ComputereSoftware

Hvordan du laver dit eget program? Hvordan du opretter en falsk program?

Hvor ofte ønsker jeg at skabe noget, der ville gøre det muligt at efterligne en del af de forpligtelser, et program eller oprette en hornblende-program for nogen ... Men hvordan man gennemfører dette? Sådan opretter deres egne programmer, der vil gøre, hvad du vil? Hvad du behøver at vide, hvordan man gør, og hvad videnbase er nødvendig? Plus det faktum, at når du gør dig selv, kan du oprette et program slippe væk, og kun nødt til at bruge din egen tid.

Hvad er en falsk program?

Fake-program - er et program, der er en del af funktionalitet og design, ligesom de forfalskede program. Men er ikke forfalskninger dette formål. De er nødvendige for at skabe illusionen af at arbejde med den software produkt og har tendens til at skrive specifikke data. Hvad? Måske adgangskode adgang til et bestemt program, der er blevet manipuleret med.

Beskrive effekten af falske programmer, du kan.

Lad os antage, at der er en organisation (universitet, skole, etc.), hvor der er computere. Adgang til dem kan kun åbne systemadministratoren, der kommer ind adgangskoder. For at få dem, skabt et program, der simulerer en fejl i computeren, og brugeren bliver bedt om at indtaste administratoradgangskoden, som vil blive gemt i en separat fil. Hvordan du opretter en falsk program sådanne formål? Dette du vil læse videre. , Administratoren mener således han går ind i en adgangskode for at logge på, men i virkeligheden er han introducerer det i emulering. Når emulering er færdig, kan brugeren nemt læse den adgangskode, som er blevet gemt, vil det huske og være i stand til at gå på computeren, når han ønsker. Disse er udsigterne åbne for dem, der rejste spørgsmålet: "hvordan man kan skabe deres egne programmer, der vil gøre, hvad udvikleren han ønskede"

Hvordan er det lavet programmet?

Nu lærer vi, hvordan du opretter en falsk program separat. Gør det ret vanskeligt, fordi du har brug for at vide et programmeringssprog (og ofte mere end én) og forstå, hvad og hvordan man kan anvende. Før du begynder bygning, du har brug for at finde et udviklingsmiljø til dette sprog. De er både enkel nok, at bare kan kompilere kildekoden, og er ganske kompliceret, hvor du kan arbejde grafisk. I de seneste udviklingsmiljøer eksisterer stadig debugger og ekstra funktionalitet, der gør det nemt at oprette filerne, samt fund og fastsættelse bugs. Sådan opretter en falsk program, der er klar til brug. Alt, hvad der mangler at blive gjort til brugeren - en type kode, som vil være ansvarlig for visse handlinger grafiske elementer, eliminere fejl - og programmet er klar. Obscheskhematicheski svar på spørgsmålet "Hvordan til at lave dit eget program?" Er ikke så svært, meget sværere er den praktiske realisering.

Hvad skal du oprette dit eget program?

Kræver to hovedkomponenter: viden og udviklingsmiljø. Hvor man kan finde den viden til at skabe programmet? For at gøre dette, er der specialiserede sites og fora programmører har også separat steder af forskellige programmeringssprog. Men som en indledende base for produktion af viden egnede bøger. Og så bør søge lektioner om emner, der interesserer dig, stille spørgsmål til fagfolk. Hvis der ikke er nogen klar idé om, hvad de første skridt er færdig, kan du kigge efter en universitetsuddannelse på skabelsen af programmer på et bestemt sprog.

Dernæst bør du afhente dit udviklingsmiljø. For den nytilkomne har brug for at finde et miljø, der vil have en debugger, der gør det muligt for dig at finde og redigere en lang række fejl. I dette tilfælde er den praktiske gennemførelse af svaret på spørgsmålet "Hvordan til at lave dit eget program?" Vil være meget hurtigere og nemmere.

I hvad programmeringssprog til at skrive?

