første, fordi forskellige karakterer og sig selv. Partizan fisker indfanges for at overleve, har han at give tyskerne en ven. Og han begår denne handling. Men årene går, og tanken om forræderi ikke efterlader ham. Anger overhaler ham for sent, kan denne følelse ikke løse noget. Det drejer sig heller ikke give en fisker leve i fred.

I dette arbejde, omvendelse var ikke for helten evnen til at bryde den onde cirkel og slippe af med lidelse. Bykov fandt det ikke værdig til Fiskernes tilgivelse. På den anden side, for sådanne forbrydelser en person skal opfylde hele sit liv, da han forrådte ikke kun sin ven, men også hans hjem, familie og venner.

"Mørke gyder" (Bunin)

Det kan forekomme i et andet lys problemet med omvendelse. Argumenter for værkerne på eksamen bør være varieret, så tager for eksempel historien Bunin "mørke baner". I dette arbejde har helten ikke har styrken til at indrømme deres fejl og angre, men gengældelse indhentede ham. Når en ung mand Nicholas forført og kastede en Kvinde, oprigtigt det lyubivshuyu. Tiden gik, men hun kunne ikke glemme den første kærlighed, så nægtede forskud på andre mænd og foretrak ensomhed. Men Nicholas har ikke fundet lykken. Livet er grusomt at straffe ham for embedsmisbrug. heltens kone er snyd på ham hele tiden, og sønnen var en rigtig slyngel. Men alt dette ikke føre ham til tanker om omvendelse. Her vises anger for læseren som en handling, der kræver utrolig åndelig indsats og mod, der kan finde en ikke alle. Det er af denne fejhed, ubeslutsomhed og apati betaler Nicholas.

Argumentet for et eksempel på de "mørke gyder" egner sig kun til dem, der er i hans afhandling behandlet spørgsmålet om gengældelse og gengældelse for dem, der ikke omvende sig fra deres ondskab. Først da referencer til dette arbejde vil være relevant.

"Boris Godunov" (Pushkin)

Lad os nu tale om problemet med forsinket anger. Argumenter for dette tema vil være lidt anderledes, t. Til. Vi vil være interesseret i kun ét aspekt af omvendelse. Så godt, er dette problem beskrives i tragedien i Pushkin s "Boris Godunov". Dette eksempel ikke kun litterært, men også til dels historisk, som forfatteren refererer til beskrivelsen af de skelsættende begivenheder i vores land.

Den "Boris Godunov" viser meget tydeligt problemet med sene omvendelse. Argumenter for skriftlige arbejder om emnet er forpligtet til at vælge baseret på Pushkin tragedie. I centrum af historien fungerer Godunov, der besteg tronen. Men for at den magt, han havde betale en frygtelig pris - at dræbe barnet, den nuværende arving, Tsarevitj Dmitry. Flere år gik, og nu er det tid til at omvende sig. Helten er ikke i stand til at løse den strafbare handling, kan han kun lide og lide. Samvittigheden ikke giver ham nogen hvile, overalt Godunov begynder at virke blodige drenge. Tæt på kongen indser, at han er svækket og miste sin mening. Boyars besluttede at smide illegale lineal og dræbe ham. Således Godunov dræbt af samme grund som Dmitry. Dette er medregning af helten i den blodige forbrydelse, anger for hvilke kun indhentede ham efter et par år.

Problemet med menneskelige omvendelse. Argumenter Dostojevskijs roman "Forbrydelse og straf"

Temaet for omvendelse blev grundlaget for en mere store arbejde, har vundet betydelig popularitet og kærlighed til læserne.

Den vigtigste helten begår en forbrydelse, for at bevise sin teori om de umenneskelige lavere og højere mennesker. Raskolnikov begår mord og begynder at lide, men han forsøger på alle måder at kvæle stemme sin samvittighed. Han ønskede ikke at indrømme deres fejl. Omvendelse bliver et vendepunkt i livet og skæbne Raskolnikov. Det baner vejen for ham at troen og sande værdier, det gør genoverveje og indse, at virkelig dyre i verden.

Dostojevskij hele romanen førte hans helt er at omvende sig, tilstå skyld. Denne følelse åbenbaret de bedste træk ved Raskolnikov og gjort det meget mere attraktivt. Mens straffen for sin forbrydelse helten stadig lidt, og det viste sig at være meget alvorlige.

Problemet med anger: Sagen om livet

Lad os nu tale om en anden type argumenter. Lignende eksempler er meget enkel at samle op. Selv hvis dit liv ikke er sket noget i den retning, kan det komme op med. Imidlertid er sådanne argumenter vurderes lavere end litterært. Så for et godt eksempel på bogen vil du få 2 point, men for livet - kun én.

Argumenter baseret på personlige erfaringer, baseret på observationer af deres liv som forældre, familie, venner og bekendte.

Man skal huske

Der er nogle generelle krav til alle de værker, herunder dem, der afslører problemet med skyld og anger. Argumenter bør absolut bekræfter tesen om dig, og under alle omstændigheder ikke at modsige ham. bør overvejes følgende punkter:

 • Anmeldere overveje og evaluere kun de første to argumenter, så der er ingen mening at give flere eksempler. Det er bedre at være opmærksom på er ikke kvantitet men kvalitet.
 • Husk, at litterære argumenter er prissat højere, så prøv at omfatte mindst et sådant eksempel.
 • Glem ikke om de eksempler fra folklore og folkeeventyr. Lignende argumenter betragtes også, men det anslås til kun ét punkt.
 • Husk, at for alle de argumenter kan få 3 point. Derfor er det bedst at følge følgende mønster: Et eksempel på folklore eller personlig erfaring, den anden - fra litteraturen.

Nu et par ord om, hvordan man skriver en litterær argument:

 • Vær sikker på at inkludere navn og initialer forfatteren og den fulde titel på værket.
 • Ikke nok til at kalde forfatteren og navnet, er det nødvendigt at beskrive hovedpersonerne, deres ord, handlinger, tanker, men kun dem, der er relateret til temaet for værkerne og dit speciale.
 • Den omtrentlige mængde tekst på det argument - en eller to sætninger. Men disse tal afhænger i sidste ende af den bestemt emne.
 • Begynd give eksempler, når du vil udtrykke sin position.

Opsummering

Således er problemet bredt repræsenteret i litteraturen beklagelse. Argumenter for eksamen på det russiske sprog, så er det ikke svært at samle op. Det vigtigste er, at alle dine eksempler støtter afhandlingen og kiggede præcist og harmonisk. Ofte de vigtigste problemområder eksaminander bliver ikke et valg produkt og dens beskrivelse. For at udtrykke ideen i et par sætninger er ikke altid let. For at undgå dette problem, skal du være uddannet på forhånd. Tag et ark papir og forsøge at kortfattet og klart beskrive dine domme, ikke en løs erklæret mængder.

De vigtigste ting - ikke mister tilliden, og hvordan du bedst kan forberede, så få en høj score vil være let.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.