Kunst og underholdningMusik

Egor Krid: personlige liv, biografi, familiebilleder

Unge kunstnere vises med samme regelmæssighed, som kan prale af svampe efter regnen. Men mange af dem lige så hurtigt forsvinder. Holdes flydende kun de mest vedholdende og talentfulde. En interessant måde af en sådan kunstner som Egor Krid. Personlige liv biografi af musiker og præferencer af alle lande er interesseret i piger. Han er smuk, vellykket og utrolig charmerende. Creed aktivt udviklet og fortsætter med at udvikle sig. Hvad forventer vi af den "gyldne dreng" af moderne popmusik?

begynder

Egor dreng blev født i byen Penza i sommeren 1994. Han var altid en kreativ barn med en solrig smil, anderledes arbejdsmoral, udholdenhed og tro på mirakler. Desuden Egor var altid heldig og hans initiativ til at retfærdiggøre arbejdet. I skolen var han stadig Yegor Bulatkin og især tænkte ikke over det kreative kaldenavn. Teenager interesseret i forskellige musikalske retninger, men særlig vægt på hip-hop. Blandt de medvirkende er altid fremhævet 50 Cent til original musik og performance stil. At idol hjalp Egor træffe beslutning om yderligere professionel måde.

Drømme af scenen

For nybegyndere musiker, som er den Egor Krid, personlige liv, biografi og karriere begreber er indbyrdes forbundne. Han har et godt forhold til sin familie, ikke chokere dem arbejder øjeblikke, skriver han provokerende eller fornærmende tekster. Hele ungdomsårene Egor var travlt skrive tekster dedikeret til evige kærlighed udfordringer og oplevelser. Hver sang af denne periode er baseret på oprigtige følelser og smerte af forfatteren. Egor registreres, og de første erfaringer med at skrive tekster.

Kreativ måde op

Enhver digter søger at dele følelser med verden, fordi hver skaberen brug et publikum til at realisere deres kreative ambitioner. Jeg kan ikke holde sig langt væk fra fristelsen og Egor Krid. Personlige liv, biografi og værk musikeren blev offentligt i 2011, hvor, efter råd fra de bedste venner Egor lagt en video "Kærligheden er i netværket" på den ene af de steder. Clip set af millioner, og den unge mand fik en masse positive anmeldelser. Mange af hans elever har befundet sig i de strækninger i sangen. Succesen var indlysende, og Jegor så nogle perspektiver i musikindustrien. For dette, begyndte han at forsøge sig med forskellige projekter. I 2012 passerede han konkurrencen "Star VKontakte", der herskede i kategorien "Bedste Hip-Hop Projekt" bare Egor Krid. Personlige liv, biografi og sporer en kunstner interesseret publikum de mest tilgængelige steder - sociale netværk. Og de fleste af Jegor bemærket produktionscenter Black Star. I 2012 den fyr fik et tilbud om at underskrive en ansættelseskontrakt.

række koncerter

Koncerten tidsplan Egor er nu malet en knap ressource. Mange fans er ivrige efter at se det i hans by. Creed trækker sin gode vilje, åbenhed og en positiv holdning. Han elsker at chatte med fans, røber en masse autografer og skåner ikke tid til deling af fotos. Der er emner, som forsigtigt tilstod Egor Krid - biografi, personlige liv, familie. Måske pointen er, at drengen er meget ung og mere interesseret i afsløring af sin kapacitet til at arbejde. Hans personlige liv på denne fyr ikke skjule, men aldrig gør en forestilling for alle at se. Det er registreret i mange sociale netværk og nemt kommunikere med interessante mennesker til ham. Lang eller på en sådan åbenhed vil forblive gratis Egor Krid?

