Kunst og underholdningLitteratur

Bedste bøger om kærlighed: listen. Populære bøger om første kærlighed

Find gode litteratur er ganske vanskeligt, og det er ikke ved rygter kender alle elskere af gode gerninger. Ofte er en masse tid brugt ikke på deres læsning, men kun på søgningen. Bøger om kærlighed altid forårsaget og vil forårsage stor interesse for unge og voksne. Hvis du har været på udkig efter gode gerninger, der fortæller om de store og rene kærlighed, forhindringer og prøvelser står kærester, følelser og tanker af hovedpersonerne, mødes med en liste over de mest populære og kendte værker af de særlige omstændigheder i hvert enkelt lys følelse, som gør det venligere og fonder.

"Tre Kammerater"

Fordyb dig i en verden af romantik, kærlighed og eventyr af hovedpersonerne i bogen er at hjælpe om kærlighed. Moderne romaner på ingen måde ringere værker skrevet århundreder tidligere. Hvis du ønsker at læse god litteratur om kærlighed, der vil gøre absolut enhver læser simpelthen opløses i produktet og blive øjenvidne til begivenhederne, der er beskrevet i det, bør du helt sikkert vide om skabelsen af EM Remarque er "Tre Kammerater". Denne roman er stadig en favorit for mange læsere til de sidste mere end én årti. Bogen hjælper til at forstå alle, at i verden er der noget vigtigere end penge, magt, karriere, succes, og så videre. D. Hovedpersonen i arbejdet, Robert Lokamp, han mistede sin elskede. Romanen betragtes som en af de bedste værker af kærlighed i verden, og, mærkeligt nok, mest af alt han kan lide det til de læsere, der simpelthen hader disse værker. Dette skyldes sandsynligvis det faktum, at forfatteren er meget sandfærdig og ikke efterlader nogen illusioner, og også holder læseren i spænding gennem hele stykket.

Sådanne bøger er om kærlighed, ligesom "Tre Kammerater", forårsager enhver læser til at overvurdere værdien og begynde at opfatte verden og alt, der omgiver det, på en ny måde. Måske det er det, der gør romanen så populær og berømt. Derfor hver læser, der er på udkig efter en interessant bog om kærlighed, er simpelthen tvunget til at sætte sig ind i dette arbejde.

"Tornfuglene"

Interessant bog om kærlighed forbliver populære i lang tid. En af dem er "The Thorn Birds". Kolin Makkalou skrev denne bog i 1977. Det er en af de mest populære i moderne litteratur. Romanen fortæller historien om tre generationer af familien af arbejdere fra Australien, der har kæmpet og søgt efter lykke. Bogen lovpriser stærke og dybe følelser og en stor kærlighed til sit fædreland.

Romanen "Tornfuglene" skal læse for enhver, der har længe været på udkig efter en interessant bog om kærlighed. Dette produkt vil ikke efterlade nogen læser ligeglade og permanent forlader det bedste indtryk. Kolin Makkalou roman kan genlæse et stort antal gange og altid opleve en storm af følelser. Det vigtigste er, at næsten indtil slutningen af værkerne er ikke klart, hvorvidt denne historie vil ende lykkelig slutning?

«PS Jeg elsker dig"

Denne bog vil gøre læseren til at opleve en bred vifte af følelser, der begynder med sympati og empati for hovedpersonen og slutter med beundring for hendes mod og kæmpe med dem. Historien om, hvordan Holly Kennedy mistede sin elskede mand og forsøgte at kæmpe med desperation, ikke ligeglade med enhver læser. Kvinden begyndte at ankomme med posten et brev fra den person, med hvem adskillelsen er blevet et levende helvede for hende. Hollys mand besluttede at hjælpe hende videre og ikke at falde i fortvivlelse ikke længe før hans død. Hver måned på den første dag, fik hun breve. De blev instrueret der hjalp hende tilbage til livet.

Bøger om kærlighed er en af de mest populære genrer af moderne litteratur, da de hjælper læseren finde sig selv og fordyb dig i en verden skabt af forfatteren. Romersk «PS Jeg elsker dig" er en meget sensuel, følelsesmæssig og interessant, så alle er en fan af bøger om kærlighed har at stifte bekendtskab med dette mesterværk af litteratur.

