Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Te huse i Sochi: landsbyen Uch-Dere, historie og kultur i russisk te drikke

Sotji - en af de smukkeste ferieby beliggende ved Sortehavet. Denne by er placeret på det område af Den Russiske Føderation og er en stiltiende hans sydlige hovedstad.

Klima Sotji - fugtigt subtropisk - er meget gunstigt for dyrkning af forskellige subtropiske planter, herunder te.

Og i denne vidunderlige resort by har en landsby med en usædvanlig navn - Uch-Dere, som i tyrkisk sprog betyder "Three Gorges". Det var der og vokse råvarerne til denne duftende og lækker drik!

Lidt om landsbyen

Uch-Dere ligger hovedsageligt i det bjergrige terræn. Til havet er det nødvendigt at få mere. Men er usædvanlig ren og frisk luft og behagelige klima af det menneskelige legeme.

Det er ikke tilfældigt mere end hundrede år siden, russiske zar Nikolaj II gav stedet sin mor - Maria Feodorovna, så det kan forbedre dit helbred ... Senere sanatorium, som blev bygget her og der i dag.

Men hvad er bemærkelsesværdigt område Uch-Dere: dens område er lukket af bjerge fra de kolde nordlige vinde, det har en enorm bred plads, der er perfekt oplyst af solen, hvor der er stort set ingen regnfulde dage. Er det ikke et paradis på jorden?

Den nordligste te

Det er i denne landsby på skråningerne af sin storslåede og majestætiske bjerge, vokser den nordligste te i verden! Men ikke mange mennesker kender det ...

Lige siden barndommen, er de lokale lærer at indsamle te. Kvinder - hånd mand - med hjælp af en særlig anordning. Men den færdighed i sig selv er i dette tilfælde givet videre fra generation til generation. Det er en tradition, er det en livsfilosofi!

Kun i Uch-Dere tjener den mest lækre Krasnodar te med duftende ruller direkte i særlige cafeer - tehuse (Sochi).

Udflugt til teahouses

Ankom i Sochi til havet, er det værd at besøge så godt i dette fantastiske sted, for bedre at kunne føle ånden i byen.

Udflugt til tehuse Sochi - det er en mulighed for at være i den cafe-museum, hvor der ud over te og godbidder vil helt sikkert blive historiske oplysninger om landsbyen Uch-Dere og dens teplantager.

Og disse huse til at ligne en meget reel fairy træ kviste af det XIX århundrede, arkitektur, hvilket er meget tydeligt afspejler den rige kultur i det russiske folk.

Historien om te dyrkning

Faktisk blev disse strukturer bygget i 70'erne i XX århundrede én Gutsuliya og hans sønner. Og de blev bygget uden et eneste søm.

En meget historie te dyrkning i området begyndte godt.

Ved årsskiftet af det XIX og XX århundreder, kom jeg til dette område IA Koshman. Og han var en mand, der allerede fremskreden alder (62 år), havde en masse viden om, hvordan man dyrker te. Hans første erfaring og færdigheder i denne sag, han var i sin tid på de georgiske te plantager.

Så han først plantet te på det område i Sochi. De lokale troede ikke på disse kanter som denne kunne endda stige. Men på trods af alle de tvivl og fordomme, er te blevet meget god til at vokse og være grøn.

Og nu Koshman det sælger på markedet ...

Der var folk, der var køber, men der var dem, der misundte ejeren af en lokal te plantage og så i ham en rival. Generelt historien endte med te stadig anerkendt, og i sidste ende rygterne om dette sted, og om smagen af den nordlige te begyndte at sprede sig længere.

Og nu i tehuse (Sochi) kommer udenlandske besøgende, højtstående embedsmænd i forskellige stater, samt kultur og sport, og steder at se smuk og dybt i kontakt med kulturen te drikker russisk.

Hvad er der indeni

Hvad er slående og overrasker gæsterne ind i rummet, det er en smuk antikke møbler, malerier og malet Khokhloma Gzhel, små lakerede miniaturer, figurer, Vologda blonder på væggene, Zhostov bakker storslåede malerier og så videre. Alt dette er et unikt kunstværk russiske mestre og meget interessant for de besøgende teahouses (Sochi).

Guide disse virksomheder fortæller med glæde besøgende om de traditioner russisk te, hvordan vokset Krasnodar te. Et besøg i mellemtiden smage aromatiseret drik, hælde det fra de fleste af samovar, spise lækre kager, honning, marmelade Feijoa og figner.

Og alt dette (anmodning om yderligere gæster!) Til lyden af den russiske folkemusik ensemble!

Oplysninger om te huse

Timer teahouses i Uch-Dere - fra 10:00 til 18:00 hver fredag, lørdag og søndag. Og de er i en højde af omkring 300 meter over havets overflade i dalen - mellem Loo og Dagomys. Det Lazarev distriktet i Sochi, landsbyen Uch-Dere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.