Kunst og underholdningMusik

Aksenov Vitaly: biografi og værker

I dag vil vi vise dig, der er Vitaly Aksenov. Album af denne kunstner er meget populær, så du bør tale om det i flere detaljer. Dette er en forfatter, kunstner, digter, komponist, sanger.

biografi

Aksenov Vitaly blev født den 2. juni 1971 Brest (Hviderusland). Mor om vores helt - Vera Vasilevna Aksonova - elev af børnehjemmet, ingeniør cinemafication. Det var helt en alsidig person beskæftiger sig med musik og sport.

Aksenov Vitaly modtaget fra sin del af kreativitet, vedholdenhed og tålmodighed. Fra 1978 til 1986 studerede han ved gymnasiet №5. Denne institution var musikalsk kor bias. Som et redskab valgt harmonika. Han modtog sin primære musikalske uddannelse.

tidlige år

Aksenov Vitaly dansede i de populære børnenes ensemble "Pribuzhie", som var på skolen. Vores helt var i teamet frem til 1988. Efter mange år på halvtredsårsdagen af ensemblet (2004), musikeren skrev en sang dedikeret til foreningen, under navnet "Pribuzhie". Sangen er blevet en del af albummet "50-sekunders hurtigt."

I den tidlige periode af involveret i skolen VIA ungdom. Han spillede harmonika og sang. Han mestrer trommer og guitar. Han var medlem af brass band: trombone, baryton, tenor. Vores helt er allerede dengang begyndte at blive involveret i rockmusik. Hovedsagelig lyttet til deltagerne i Leningrad rockklub. Han er uddannet fra ottende klasse. Jeg besluttede at blive en elev af Minsk Suvorov Military School og forbinder med den skæbne hæren, men ikke gik igennem konkurrencemæssige certifikater. Fra 1986 til 1990 studerede han på væggene i Brest Railway College.

skabelse

Aksenov Vitaly under studiet skabt et rockband "Anarchy". Han var forsanger, rytme og solo guitar, direktør for ensemblet, forfatteren af ord og musik til sangen, der var sammensat af repertoiret. Efter eksamen fra college i 1990, han trådte Brest Engineering Institute. I sin fritid med sit band fortsatte med at udføre på forskellige lokale spillesteder og selv i nabobyer.

I 1992, mens han studerede i det andet år, vores helt forlader instituttet til fuldt ud at associere liv med musikken. I 1997 rejser han på opfordring af Rostov ved Don på jobbet. Jeg spillede der som en restaurant musiker. Denne by, i henhold til den musiker, er blevet en affyringsrampe for det. Efter ankomsten i Brest, begyndte han arbejdet på at skabe deres egne sange. I 1998 udgav de deres første album, som blev kaldt "black box". Circulation, beskedne nok, blev udgivet i Hviderusland på bånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.