Biografi: personlige liv af en stjerne

For det meste vil fans lære oplysninger fra rygter og konkluderede fra fotografier Jegor piger. For eksempel, i 2012, begyndte vi ophedede diskussioner Roman Egorov og mannequiner Diana Melison. Personlige liv den unge mand blev ejendom fans, da billederne blev lækket til medierne. Diana og Jegor arbejdede sammen om Fotografering til tøjkollektioner. Romersk varede ikke længe, et år senere parret skilt. Modellen gav et interview, hvor årsagen til pausen kaldet Jegor jaloux, og den fyr sagde, at skylden for den konstante foto skyde piger i lingeri. Diane Krid afsat to af sine sange. Næste var en historie om kærlighed med Victoria Dayneko, som ifølge rygterne har Egor trukket Alexei Vorobyov. Uanset hvad det var, Jegor bor stadig i en bachelor lejlighed, hvor havde levet sin søster.

Nyusha

En reel damer mand ry Egor Krid. Biografi, personlige liv med Nyushey interesserede fans alvorligt og i lang tid, fordi de unge så godt sammen. De har endda indsamlet og boede i et hus på landet Nyusha. Men på det tidspunkt, Egor var ganske ukendt, og Nyusha var allerede populær. Deres romance blev afklassificeret i 2014, men det er også lang tid varede ikke. Egor siger relationer med sorg, sagde han var taknemmelig for oplevelsen kærlighed, men ikke sætte op med gap omstændigheder. Beviser sanger Nyusha erfaringer var det spor, som han udførte på udstilling ved at foretage nogle justeringer. I sin 20-plus Jegor allerede tænker på familien, når han mødte Nyusha, men forholdet forværret på grund af de synspunkter, som pavens Kunstner - Vladimir Shurochkina, som stærkt imod romanen. Jegor selv han mener, at afvisningen skyldes dens katastrofale på det tidspunkt, den økonomiske stilling. Som supplement til tidligere elsker sang, Egor sang "Hvad fanden kærlighed - se din far er stærkere", og dermed talte om adskillelsen.

ord for kærlighed

Efter denne nye, meget modnet Egor Krid. Biografi personlige liv, et foto af sin kæreste har en misundelsesværdig popularitet blandt fans. Men det er ubestrideligt, at den affære med Nyushey tilbage i det stærkeste indtryk. Det er dedikeret Anne Shurochkinoy Egor tatovering på sin venstre hånd, han ikke vise til nogen. Ikke en eneste sang, han skrev for denne pige. Jegor selv indrømmer, at hele albummet er skrevet til Nyusha. Han er glad for, at pigen var oprigtighed mod ham og sagde, at det var den bedste pige i dit liv og den vigtigste motivationsfaktor. For Nyusha skrevet store hits Creed: "Det mest" og "brud". Efter en affære med Nyushey alle relationer Jegor flygtig og overfladisk. Nu er han ikke lyst til at mødes med en pige af tilsvarende omfang.

yderligere måde

Nu Jegor okay professionelt, skriver han sange, optagelse af nye klip. Hans forældre - Nicholas B. og Marina Petrovna - bor hjemme Penza, har deres egen virksomhed. Egor lide at komme hjem, selvom det sjældent er opnået. Fra tid til anden i sit liv, ny heltinde. Han havde et forhold til sin datter Anastasia Zavorotnyuk Anna Stryukova, med sangerinden Hannah, Lady of the single "Humble ikke være på mode." Og for nylig var der rygter om en romance med Xenia Delhi. Det siges, at Xenia for gammel til Jegor, men i microblogging udgive spændende billeder Egor Krid. Biografi personlige liv, hvor mange år har efterladt uden ændringer, begyndte at lege med nye farver. Fotoet blog Jegor kun fuld-face pige, men han erkendte. Fans hurtigt identificeret den model af "Playboy" Xenia Delhi, som arbejder meget i udlandet, og i særdeleshed medvirkede i musikvideoer Dzhastina Bibera. Xenia er en succes i sit arbejde, men han drømmer om biograf. Creed affære med den er endnu ikke bekræftet, men benægtede ikke en sådan mulighed. Dette er en meget selvsikker pige, attraktiv og behøver ikke denne PR. Parret med Egorom Kridom de ville være på lige fod. Måske den unge musiker et par bange for at hoppe pistolen og tale om deres følelser, for ikke at selvopfyldende afsked, men hans fans anstrengt igen, af frygt for at miste den misundelsesværdige brudgom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.