Næsten alle programmeringssprog, kan du oprette næsten alle programmer. Det eneste spørgsmål er, hvordan det vil være vanskeligt, og hvor lang tid det vil gå. Nytilkomne kan være tilrådeligt at se på to programmeringssprog.

  1. "Pascal". Gamle, velafprøvet sprog, som er meget let at forstå. Han er perfekt til forfalskning er ikke en meget kompliceret program eller for en mindre emulering. Du kan prøve det på og gøre en slags mesterværk, men det vil være meget problematisk. Selv hvis du ikke har nogen erfaring med programmering, for den indledende undersøgelse og lettere at nå målet "Pascal" er passende.
  2. C ++. Mere funktionel og samtidig mere kompleks programmeringssprog. Hvis du beslutter at skrive på det, kan det forudses, at programmet vil gå på en lidt længere, men på samme tid, vi kan sige, at det vil være mere perfekt (hvis du lægger nok indsats). Begyndere i programmering vil være svært, men hvis du under oprettelsen af programmet lærer C ++, vil du ikke fortryde det, fordi takket være dens alsidighed det er meget udbredt i fremtiden.

Især oprettelsen af et edb-program

Sådan oprettes et program på computeren, der vil gøre hvad du vil? Hvad er kendetegnene for denne proces er der, og hvad du behøver at vide, når du opretter software? programmer til at skabe processer designet på en computer eller en mobil enhed, lidt anderledes. Så først og fremmest skal være opmærksom på, at de er forskellige operativsystemer, de kan programmeres på forskellige sprog (og som et resultat af dette program, som fungerer fint på computeren, ikke virker på din telefon).

Men hvad kan man sige om oprettelsen af programmer er på din computer? Den første ting at nævne om universalitet af deres arbejde: du kan skrive et program i alle programmeringssprog, og det vil virke. Ingen grund til at installere noget ekstra, behøver du kun at køre den. Ofte, når ved hjælp af et lille program, der passer ind i en enkelt fil og kræver ikke en recept i registret, behøver du kun at køre det, som er nyttig på computere med begrænset adgang til indstillingen programmet.

Især etableringen af programmer på "Android"

Hvordan du laver dit eget program på "Android"? I betragtning af det enorme antal af mobile enheder og et stort felt at vælge imellem, vil det blive betragtet som kun oprettelsen af programmer under "Android". Her skal det bemærkes, at mobile enheder er mindre alsidigt end pc'er. Derfor bør du altid tage hensyn til den version af enheden i udviklingen af falske programmer - ellers er der en mulighed for, at det ikke vil arbejde. Det er også nødvendigt at tage hensyn til de særlige forhold i data fra "Android" på din computer.

Sådan oprettes en smart falsk program?

Nu hvor du ved den generelle måde, som passerer en falsk program, før det begynder at fungere, er det nødvendigt at tale om planlægning af dets oprettelse. Det er nødvendigt at bestemme den funktionalitet, som det vil have. Efter alt, måske, den, der har at bide hende, ønsker at stikke til en række forskellige knapper og ikoner. Ikke nødvendigvis for at skabe noget ekstra, kan du blot tilføje en besked, der på grund af en ukendt problem kan ikke begået handling. Også overveje mulighederne, hvis en person ønsker at forsøge at køre et andet program. Det er nødvendigt at overveje begrebet konstruktion og beskyttelse i tilfælde af, at det fastslås, at den falske program. Det er vigtigt at sørge for, at det var umuligt at finde et sted at skjule de nødvendige oplysninger.

konklusion

Som du kan se, hvilket skaber et program er ikke så svært, det kræver kun lige praksis. Men i sidste ende vil jeg meddele Dem, at vi ikke må glemme alt om love og regler, hvorefter oprettelsen af sådanne programmer kan ses som bedrageri. Det kan anvendes til administration, og i tilfælde af skade på ejendom og strafferetlige sanktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.