"Borte med blæsten"

Romanen "Borte med blæsten" umiddelbart efter sin løsladelse blev en amerikansk bestseller og en favorit produkt af mange læsere. Det er slående, at i sin ungdom, er denne bog opfattes ikke som en voksen. Mange, der læser produktet flere gange, delt, at i en ung alder bogen "Borte med blæsten" var, men i en reduceret form. Med alderen, læseren ser mere visdom, mere kærlighed og krig. Det største problem er skæbnen for værker af menneskelige værdier og holdninger fra den tid.

Romanen læses i ét åndedrag, fordi læseren så hurtigt som muligt længes efter at vide, hvad der vil ske næste. Bøger om kærlighed forårsager mange til at reflektere over deres liv og omdefinere værdi. "Borte med blæsten" er ingen undtagelse.

"Kærlighed lever tre år"

Hovedpersonen - Mark Marron sikker på, at sådan en lys følelse, kærlighed, lever kun tre år. Årsagen til sådanne synspunkter var, at han havde aldrig i sit liv ikke kunne lide mere end tre år. Han var gift med en utrolig smuk kvinde, Anna, men i det tredje år af ægteskabet med sin kone, han indså, at hun ikke længere få det til at gamle følelser. Mark begyndte at lægge mærke til, at Anna blev hans utiltalende og kærlighed til det har passeret. Men snart mødte han Alice, der vandt hans hjerte. Kvinden boede sammen med en anden mand, og derfor mødet kunne kun være hemmelig. Hovedpersonen i frygt venter af kærlighed til det vil finde sted, men i det tredje år af deres forhold lys følelse stadig boede i hans hjerte.

Mark begyndte at tro, at hans teori er fjollet og langt ude af sig selv, så på sit ur, han så, at tre år endnu ikke har bestået. Der var kun et minut ...

Bøger om kærlighed forårsage læseren til at tænke over lyset følelse, der bor i ethvert menneskes hjerte. Efter at have læst romanen "Love lever tre år", mange reflektere over teorien om hovedpersonen i dette arbejde alvorligt og undren: "Måske elsker virkelig lever kun tre år"

"Cool City"

Mange teenagere og voksne elsker bøger om vampyrer og kærlighed, fordi deres plot er virkelig fortryllende og forårsager en storm af følelser blandt læserne. Find gode litteratur er ikke så let, så en liste over de bedste bøger om vampyrer og en følelse af lys vil hjælpe dig med at vælge en god roman.

En af de mest populære romaner om kærlighed og vampyrer er "Cold City". Det vigtigste heltinde af produktet ved navn Tana vågnede op efter en fest med venner og fandt ud af, at de alle blev dræbt af vampyrer. Snart hun vil redde sig selv og sin ekskæreste. Han er inficeret, og meget snart vil blive en vampyr.

Desuden er det nødvendigt at redde Tanya vampyr væsen jaget alle hans slægtninge. Disse tre mystiske figurer skal køres i den kolde by, som er både farlig og attraktiv. Byen er konstant hørte støjen af den evige Ball, som begyndte tilbage i 2004, og fortsætter den dag i dag. Kom til denne by er en snap, men formår at komme tilbage ud er ikke for alle.

Romanen "Cold City" vil ikke efterlade ligeglade enhver læser, der nogensinde har mødt ham. Hvis du elsker bøger om kærlighed og vampyrer, at dette arbejde bør være først på din liste over romaner, der skal læses.

"Den udødelige begær"

Denne roman er for dem, der elsker den spændende plot, der holder læseren i spænding gennem hele bogen. Vampyrer har deres egne love. Det værste forbrydelse betragtes, hvis en person med magt forvandlet til en skabning. Det vigtigste heltinde af bogen, Lee, er nu blevet en af dem. Hun ved ikke, hvad de skal gøre næste, fordi hendes liv har ændret alt. Den eneste, der kan stole på og læne sig op ad Lee, det er Lucian, der er en jæger af hans brødre, overtrådt loven. Gradvist begyndte hun at vække sanserne og smuk ægte kærlighed.

