Mad og drikkevarerDrikkevarer

Vand "Pilgrim" - et stykke af det væld af Kaukasus-bjergene

"Kviksølv" Selskabet er involveret i fremstilling af drikkevarer siden 1994. Selskabet ejer fire temmelig velkendt brand, "Mercury", "Spartacus", "Pilgrim" og "Cuba". Virksomhedens produkter er i stor efterspørgsel blandt befolkningen. En af de mest populære typer af vand betragtes som "Pilgrim".

Den rigdom af naturen

Ideen med at hælde vand fra naturlige kilder er ikke ny. Men før så vi pakket hovedsageligt mineralvand. Det giver alle mulighed for hele tiden at have i mit køleskab privat naturmedicin. I nogen tid har forskerne begyndt at være meget opmærksomme på vand, som er dannet efter smeltning af bjerggletsjere.

Dens fantastiske egenskaber bedt mange producenter til at gøre en ny retning af sine aktiviteter. For eksempel i salget af vandet dukkede "Pilgrim". Dette er et russisk produkt, som produceres i Karachay-Cherkessia, nær den største bjergkæde i det nordlige Kaukasus. Her, i den øvre del af Big Zelenchuk bygget anlæg, som producerede vand og "Pilgrim". Som følge af smeltningen af bjerggletsjere fugt opsamles i underjordiske reservoirer. De er placeret dybt under flodlejet. Med dybe brønde og kraftige pumper pumpes ud og pakket efter bearbejdning i engangsbeholdere. Så det viser sig vandet "Pilgrim". Produkterne leveres i salgsnet, hvor nydelse er købt af købere.

forbruger udtalelse

Mange mennesker nyder vandet "Pilgrim". Anmeldelser fleste købere af dette produkt eneste positive.

Først og fremmest de er tiltrukket af de organoleptiske kendetegn. Udover at vandet er krystalklart i udseende er det desuden næsten blottet for enhver smag eller lugt. Dette er en sjælden kvalitet, som i disse dage de fleste af de steder, hvor normalt lavet hævninger ikke kan betragtes som sikkert at drikke uden behandling og træning. Dette er på grund af kemiske stoffer, der falder ind i det fra miljøet. På dette område med varmt vand er mere foretrukket. Gletsjere, hvorfra det er opnået, beliggende på en tilstrækkelig højde for ikke at afhænge mod skadelige eksterne faktorer. Efter optøning væsken kommer ned i jorden, hvor den og derefter producerer mennesker. Passerer gennem talrige jordlag, er det mættet med nyttige stoffer, for hvilke det og værdsatte kunder. Nogle mennesker er så vant til sin naturlige friskhed, der er begyndt at bruge en favorit produkt, ikke kun for at slukke den fugt, men også som en flydende komponent til madlavning. Det siges, at selv med den sædvanlige te vand har en helt anden smag. Perfekt renlighed gør det muligt at modtage de samme ideelle egenskaber og indikatorer.

produktfordele

Drikkevand "Pilgrim" har en meget interessant kemisk sammensætning. Ud over de sædvanlige komponenter, det indeholder et stort antal polycarbonater, samt kalium, calcium og magnesium. Dette forklarer dens positive virkninger på den menneskelige krop. Desuden har forskerne længe forstået fordelene ved smeltevand.

Under indflydelse af lave temperaturer på produktet er der mulighed for dannelse af såkaldte lys hydrogen. Kom inde i kroppen, det stimulerer stofskiftet og styrker immunforsvaret. Usædvanlige komponent forøger opløseligheden af væske end strømningshastigheden stiger mange biokemiske reaktioner. Det giver en person, styrken og giver mulighed for at være mere aktive. Dette er sandsynligvis grunden til dette vand, folk nogle gange kaldes en levende. Der er en anden ganske betydelig objektiv grund. Forskere siger, at den hyppige brug af smeltevand i den menneskelige krop er frigivet interferon. Denne beskyttende protein på sin side stimulerer produktionen af serotonin, som kaldes det hormon af lykke. Det forbedrer effektiviteten og øger kroppens modstand mod forskellige patogene bakterier og vira.

Til daglig brug

I de seneste år mere og mere populære kølere. Disse enheder bidrage til konstant at have ved hånden din favorit vand den rigtige temperatur og i store mængder. I første omgang er disse enheder kun installeres i kontorerne. Nu folk har mulighed for at have sådan en maskine derhjemme. For tankning kræver en stor mængde af lagerkapacitet, og der er ikke nok liters flasker. bruger derfor en stor forbrugerefterspørgsel i "Mercury" selskab water "Pilgrim" 19 liter. Virksomheden selv giver sin levering. Folk behøver ikke at stå i kø i butikken og slæbe hjem tunge flasker. Efter registrering på telefonen på det aftalte tidspunkt kurerer leverer vand til den angivne adresse. Samtidig de indsamler de brugte containere som udveksling fond. Om ønsket, i stedet for en voluminøs køler person, kan for en forholdsvis lav pris (omkring 700 rubler) at købe en miniature pumpe. Med hjælp af store kapacitet operation proces forenkles betydeligt.

Levering til hovedstaden

Virksomheden "Mercury" mere vægt på markedsføring af deres produkter. For at gøre dette arbejde velorganiseret netværk dedikeret til salg af varer og levering til forbrugerne. Disse punkter er placeret i forskellige dele af vores land.

Der er let tilgængelige vand "Pilgrim". Moskva - det er en stor by med en million indbyggere, som også opererer en leveringsservice repræsentation selskab "Mercury". En af de kontorer i Vyborg gaden. Fra 9 til 18 timer Call Manager imødekommer anmodningen, og derefter i 24 timer giver en budtjeneste levering. størrelse af ordren er ikke begrænset. Hertil kommer, at selskabet har et fleksibelt system af rabatter. For eksempel når de køber fem flasker samtidigt apparat ved anvendelse af vand (pumpe) er tilvejebragt som en gratis gave. Hvor rækkefølgen beholdere kan være af enhver volumen fra 19 til 5,0 og endog 1,5 liter. i sidstnævnte tilfælde er leveringen foretages dog kun hvis der er en orden af mindst seks enheder. Konstant udvikling, er virksomheden gradvist udvide sin geografi. Nu kan du bestille vandet, selv om de er i en hvilken som helst lokalitet af Moskva-regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.