Mad og drikkevarerDrikkevarer

Hoppemælk - hvad er det? Produktion kumis, dets egenskaber

Hoppemælk - hvad er det? Svar på denne kan ikke alle spørgsmål. Derfor artiklen indgivelse, besluttede vi at dedikere den til emnet.

oversigt

Hoppemælk - hvad er det? Er navnet på drikken, som kommer fra den tyrkiske ord qımız. Det er en mælkesyre væske opnået fra mare mælk som følge af alkoholiske og mælkesyrefermentering anvendelse gær, acidofil og bulgarske mælkesyre pinde.

Hoppemælk - drikker hvidlig, skummende, med en sur-sød smag. Afhængig af varigheden af surdej af sin art, og betingelserne for at skabe et produkt fremstillet anderledes. Nogle gange er der en stærk hoppe, med et højt indhold af alkohol. Efter dens anvendelse personen kan få beruset, eller gå til en ophidset-beruset tilstand.

Også ofte hoppe vender beroligende, selv har en let hypnotisk effekt.

Historien om forekomst

For første gang begyndte hjem hoppe til at forberede de nomadestammer i Mongoliet og Centralasien. Men de tidligste spor af brugen af denne drik svarer til Kobber Age.

Ifølge historikere, i dalen Susamyr tegn på domesticering af heste blev fundet, samt læder tasker lavet af gedeskind, hvor sporene af hest mælk.

En metode til fremstilling af en drikkevare betragtes nomader holdt i århundreder og gået i arv fra generation til generation.

Den allerførste omtale af kumis kan findes i den antikke græske historiker Herodot. I processen med at beskrive Skytherne liv, fortalte han mig, at de havde en drink, der blev fremstillet ved kærning hoppemælk i dybe træfade.

drikke Egenskaber

Det faktum, at gøre noget mare, kendt af mange. Men ikke alle ved, hvad egenskaber er iboende i denne drik.

Under fermentering mare mælkeprotein omdannes til letfordøjelige komponenter og lactose - til kuldioxid, ethanol, mælkesyre og andre aromastoffer. Alt dette gør hoppen en meget, let fordøjelig, spiselig.

Ifølge eksperter, denne drik indeholder 0,2-2,5% ethanol. Ofte viser det sig meget stærk hoppe. I dette tilfælde kan den indeholde ca. 4,5% alkohol.

Kasakherne er der en fremgangsmåde til fremstilling af en stærk drink. Generelt, alkoholindholdet deri er 40%.

struktur

Ethvert stof indeholder det pågældende produkt? Kumis mare rig på vitamin B1, B12, B2, C, pantothensyre, folinsyre og biotin.

Som nævnt ovenfor er denne drik fremstillet ved fermentering af mælk med mælkesyrebakterier og gær. De syntetisere vitamin C og B til dannelse af alkoholen og frigøre carbondioxid, som bidrager til opnåelse af et brusende forfriskende drik.

ejendomme kumys

Ifølge rapporter fra sagkyndige, anses drikken har en udtalt antimikrobiel aktivitet. Dette er på grund af tilstedeværelsen af antibiotiske stoffer, som produceres af mikroorganismerne under fermentering.

Hoppe har også næringsværdi og stimulerer vigtige biologiske processer i kroppen. Skyldes, at drikken indeholder kuldioxid, alkohol og mælkesyre, det forbedrer fordøjelsen og vækker pancreas.

Antibiotiske komponenter kumys øge den menneskelige modstand mod forskellige infektioner og mælkesyrebakterier til forbedring af intestinal mikroflora, undertrykke det hele forrådnelse.

Ved regelmæssig brug af denne drik forbedret patientens appetit og fordøjelighed af fedt og proteiner, vægten stiger. Dette produkt kan erstatte saltsyre, hvis det ikke er nok i maveindholdet.

kumis behandling er meget udbredt i nogle former for tuberkulose, appetitløshed efter invaliderende sygdomme, sygdomme i mave og anæmi.

Anvendelse i medicin

Hoppemælk - hvad er det? Hvorfor er denne drik er så populært? Det faktum, at dette produkt har en udtalt helbredende egenskaber.

Til udvortes brug det hjælper med at fjerne drik pus og sårheling.

Terapeutisk drikke kumis bør finde sted på et individuelt plan. Modtagelse af drikkevaren, der skal opdeles i 6 tid (100 eller 50 ml), efterhånden nødvendigt at bringe det totale daglige mængde på 2,5 liter.

Kumis bør drikke stuetemperatur, faste, små slurke. Efterfølgende drikken efter at have taget 1,5 timer efter morgenmad og frokost, samt 60 minutter før aftensmaden. Inden vi går i seng, er et sådant produkt ikke tage.

vidnesbyrd

Nu hvor du ved, hvad ejendomme har mare. Hvad er det, er vi også fortalt ovenfor. Drikken anvendes i skørbug, tuberkulose, gastritis, anæmi, pancreas kræftsygdomme, neurasteni, tyfus og hjertekarsygdomme. Det er også anvendes til behandling af dyr til heling af sår og dyspepsi.

