Intellektuelle udviklingReligion

Det Nye Testamente er forskellig fra det Gamle Testamente

Det er umuligt at realisere højden af den moralske sans, som indeholder det nye testamente, hvis vi mener, at det i isolation fra Det Gamle Testamente. Bare få en forståelse det, side for side, kan du se en lang og vanskelig vej fra fortiden, folk fra Moses Bud til Jesu befalinger, kommer til udtryk i Bjergprædikenen.

Der er ingen grund til at overveje de to dele af Bibelen i form af deres indhold, da der beskrev de begivenheder, der fandt sted med forskellige mennesker på forskellige tidspunkter. Og lige var Ioann Zlatoust, se deres forskel er ikke i det væsentlige og i tide. Det nære forhold i den anden - i et fællesskab af religiøse og juridiske, moralske og læremæssige spørgsmål. Dette forhold erkendte Kristus, da han sagde, at han kom til at opfylde loven og profeti, og ikke at forstyrre dem. Kristne kirke af Det Nye Testamente finder højere moralsk, men indrømmer, at han ikke blot ikke afskaffer gammeltestamentlige moralske normer, men uddyber, forstærker dem.

Prædiken, Kristus gjorde opmærksom på det vigtige princip, at bestemme forholdet mellem mennesket til mennesket. Essensen af dette hovedprincip, som godkender den nye undervisning til den gamle lov og profeternes lærdomme, Jesus udtrykte det på denne måde: i alt, vi vil have folk til at kontakte modtaget, og at gøre det, vi skal.

Motivet for straf for den uretfærdige liv også samler den Gamle og Nye Testamente. Begge love folket det uundgåelige, men en retfærdig rettergang i overensstemmelse med det mål af kærlighed og nåde, som vi viste eller viste ikke til hinanden. Disse kriterier er også grundlæggende for den gamle loven og profeterne. Kærlighed til mennesker, kærlighed til Gud - til de forskrifter i Det Nye Testamente, Kristus påpegede som den største, vigtigste. Ved identiske bud også godkendes af loven og profeterne.

Men den hebraiske Bibel kanon israelsk omfatter fire sektioner, som består af to og tyve bøger, men det Nye Testamente i sig selv ikke har. Men den indeholder mange vidnesbyrd om hellighed og "guddommelig inspiration" af Det Gamle Testamentes tekster. Dette fremgår af alle fire Gospel forfattere. Det er i Apostlenes Gerninger, i meddelelsen til de mennesker, i Brev apostlene. vchityvayas forsigtigt i Evangeliet tekster, er det let at se, at en af de tilbagevendende argument er påstanden "Så siger Skriften." Af Skriften mener vi det er Det Gamle Testamente. Hvis vi fortsætter med den parallelle og sammenlign både kanon, viser det sig endnu en lighed: Det Nye Testamente også består af de kanoniske bøger (27) af dem består af fire sektioner.

I betragtning af alle disse vigtige punkter, og kristne teologer og objektive repræsentanter for verdslige videnskab udtrykke en fælles holdning: Pagter er ikke modsætninger, de er - anderledes. Jøderne, som vi ved, ikke anerkender Jesus som Messias. Og Det Nye Testamente - er historien om sit liv på jorden. Det er logisk, at jøderne ikke genkende sig selv Testamente. Hvorfor? Det er blevet foreslået, at årsagen er i omløb Kristi lære til alle nationer, og ikke den ene jøderne. Dette eliminerer Guds udvalgte én bestemt nation. Måske udtalelsen i striden, men et gran af sandhed i det stadig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.