HjemlighedKøkken

Nogle fantastiske måder at bruge lavendel i køkkenet

Tænker hvad man skal gøre med al den lavendel, som du vokse i dit køkken? Her er nogle måder om, hvordan du kan bruge denne duftende plante. De omfatter både den mest almindelige og tilgængelige, og lidt mere sofistikeret og kræver tålmodighed muligheder.

At tørre og opbevare

Hvordan kan du ikke elske lavendel? Dette anlæg kræver næsten ingen vedligeholdelse og er modstandsdygtig til tørhed. Det tiltrækker bier og sommerfugle, men ikke hjorte og kaniner. Det kan bruges i kosmetik, medicin og selv i madlavning. En vidunderlig duft, der er værdsat over hele verden i mange århundreder, er en forfriskende, ren, blød og beroligende. At nyde duften af lavendel i et helt år, skal du tørre den og gemme. For at opnå dette, skal du hænge det ned klaser af blomster i et mørkt tørt rum, mens ud af det til at fordampe al fugt.

Hvordan til at vokse lavendel?

Lavendel vokser meget nemt. Hun er lykkeligst i varme og solrige forhold, når plantet i godt gødet jord med en pålidelig dræning. For at forlænge blomstringstid, kombinere forskellige former for lavendel. Nogle arter blomstrer i det tidlige, mens andre blomstre senere.

Ledsagere til lavendel

Når du har planer om at plante din vindueskarm eller i gården, bør du tænke på det, og hvad du kombinere. For landing ved siden af lavendel anbefales at vælge planter med tilsvarende karakteristika.

Forskellige farver

Ikke alle arter af lavendel er, så at sige, lavendel farve. Du kan finde planter, der blomstrer i forskellige nuancer af lilla og blå, og hvid, rød, pink og endda gul-grønne blomster. Mix og match forskellige typer af lavendel til at producere en mere imponerende visuel effekt.

Mange måder at bruge lavendel

Der er masser af måder at bruge lavendel. Små bundter kan hænge den i skabet og skabet skal aromatiseret, og at frastøde insekter. Du kan også tilføje tørret lavendel i sommeren køler drink eller drys tørrede blomster af dine foretrukne dessert. Lavendel kan bruges til at blødgøre huden, eller blot til at dekorere dit hjem.

dulme stress

Lavendel kan lindre stress. Du kan massere sine tindinger med et par dråber kropsolie med lavendel, for at gøre det lettere at falde i søvn.

overbrusning

Du vil glemme alt om chokolade stykker og chokolade, chips, når du starter din is drysset med kronblade af lavendel.

lavendel dekoration

Du kan dekorere glassene med en forfriskende drink ved at tilføje hver af de kvist af lavendel som en ske til at blande indholdet.

Creme med lavendel

Græsk yoghurt, citronskal og tørret lavendel vil bidrage til at skabe en fantastisk creme til dine foretrukne dessert.

Krans af tørret lavendel

Når du kommer hjem efter en hård dag, og umiddelbart føler den behagelig duft af tendenser, vil det være svært ikke at føle sig mere rolig og afslappet.

Sæbe med lavendel

Hvis du laver din egen sæbe, bør du helt sikkert prøve at tilføje i den lavendel, fordi resultatet er simpelthen fantastisk.

Bagning med lavendel

Du kan også bruge tørret lavendel at føje den til bagværk. Hvis du nærmer dig den kreative proces, så du kan se en masse nye opskrifter, som du vil være i stand til at behage din familie og gæster.

Kombinationen af blåbær

Dette element er direkte relateret til den foregående: det er lidt råd om brugen af lavendel. Kombiner det med blåbær, og du har en utrolig smag og aroma, som er egnet til den festlige bordet, og for det meste almindelig morgenmad.

Vase med lavendel

Hvis du ikke ved, hvad der skal sættes vasen i midten af bordet, kan du tage et par små fartøjer, som hver især er placeret lidt lavendel, og derefter oprette en fuld sang i midten af bordet.

lemonade

En anden brug af lavendel: lave limonade med tilføjelsen af disse farver. Hvorfor lider i hvert glas lavendel put, hvis du straks kan forberede drikken ved at tilføje et par kviste?

Varm chokolade med lavendel

Opskrift på den mest komfortable nat i historien: en interessant bog, et tæppe og varm flavored chokolade med lavendel.

Hytteost med lavendel

Du kan også tilføje lavendel til ost, hvilket gør det meget mere duftende og lækker. Du kan spise osten som en separat skål, og du kan lave mad med det ved hjælp af en række forskellige kager.

Kage af tynde pandekager med lavendel

Hvis du kan lide tynde pandekager foldede bjerg, hvilket gør dem en fuld kage, kan du prøve at føje til denne opskrift en lille lavendel til at få en helt ny og anderledes smag og aroma.

Creme brulee med lavendel

Hvis du elsker, og ved, hvordan man kokken creme brulée, vil du højst sandsynligt nyde den nye version af opskriften, som også indebærer brug af lavendel.

Honning kage med lavendel

To spiseskefulde lavendel kronblade i kombination med honning og græsk yoghurt vil tillade dig at gøre simpel og lækker kage, som du kan spise hjemme eller på en skovtur.

Bad salt med lavendel

Hvis du bruger badesalt, bør du prøve at blande det med lavendel kronblade. Resultatet vil være utroligt.

Crostini med lavendel og honning

Som du måske har bemærket, lavendel og honning - er en fantastisk kombination, der kan bruges i næsten alle bagt varer, samt andre retter. Men kun hvis du ikke har nogen allergi over for honning eller blomster.

Soda med lavendel

Hvis du elsker at lave mad sodavand derhjemme, men vil ikke have det til at være smagløst, og tilføjelsen af sødestoffer tror du ikke en god idé, kan du bruge lavendel, da det vil give din drink en forfriskende smag og aroma.

Spray til sengetøj

Hvis du kan lide at genopfriske deres eget sengelinned og håndklæder før brug, så skal du prøve at lave et lignende værktøj, der ikke vil indebære nogen kemikalier, og vil opdatere dine ting helt naturlig måde.

Lavendel og Vanilla

En kombination af honning er blevet sagt allerede, så du bør være opmærksom på en anden kombination, der helt kan ændre den måde du tænker på at gøre søde.

Is med spiselige blomster

Hvis du ønsker at gøre utrolig slik, så er du nødt til at fryse i vandet (med tilføjelse af de ingredienser, der bevarer vand gennemsigtighed), kronblade af lavendel.

Tasker med lavendel

Påfyldning stof poser af tørret lavendel, du opretter både en utrolig gaver, stilfuld og fremragende smag til hele dit hjem.

Krop scrub lavet af kokos og lavendel

Du ønsker at gøre en naturlig body scrub? For at gøre dette, skal du kun seks ingredienser: ingefær, kokos olie, mandel olie, sukker, salt og lavendel æterisk olie.

Marshmallows med lavendel og honning

Igen, skal du huske, at en kombination af lavendel og honning - det er noget utroligt. Og hvis du tilføjer en skumfidus i din varm chokolade, vil du ikke være i stand til at fortsætte sit drikkeri med de andre komponenter.

Postkort

For at gøre postkort, kort, etiketter og andre lignende emner er mere attraktive, vedhæfte dem til en flok tørret lavendel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.