Bøger om vampyrer og kærlighed er meget sjovt og spændende. Fantasiverden fascinerer hver læser, som springet ind den via romaner. "Den udødelige begær" - et værk, der er blevet et populært og velkendte takket være dens plot, så enhver fan af litteraturen af kærlighed og fantasi bare skal lære ham at kende.

"Midnight Kiss" (Kler Uillis)

Bedste bøger om kærlighed og vampyrer - det er værker, der var i stand til at erobre det store publikum. En af disse romaner er "Midnight Kiss". Hovedpersonen - Endzhi Makkafri stærk og viljestærk kvinde, der kunne lide Eric Taylor. Hun kunne ikke tro, at denne skønhed kan være en vampyr. Efter en passioneret kys Pigen med "Night Stalker," hun pludselig mærke til, at det er blevet ikke tåle dagens lys, og var meget glad for den bøf med blod. Er Angie nu også blevet en vampyr?

Bøger om kærlighed kan være en helt anden historie, men det er "Midnight Kiss" gemmer intriger gennem hele værket. Læs denne roman vil være meget interessant, så du bør tilføje det til listen over bøger, som skal mødes i den nærmeste fremtid.

"Omfavnet af Darkness"

Vil bidrage til at distrahere fra travlhed, fordybe dig i en anden verden, skabt af forfatteren, det er en bog om kærlighed. Moderne romaner overrasker med sin mangfoldighed, fordi hver læser kan vælge at læse det produkt, han kan lide præcis.

"Omfavnet af Darkness" - en roman, blod er hovedpersonen, der er i stand til at hele sårene og lidelser af enhver vampyr. Det er usædvanligt. Shay humant blod blandet med blodet af de demon klan skalotteløg. Hun blev solgt til en vampyr ved navn Viper og har længe været klar til at dø. Men mødet med en smuk "People of the Night" bringer hendes død er ikke forfærdeligt, men ægte kærlighed. Han er villig til at ofre af hensyn til Shay ikke kun deres udødelighed, men også liv, fordi det er jagt en fjende, som kan være meget smukkere vampyr.

Fordyb dig i en anden verden, fyldt med ukristelige skabninger, og intense følelser, hjælpe bog om kærlighed. Moderne værker som "The omfavnelse af mørke", ligesom alle, der har besluttet at være vidne til en stor vampyr kærlighed. Denne roman ikke efterlader nogen ligegyldig, fordi plottet er fuld af overraskelser og mysterier, der vil løse læseren.

"Dagbog af en ung dame"

Bøger om kærlighed teenagere er også ganske interessant og populær ikke kun blandt dem selv, men også blandt voksne. De kombinerer de første følelser, problemer som følge af følelsesmæssige teenagere, samt de synspunkter og holdninger til alt, der omgiver dem. Læs disse bøger er ganske interessant, fordi enhver ung dreng eller pige kan finde sig i værker af teenage kærlighed og fordyb dig i en verden skabt af forfatteren.

En af de bøger om kærlighed teenagere er "The Diary af en ung dame." Hovedpersonen arbejder Tanya elsker at læse romaner, der er boller, og drømmer om den fyr. Men i virkeligheden er det ikke eksisterer. Hun er den fyr i hendes drømme er at være en blond med grå øjne og en sød smilehul i hagen. Det mest interessante er, at Tanya kom op absolut alt, selv da, hvilken farve skal være snørebånd på hendes sneakers fremtidig udvalgte. En dag skete der et mirakel, og hun mødte en fyr. Men hele pointen var, at den grå-eyed blondine mødte den anden ...

Bøger om teenage kærlighed kan være meget interessant og spændende. En af dem er "Dagbog af en ung dame." Igennem hele værker af læseren fascineret og ønsker at lære så meget som muligt hurtigere, hvordan man kan afslutte historien om kærlighed Tatiana og fyr i hendes drømme. Det er, hvad der gør bogen så spændende, interessant og populært.

