Kunst og underholdningMusik

Violinist David Garrett: biografi, personlige liv, arbejde

Amazing violinist David Garrett er unik på alle måder! Han er ligeglad, hvor handlingen, hvad enten det er et privilegeret publikum på Londons Royal Albert Hall eller udendørs på gaden foran forbipasserende. Han føler sig godt tilpas i den elegante doroguschy tailcoat og i iturevne jeans og en simpel t-shirt. "De vigtigste ting - det er en mulighed for at spille og for at give folk musik" - som han selv sagde, David Garrett. Biografi musiker, de første år af livet og begivenheder, primært påvirket dannelsen af den person, der er beskrevet nedenfor.

alias

Fødestedet for den violinist i 1980. Den 4. september, byen Aachen, hvor fusionere de tre lande: Tyskland, Holland og Belgien. Hans mor - en berømt amerikansk danser, og hans far - en advokat, parallelt til at sælge på auktion violin. Klasser far primært påvirket entusiasme yngste søn musik. Af den måde, Garrett - ikke en rigtig musiker efternavn, eller rettere, at hans alias han valgte mors pigenavn og blev verdenskendt som David Garrett. Familien er også en musiker fars efternavn - Bongartz.

skæbnesvangre gave

Der er flere versioner, som afslører en sag, hvor en violin for første gang i hænderne på den lille David. For én, blev violinen doneret til den ældre bror til en dreng, der ikke viser meget interesse i det. Mens den fireårige dreng så på dette værktøj med beundring, og som viser en særlig interesse, og nogen tid senere lærte at spille perfekt.

En anden historie fortæller, at violinen en lille dreng greb, så snart han så hende, og ikke lov til at give den til sin bror. Det gør dog ikke noget, så violinen faldt i hænderne på den kommende legende, det eneste vigtige er, at det havde vist sig, og han vil ikke skille sig af med det den dag i dag.

Da han fortalte David Garrett, hans biografi var ganske kompliceret. Far at opdrage børn i en barsk miljø. Han var meget autoritativ i familien. Alle, der har været forbundet med menneskelige følelser og deres manifestationer, er udeladt. Det eneste vigtige ting var tale om forhold og musik. På grund af dette, forholdet til sine forældre David var anstrengt. Men det er puberteten, de nu bliver mere varm og tillidsfuld.

svær barndom

Barndom David var en slags, i de bedste traditioner i det 18. århundrede. Op til 17 år, han næsten ikke gå ud af huset. Jeg boede i en "boble", og hans fortrolighed med jævnaldrende er kun reduceret til at kommunikere med sin søster og bror. Drengen deltog ikke i skole, han studerede med vejledere hjemme og alle de gratis tid afsat til violin. Talent af en lille dreng manifesteret sig meget tidligt. Og da David var 10 år gammel, hyrede han den bedste violin lærer, hvem på det tidspunkt var professor ved Köln Conservatory Zahar Nuhimovich Bron.

Professionel violinist karriere begyndte for drengen meget snart. Så snart han var otte år gammel, han spillede som en del af den verdenskendte symfoniorkester, og tretten kom op med Iegudi Menuhinym. Selv da hædret mestre kaldte David Garrett største violinist i sin generation.

Voksen karriere af en lille dreng

Efter fortryllende udførelsen af unge talenter var bemærket og blev inviteret til tv'et. Han lyser op på de hollandske og tyske programmer.

Måske er den vigtigste bevis på den store professionalisme af en lille dreng var invitation fra den tyske præsident Richard von Weizsäcker, for at give en koncert på præsidentens residens i Villa Hammerschmidt. Som et tegn på respekt og anerkendelse af hans professionalisme statsoverhoved gav David en unik Stradivarius.

Dette er ikke den eneste eksklusiv kollektion violin virtuos violinist. Nu spiller han den Stradivarius, oprettet i 1703, men kan lide at ændre deres værktøjer, som hver har sin egen unikke lyd, stemme og sjæl, i henhold til David Garrett. Biografi Som teenager var så farverige og fuld af begivenheder, som kun få mennesker nogensinde erfaring i sådan en tidlig alder.

Allerede i de 14 år gamle dreng underskrevet en unik på det tidspunkt, kontrakten med Deutsche Grammophon Gesellschaft som den yngste solist i virksomhedens historie. I Delhi og Mumbai, i anledning af 50-året for Indiens uafhængighed, han spillede i München Philharmonikerne under Zubin Mehta.

Da han vendte 19, modtog han en masse positive anmeldelser fra musik kritikere efter at have spillet under ledelse af Rafael Fryubeka de Burgos med Rundfunk Symfoniorkester i Berlin. Efter denne succes, blev han inviteret til at optræde ved en meget prestigefyldt og verdensberømte udstilling Expo-2000 i Hannover.