Kontraindikationer

Hvad fæstning kan have hoppe? Graden af drikken afhænger af den metode i forberedelsen. Under alle omstændigheder, det indeholder alkohol og andre syrer. Derfor er det ikke egnet til gastrointestinale sygdomme i den akutte fase, og også lactose intolerance og af drikkevaren som helhed.

produktion af kumis

For at forberede en sådan drik typisk anvendes hoppemælk. Men i nogle tilfælde er dette produkt fremstillet af komælk eller gedemælk.

Ifølge sine producenter, bør hoppen skal malkes med en time. Dette skyldes det faktum, at yveret hos heste små, og hver malkning kun kan give 1 l mælk. Således for hele dagen det bliver omkring 5 liter værdifuld væske.

Badekarret, eller såkaldt fad, som er nødvendig for at piske mælk, er tilspidset opad cylindrisk beholder med en diameter på 40 cm og højde på 1 m, som er lukket af et dæksel med et lille hul i midten til piskeris.

Før forberede drink i hoppemælk er forpligtet til at hælde lidt af den resterende kumis. Efter dette, inden for to dage ingredienserne regelmæssigt rystet. Nogle gange i karret tilføje en skive syltede hest fedt. Dette blødgør smag og fedtindhold af produktets stiger.

Periodisk fustage til fermentering kumis helt fri. Det var godt vasket, udtværet smør og røget inde. Når røget meadowsweet tråde typisk anvendes, og tænding udføres birkebark.

Hoppemælk er kun "live". det er ikke omfattet af langtidsopbevaring. Vanskeligheder med fremstilling, påfyldning og opbevaring, samt vanskeligheder med malkningen hopper gør denne drik lidt dyrt og almindelige.

Nu er nogle iværksættere producerer dette produkt i flasker og sælge det gennem detailkæder. Dog skal det bemærkes, at de kvalitetskrav, fordele og smag af denne drik er ganske ringere end den oprindelige kumis.

Kymyz behandling

Nu ved du, fra hvad der gør hoppen. kun hoppens mælk, der anvendes til det oprindelige og nærende drik. Sker dette ikke, kan du også anvende en ged eller ko. Dog velsmag og næringsværdi af et sådant produkt er meget lavere.

Hoppemælk, fremstillet af hoppens mælk, det viser sig at være så nyttigt, at den aktivt bruges til at kumysoterapii. Betydningen af denne medicinsk procedure er at dispensere drikke frisk drink på en individuel tidsplan. det er ofte kombineret med klimatoterapi (fx på særlige udstyret resorts).

Når kymyz nødvendigt at reducere den ernæringsmæssige værdi af den grundlæggende kost. Dette gøres for at undgå redundans af magt.

Som det er kendt, blev den første kumysolechebny resort åbnede i 1858 i nærheden af Samara. Organiseret sådan form for udvej Dr. N. V. Postnikov. Han er kun tre ord til at udtrykke princippet om virkningen af dette næringsstof og mirakel drikke "nærer, opdateres, styrker."

Lidt senere kumysolechebnitsy blev åbnet i Buryatia, Volga-regionen, Kirgisistan og Bashkortostan. Det skal også bemærkes, at produktet blev implementeret i de almindelige sygehuse i andre regioner.

Det er ingen hemmelighed, at tyet til kumysoterapii A. P. Chehov og L. N. Tolstoy.

I øjeblikket er der kun et par eksisterende sundhedscentre, praktiserende læger kumysoterapiyu. De er placeret på det område af Bashkortostan (fx "Yumatovo" og "Safran").

For at opsummere

Som du kan se, hoppemælk - er ikke kun en lækker og forfriskende drink, men også et nyttigt supplement. Køb det i butikken, alle kan. Det skal dog bemærkes, at hoppen fremstillet i industriområder, og hældt i glas- eller plastflasker, den adskiller sig væsentligt fra den foreliggende mare produkt, som strays lang tid i bøtter.

Tager en drink hver dag, du mætte kroppen med vitaminer, mineraler og andre gavnlige stoffer. I varmt vejr hoppen er meget forfriskende, giver styrke og energi. Ved brug af en stærkere drik er den i stand til at påvirke berusende.

Due kumis mange patienter blev helbredt for tuberkulose og anæmi. Desuden er dette produkt bruges aktivt af dem, der lider af dysbiosis. Efter hoppe er i stand til at genoprette normale tarmmikroflora. Af den måde, er det ofte brugt i tømmermænd. I denne tilstand hoppe fjerner ikke kun hovedpine, men puster nyt liv og slukker tørsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.