FormationUngdomsuddannelse og skoler

Muskel mand: layout. Navne på menneskelig muskel

Den menneskelige krop - en vidunderlig system, der er overlegen i sin kompleksitet, mange menneskeskabte strukturer. På trods af dette, en person handler overraskende glat og præcist, effektivt at udføre opgaverne. Bevægelse af kroppen er udført med hjælp af muskler, som er placeret i næsten hele dens areal. Gennem deres uselviske arbejde, kan vi gå, trække vejret, tale og gøre resten, så velkendt for os ting.

typer af muskler

Navn muskel mand kom til os fra det gamle Rom, hvis indbyggere har sammenlignet bevægelsen af muskelvæv under huden på mus med benarbejdet for arket. Således for sjov, romerne navngivet det latinske ord muskler musculus, som kan oversættes som musen. En sammenligning har været så vellykket, at disse ord er den dag i dag. Hans arbejde "unger" udføre på grund af evnen til at skrumpe. Skeletmuskler er knyttet til periosteum af sener, binde- lag af huden eller en anden muskel.

Sener konstrueret af tæt bindevæv. De er ekstremt holdbare og kan modstå en alvorlig byrde. I muskel testet væv nerver, i hvilken den modtager signaler fra rygmarv og blodkar, giver alle dette komplekse brændstofsystemet. Afhængig af strukturen skelne glatte muskulatur, tværstribet og hjertemuskel, eller myokardiet.

glatte muskulatur

Denne form for muskelvæv er ikke synlige for øjet, såsom human skeletmuskel. Kørsel fra de anatomiske atlas også uden dem. Fra den glatte muskulatur væg af de dannede hule indre organer, såsom blære, tarme, mave og forplantningsorganer. Også denne type af muskelvæv danner fartøjer, der flytter blod og lymfe.

I modsætning til de skelet og glatte muskler er ikke omfattet af vores vilje. Dette sikrer uafbrudt drift af de vigtigste systemer i kroppen, det indgreb, der kunne føre til negative konsekvenser. Glat muskelvæv er meget plast - det er godt strakt og kan forblive længe i denne form, uden at miste spænding. Denne type muskel reduceres langsomt, som er perfekt til de opgaver, det.

Cross-tværstribede muskler

Disse muskler, som klædt vores skelet kaldes tværstribede. Dette er mest mærkbar menneskelig muskel, deres placeringer giver vores krop til at udføre hele spektret af bevægelse, som vi er vant. Massen af disse muskler er omkring 40% af den samlede kropsmasse hos mænd og 30% hos kvinder. Hver muskel er bundet til skelettet, således at når det sker reduktionen af bevægelse i en af leddene. koblingen ligner human muskel mekanisme bevæger legeme gennem et system af vægtstænger og blokke.

Afhængig af jobbet, kan musklerne være synergistisk eller antagonistisk. Synergister arbejder sammen om at udføre opgaven, mens antagonister gøre det modsatte arbejde. Det vil sige, når de trækker sig sammen, dens antagonist skal slappe af, så der var en bevægelse. Den nemmeste måde at forstå dette princip om et eksempel på biceps og triceps. Hvis du har brug for at bøje armen, så anstrengt biceps, og tre-ledet slapper af. For forlængelsen krævede arme den modsatte proces. Men dette ikke altid sker, for eksempel for at holde vægten på hans udstrakte hånd, er vi nødt til at bruge og biceps og triceps. I dette tilfælde vil de fungere som en muskel-synergister.

muskelsammentrækning er ikke altid tilfældet med spænding. Hvis du kun ændre længden af musklerne, så er denne tilstand kaldes isotonisk. Hvis der er muskelspændinger, og dens længde forbliver den samme, så er denne belastning kaldes isometrisk.

En anden interessant muskel - hjertet. Ikke for ingenting det kaldes hovedmotoren i vores krop. Hans arbejde giver en kontinuerlig menneskelig aktivitet, banishing liter blod inde i det. Dette organ består af tværstribet muskelvæv, der, i modsætning til skelet samlet i bundter, nogle steder sammenflettet med hinanden. Denne struktur gør det muligt for hjertet til at falde hurtigt. I modsætning til skeletmuskulatur, betyder myokardiet ikke adlyder vores ordrer, og fungerer selvstændigt.

nervesystem

Inde hver muskel strækning motorvej af nerver og blodkar. Selvfølgelig er det hjernen er udgangspunktet for den nerve impuls, men uden rygmarv ville være nogen mulighed for kompetent organisere menneskelige muskel. Skema fremtidige bevægelse er dannet i det indre af rygmarven, hvor den ordnede signal kommer ind i musklen. På grund af dette musklerne arbejde i fællesskab, såsom indførelse af en muskel, der er hæmning af dens antagonist. Samtidig om nødvendigt kan de begge exciteres, hvis det ønskede signal.

Langs nervefibre går tilbagemelding hvorigennem hjerne ved tilstanden af musklen. Administrere denne komplekst system af motoriske neuroner, der modtager signaler på to måder. En af dem er designet til bevidst handling, den anden - for automatisk refleks, såsom at gå, jogging eller vejrtrækning.

Grupper af menneskelig muskel

Musklerne kan være opdelt i separate grupper, som hver har sine egne funktioner. Kredsløbet struktur af musklerne i en person involverer deres betingede opdeling i:

 • Lårmusklen.

 • Tre-ledet.

 • Kalv.

 • Trapez.

 • mavemuskler.

 • Bly.

 • Musklerne i skuldrene.

 • Rygmuskler.

 • Flexors hænder.

 • Extensors af hænder.

 • Balde.

 • Adductors.

 • Wrist flexors.

 • Extensor carpi.

 • Fangere knive.

 • Ischiadicus-tibial muskler.

 • Lumbal.

Disse grupper omfatter grundlæggende human muskel, hvilket arrangement vist delvist i disse grupper.

Muskel og mand

Arbejdet med muskler er meget vigtigt for sundheden, holde dem i god form - nøglen til et langt og aktivt liv. Desværre er der mange mennesker kender det, aktivt diskutere sportens rolle i dannelsen af et godt helbred, men de fortsætter med at føre en stillesiddende livsstil. Således hele grupper af menneskelige muskler forblive uudnyttet. Stillesiddende livsstil forårsager atrofi af muskelvæv, sygdomme i det kardiovaskulære system. Feminine hjerte kan ikke tolerere selv lille belastning, samt lys, hvilket uundgåeligt sænker lydstyrken. Husk, du kan ikke holde sig sund, hvis dine muskler er konstant inaktive. Giv dem et job - og resultatet vil ikke vente længe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.