Til denne dag den hurtigste violinvirtuos der spillede "Flight of the Bumblebee" på et minut, er der David Garrett. Optag det blev opført i Guinness Book of Records.

Den "anden" musik

Hans familie musik bue, ud over den klassiske, ikke kender. Devid Ros udelukkende på Shostakovich, Beethoven og Bach. Da han voksede op lidt, begyndte jeg at opdage sådanne rock bands som dronning, Metallica og AC / DC. I øvrigt, den første sten album, købte Garrett blev A Night at the Opera.

en skæbnesvanger beslutning

Indgåelse af en kontrakt med et pladestudie snart givet resultater, og verden vidste, hvem David Garrett. Albums udgivet på det tidspunkt, bestod af klassisk musik.

På tidspunktet for hans far beslutter alt, og, træt af lydighed, gjorde han sin første selvstændige skridt, som viste sig at være fatalt for David og hans fremtidige musikkarriere. Så snart han vendte 17, flyttede han til New York til optagelse på Juilliard School (Juilliard). Det var den mest berømte musikkonservatorium i verden.

En sådan radikal beslutning kunne ikke lide hans forældre, og han blev tvunget til at afbryde al kontakt med dem, hvilket påvirkede den finansielle sikkerhed af drengen. Uddannelse David betaler for sig selv, bogstaveligt "klamrer" for enhver tilgængelig job, ikke ringeagt noget. Han vaskede retter, arbejdede i dametøj store model på klubber selv rengjorte toiletter. Betydelig succes indbragte ham en modeling karriere, er det stadig kaldes "Beckham af den klassiske scene", og hans billede er mere egnet rockmusiker end klassisk musik.

uddannelse i akademiet grund af de mange værker og meget fuld liv - kun fortæller om det selv, David Garrett, det personlige liv af denne legende og mystik.

Planer for fremtiden familie

På grund af den barske disposition af sin far og den atmosfære, hvor Ros Devid, besluttede han at blive en fremtid for deres børn det stik modsatte af sin far. Ikke en eneste gang i interviewet sagde han, at han ikke ønsker at opdrage deres børn til atmosfæren, hvor han voksede op.

, Hvordan det blev rejst af min mor, han taler dog meget varmt og med taknemmelighed. Mor var i stand til at indgyde en dreng vant til sparsommelighed og orden. David lærte meget tidligt på egen hånd til at klare husarbejdet. Han forsøger nu at gøre alt selv, ikke kan lide kaos og uorden, og til denne meget strenge. Han er bare besat af renlighed. For det ikke vil være vanskeligt at vaske gulvene. processen med at rense den verdensberømte violinist David Garrett sammenligner med meditation.

I de øjeblikke, når musikeren er hjemme, han er primært beskæftiget med forberedelserne til koncerterne. Men for at koncentrere sig, må han først bringe omkring sig selv en bestemt rækkefølge. Det interessante er, at i at tale om husholdning violinist aldrig nævner liv partner. David Garrett, hvis personlige liv er skjult under lås og slå, er endnu ikke blevet præsenteret for verden sit liv partner.

arv

musiker kreative aktivitet er slående. For 36 år, han er meget populær i musikalske kredse, men ikke kun som musiker, men også som manuskriptforfatter, instruktør og endda skuespiller David Garrett. Hans albums i millioner af eksemplarer og ramt af en kombination af klassisk musik og billedet af en rockmusiker.

David er ganske produktiv, i nogle år, lykkedes det ham at frigive to albums. Så i 2007, han udgivet to albums: Frie og Virtuos. 2008 var mindre produktiv - Encore, men allerede i 2009 den nyoprettede to mesterværker i samlingen under navnet David Garrett og Classic Romance. Det sidste album Rock Symphonies, som blev offentliggjort i 2010, var enestående. Dette kan ifølge forfatteren, hans bedste værk skabt i crossover stil, der kombinerer forskellige musikalske retninger.

Glory i biografen bragte ham hovedrollen i filmen "Paganini: Djævelens Violinist", der udkom i 2013. Han senere medvirkede i en række berømte tv-serie "Quantico".

Det er værd at bemærke, at han til dato har opnået alt, hvad han ønskede, og verden vidste, hvem David Garrett. Hans biografi påvirker et stort antal succeser, han har opnået i ungdomsårene.

Som for et seriøst forhold, så siger han at han stadig er fri, men det er ikke tilfældet. Der var rygter dukket på nettet og fotos, som David Garrett og hans kæreste Tatiana Gellert søde kurrende på et modeshow i New York.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.