SundhedMedicin

Laser terapi "Fraxel": anmeldelser og fordele

I moderne kosmetologi, er laser foryngelse succesfuldt udført. Ved hjælp af specialudstyr specialister niveauet relief af huden, fjerne pletter og fine rynker. Kosmetologer bruger det nyeste udstyr til hudoverflytning og laserfjerning af blodkar og bekæmper også fotografering af huden. Der er mange hardwareteknikker til hudforyngelse. Enheden "Fraksel" er udviklingen af selskabet "Solta Medical" fra USA.

Om laser "Fraksel" anmeldelser af skønhedspersoner er kun positive. Anbefal denne metode til mennesker efter 25 år. Ansigt, hals, decollete område - i disse områder eliminerer laseren rynker og genopretter hudtonen. Et godt resultat er synligt efter den første procedure. Laseren fjerner beskadiget hud og i stedet for deres dannelse ungt og sundt væv. Behandling kan gøres både for kvinder og for mænd.

En sådan procedure vil naturligvis ikke vende uret tilbage, men ændrer helt den eksterne tilstand af ansigtet og de områder, der vil blive udsat for udstyret. Efter anvendelsen af Fraysel-laseren, der vidner om opnåelsen af gode resultater, observeres foryngelse af den falende hud og tilbagevenden af skarpheden af ansigtet oval (herunder med strækning og hyperpigmentering).

Fordele ved laserforyngelse :

 • Tilstedeværelse af resultatet efter den første procedure
 • Ingen bedøvelse er nødvendig, da behandlingen ikke er smertefuld (kun svagt ubehag føltes);
 • Kortvarig rehabilitering;
 • Velegnet til alle hudtyper;
 • Sterilitetsprocedurer
 • Mulighed for at kontrollere dybden af laser handling.

Efter sessionen på apparatet "Fraksel" anmeldelser, udtalelser og endda takket være lægerne forlader patienten. De skriver, at effekten af en enkelt procedure varer 4 måneder, og i løbet af løbet - mere end et år.

Eksperter siger, at for at blive yngre med 7 år er det nødvendigt at gennemføre kun 6 procedurer. Resultatet overskrider alle forventninger: Udviklingen bliver bedre, ikke kun udtalt, men også dybe rynker forsvinder. Patienterne skriver meget om proceduren "Fraksel", anmeldelserne er simpelthen fremragende. Mange bemærker, at pigmenteringspletterne og rynkerne faldt mærkbart, og huden blev glat og glat. Inddrivelse tog kun tre dage.

Hvad angår hvordan patienterne fra Fraxel-laseren lider, viser vidnesbyrdene, at denne procedure ikke er smertefuld. Selvfølgelig
Strålende, brændende og ubehag føltes, men ikke smerte.

Kontraindikationer

Det må siges, at teknikken har følgende kontraindikationer:

 • graviditet;
 • onkologi;
 • epilepsi;
 • dermatitis;
 • herpes;
 • Tid brugt kemisk peeling mindre end 2 uger;
 • Metalimplantater.

Eksperter hævder, at fraktionering af forædling er et rigtigt mirakel. Kvinder, der allerede har brugt laserforyngelse , anmeldelser er tilbage i klinikker og på websteder. Det er godt, når patienten er tilfreds med resultatet og siger: "Tak!".

Der er et stort antal hardware og andre metoder til hudforyngelse. Laserforyngelse er den nyeste teknologi, der bruger udstyr af velprøvede producenter. I praksis opnås de bedste resultater med den kombinerede anvendelse af apparatet og mesoterapi.

En attraktiv, velplejede kvinde er altid nøglen til succes. Ønsket om at lade dig holde din skønhed og figur er forståelig. Sammen med udviklingen af moderne injektions- og hardwareteknikker kan du forblive ung og smuk i lang tid uden at ty til kirurgisk indgreb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.