"Tre meter over himlen"

De nye "Tre meter over himlen" i et par uger blev en kult blandt unge i Italien efter offentliggørelse. I det taler vi om to teenagere fra forskellige verdener. Babi var en fremragende studerende. Alle veninder piger taler kun om mode og bære tøj fra de mest kendte mærker. STEP - street fyr, der har været i gymnastiksalen og elsker at ride gennem byen på sin motorcykel. På trods af at deres virksomheds syn på livet og har intet at gøre med hinanden, hos unge der var en overvældende følelse af kærlighed. forældre snart ophørte med at genkende pigen hjem Babi og STEP åbnede de kvaliteter, der er absolut ikke stemmer med billedet af den macho. Hvad sker der med en teenager i kærlighed?

Bedste bøger om kærlighed altid har en fascinerende historie, som ikke tillader at bryde væk fra læsning af værket. "Tre meter over himlen" - en roman, der forårsager en storm af følelser i læseren og ikke tillader ham at slappe af. Plottet er så fascinerende, at bogen kan læses i ét åndedrag. Liste over bøger om kærlighed hver elsker af sådan litteratur skal omfatte "Tre meter over himlen."

"Mit ideal tornado"

Bøger om kærlighed teenagere kan have meget forskellig historie, men "Mit ideal tornado" - noget særligt. Handlingen i denne roman er så fascinerende, at enhver læser vil ønske både om den videre udvikling i produktet kan findes hurtigere.

Ulykkelig pige lært, at den fyr hun hemmeligt elsket for 3 års studier på universitetet, befandt sig en anden kæreste. Hvordan deltager? Suffer, græde og sørge med sorg? Der er en anden mulighed, der passer hende mere. Hun besluttede at gå sammen med en fyr, der elsker at hendes rival. De besluttede at blande sød par i kampen for lykke. De kan meget vel vise sig, fordi dens allierede - den smarte, flotte og populære fyr, der ligner en rigtig tornado.

Dykke med en anden verden skabt af forfatteren, at distrahere fra alle de problemer og være alene med fiktive karakterer hjælpe bøger. Romaner om kærlighed forårsage enhver læser en storm af følelser, hjælpe med at finde en vej ud af forskellige situationer og efterlade en masse indtryk. "Mit ideal hvirvelvind" - bogen, historien er temmelig usædvanligt, og det er, hvad der forårsager hendes store interesse for læserne.

"Hej, ingen '

Bøger om teenage kærlighed, kan aldrig ophøre med at være populære. En af dem er "Hej, ingen." I dette arbejde kan du finde absolut alt, hvad der skal være i en god roman. Begyndte at læse det, er det simpelthen umuligt at lægge ned. En rørende historie om denne bog vil tage sjæl alle, der er bekendt med det.

Udtrykket "Hej, ingen" skole pige begynder hvert bogstav til hendes barn, der endnu ikke er født. I romanen, taler vi om to teenagere, elever på skolen, der lærer, at de snart vil have en baby.

Gode bøger om første kærlighed, tendens til at have en rørende historie og en rigtig god idé. Dette er præcis, hvad du ville forvente fra romanen "Hej, ingen." Forfatteren dygtigt opildner interesse for læseren til arbejdet, og han kan ikke vente med at vende siden til at lære den videre udvikling af kærlighedshistorien af to studerende.

Sandsynligvis aldrig vil miste læserens interesse i selve bogen handler om kærlighed. Moderne romaner er så forskellige, at enhver læser vil være i stand til at finde, hvad han kan lide. Værker af kærlighed ud, og unge, og voksne, fordi i historierne er beskrevet i dem, læsere ofte befinder sig outs af forskellige situationer, såvel som simpelthen distraheret af bekymringer og betænkeligheder ved at læse. Litteraturen i vores tid er meget rig, og derfor ikke behøver at bruge en masse tid på at finde en god bog om kærlighed. Liste over de bedste historier om de rene følelser vil hjælpe enhver læser til at komme i nærkontakt med værker af plottet og vælg ønsket, og derefter dykke ned og opleve alle de begivenheder og eventyr med hovedpersonerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.