Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Reserve hær Ukraine og Rusland

Ordet "reserve" i latin betyder "for at gemme". Ordbogen forklarer det på følgende måde:

1. Lagrede ressourcer, reserver eller fonde, der kan bruges efter behov til specifikke formål.

2. Det sted, hvor du kan tage den nødvendige yderligere styrke eller materialer.

3. Human Resources og af hæren, at spare op til at løse uforudsete problemer og hjælpe eksisterende væbnede styrker og flåde.

Reserve russiske hær

Forsvarsministeriet er ved at forberede projektet med at skabe i den nærmeste fremtid en række hær reserve. Personale på dem vil bestå af folk, der fortsætter med at arbejde i deres virksomheder i forskellige positioner, men lejlighedsvis deltage i militær træning. Til gengæld vil de modtage en månedlig løn og skulle være klar på det rigtige tidspunkt til at komme til opsamlingsstedet, få våben og deltage i forskellige former for militære aktiviteter.

Disse foranstaltninger vil bidrage og reservister, og russiske tropper er i god kampberedskab. Reserve hær vil være passende uddannet til at beskytte sig selv og udføre den nødvendige militære aktion.

Det vil bestå af frivillige, hvis løbetid tjeneste sluttede. Hver reservist tilskrives en bestemt militær enhed, efterfulgt af fast, og her går han omskoling, minder og forbedre færdigheder kampfærdigheder. Disse mennesker har ikke mistet deres militære erfaring, vil tjene meget bedre, og deres beredskab øvelser eller faktiske bekæmpe vil være meget højere.

offentlige arbejder

Når et land har et overskud af arbejdskraft, med andre ord, mange af de arbejdsløse, der er en såkaldt reserve hær af arbejdskraft. Det er helt magtesløs, hun har ingen sociale garantier på markedet det ikke tager nogen seriøs stilling.

I tider med økonomisk stagnation, er arbejdsmarkedet stadig stigende reserve hær. Men hvis der er forskellige vanskeligheder eller force majeure i det land eller område, er det kan bruges af antallet af håndfri til industrielle applikationer af enhver kompleksitet.

Arbejdskraftreserve er normalt tiltrukket udførelsen af offentlige arrangementer. Job og skabe clearance arbejdsgivere, og den status og løn sat den kommunale administration.

Hvad siger militære analytikere

Det menes, at kontrakten bestemmelse er en meget korrekt tilgang til militær politik. Nu i Rusland den største antal mænd holdt et presserende militærtjeneste. Dette er et meget vigtigt aspekt af det offentlige liv. Reserve hær kan lette overgangen til opgivelsen af værnepligten til militærtjeneste. Plus, dette forslag er, at medarbejderne i reserven kan indeholde dig selv og ikke miste militære færdigheder på bekostning af øvelsen og gebyrer.

Ifølge militære analytikere, for den fulde implementering i nødstilfælde militær aktion burde have forladt de forreste reserve hære, som ikke omfatter mindre end 200 tusinde frivillige.

Det er planen, at en person, der ringer på servicekontrakten til reserven, fortsætter med at arbejde i mainstream, men om et par gange om måneden i weekenden det er taget til uddannelse af militære enheder og tiltrække to gange om året for at deltage i de store øvelser.

For alt dette lagde han den løn og alle de fordele, som regulære tropper i statens tjeneste.

For at risikere den vigtigste opgave for presserende opkald, bør pulterrum modtage otte til ti tusind rubler om måneden.

Det anslås, at reserven hær af Rusland vil koste statskassen omkring en og en halv milliarder rubler om året.

Fordele og ulemper ved projektet

Denne idé er ikke ny, da der er mange års erfaring i at skabe sådanne afdelinger i mange lande. Men vi er nødt til at starte godt gennemtænkt detaljer, fordi bortset fra de utvivlsomme fordele projektet kan bringe stor skade. Forsvar er ikke i stand til at holde styr på alle borgere med de metoder til krigsførelse.

Der er arbejdsgivere, private virksomheder, der simpelthen ikke kan adlyde ordrer, og mange reservister er problemer forbundet med fravær fra arbejdet under træning eller gebyrer. Der skal udformes system, hvor arbejdstageren ikke kan blive fyret. Hvis dette ikke kan undgås, bør reserven hær yde kompensation for tab af beskæftigelse.

I billedet af USAs hær

National Guard er en militær reserve af landet blev dannet i USA. Det herunder tidligere soldater, har indgået en kontrakt med Pentagon. De deltager regelmæssigt i træningslejr, og en gang om ugen skal deltage i undervisningen i militær træning.

Cheferne for de stater, hvor der er National Guard enheder kan involvere dem i tilfælde af nødsituationer. I disse tilfælde vagterne udføre de funktioner af interne tropper. Ved kendelse afsagt af formanden for reserven hær kan bruges uden for USA for at støtte store militære styrker. For eksempel løsningen af konflikterne i Afghanistan og Irak, overværet af omkring tre hundrede tusinde gardere.

Institut for reservister på kontrakt Rusland bygget næsten på eksemplet med det amerikanske National Guard.

Ukraine reservister

I Ukraine har besluttet at etablere en regelmæssig militære formationer , og reserven hær. Og hvis Nationalgarden er der allerede og er finansieret fra landets statskasse, URA (ukrainsk reserve hær) begynder først den træder i den ukrainske forsvar frivillige. Jeg må sige, at landet er en helt ny formation, og det vides ikke endnu, om det er i stand til at hjælpe hæren i forsvaret af territoriet.

Gebyrer og læren af reservister

I nærheden af Kiev, i landsbyen Kapitanovka, organiserede den første uddannelse base Rifle "Sniper", designet til at lære og gennemføre militære reservister gebyrer. Du kan få her ved at forlade en anmodning på hjemmesiden Facebook. Efter registrering af en liste over de nødvendige ting at tage med dig til at komme selv bøjle! Og ikke nødvendigvis for det at være en tidligere militærmand, idet mænd og kvinder fra 25 til 35 år, selv om der kan findes de frivillige i forskellige aldre. Reservister - folk er for det meste helt ikke-militære erhverv (læger, programmører, forretningsfolk og andre), der kom fra hele landet. På uddannelsen gælder tre dage, hvor de skal mødes med en boremaskine, nærkamp, våben samling, levende fyring.

Formål reserve hær

Medlemmer af bevægelsen mener, at den ukrainske reserve hær bør bestå af smarte, ærlige og ansvarlige patrioter klar uden tøven at forsvare fædrelandet. For den yngre generation URA bør blive en model for etik og moral.

Det er på ingen måde den Defence konkurrent, men kan hjælpe betydeligt i styrke landets forsvar frivillig.

Ukraine Reserve hær valgt sin målgruppe af borgere, der ikke er omfattet af mobiliseringen. På grundlag af den "Selskab for assistance til forsvar" kommer træning reservister minimum kampfærdigheder, og for den tidligere militære - genetablering af de samme færdigheder. Tjeneste i reserven - er en måde at gøre det samme, og civile og militære karriere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.