HjemlighedGør det selv

Skum tablet hænder. Udskiftning af maske i skumdysen

I moderne bil vasker en af de mest populære typer af tjenester og kvalitet er en kontaktløs vask. En sådan metode vil ikke kun hurtigt rydde bil fra støv og snavs, men også spare malingen maskine, der forlader det stød og ridser. Såsom "bad" for jern hest kan arrangeres og hjemme. For at gøre dette skal du bruge en skum dyse. Hendes egne hænder til at foretage eller købe i butikken - en privat sag. Køb, selvfølgelig, er lettere, men uafhængig produktion er billigere, selv om, og vil kræve visse færdigheder.

berøringsfri bilvask

Renseeffekten i rensning af denne type opnås ved en speciel bil shampoo, som påføres ved hjælp af specielle indretninger - dette er et skum dyse. Selve processen er som følger:

 • Vognkassen hælder omhyggeligt vand, fortrinsvis under højt tryk. Det er nødvendigt at suge og vaske væk det meste af den genstridige snavs.
 • I overensstemmelse med instruktion til indretningen fremstilles renseopløsning. Normalt er denne koncentrat bilshampoo, fortyndet med vand.
 • Brug nu en skum dyse til vask - bil rigeligt dækket med skum, bevæger sig på samme tid, du har brug for fra bunden op.
 • Inden for et par minutter af aktive blødgøres og fjerner forurening (nødt til at se nøje, så det ikke visne væk, eller vise sig pletter, fjerne det er ikke så let).
 • Rester skum vaskes med rigeligt rent vand.
 • Ren karosseriet tørres naturligt eller ved at blæse varm luft, kan der anvendes voks.

Hvordan skum generator

Princippet om ikke-kontakt rengøring er meget enkel - jo mere skum, renere bilen. For et godt resultat, du har brug for en skum-generator. Dette er en særlig cylinder eller en anden beholder volumen på 20-100 liter, hældes i hvilken bil shampoo eller en særlig reagens, fortyndet med vand. Beholderen blev leveret af en kompressor tryk på mindst 60 bar - dette er tilstrækkeligt til udledning af blandingen gennem en dedikeret slange pistol.

Opskummende dyse kan have flere dyser (op til 4 enheder), som gør det muligt at øge antallet af aktive skum. Sådanne indretninger anvendes typisk i industrielle vaskemaskiner hvor det kræves til at vaske et stort antal maskiner på kort tid. Hjemme, samme skum generatoren under betingelser sædvanligvis omarbejde ballonen fra sprøjten, men i stedet bruge en manuel kompressor luft injektion. Det viser sig, er et hjem "Karcher". Skum tablet, pakning, bilshampoo - og din bil skinner rent!

Udformning og drift af skumdysen

Lad os nu tale om, hvad er en enhed til at producere en god skum. Særlige skum hoved med hænderne - det er ganske besværligt, tidskrævende og vil sandsynligvis kræve specielle færdigheder. Helt ærligt, er det lettere at købe færdige, godt, hvis ikke alle, så i det mindste nogle af detaljerne. Sættet indeholder:

 • en flaske fremstillet af tykt plast, ca. 1 liter;
 • penoraspylitel (det er kun med dets fremstilling og kan forårsage problemer);
 • sugning plastrør.

Penoraspylitel har særlige controllere:

 • Den første - vingen, som ligger på toppen af enheden. Det er et mikrometer skruen med en speciel dyse til justering af åbning og anvendes til styring af tilførslen autoshampoos blandekammeret.
 • II - en cylindrisk, er placeret på forsiden og er en særlig "fødder" duck bill typen, drop vinkel til 40. Dette gør det muligt at slå en almindelig stråle af blandingen i en lodret ventilator og øge sprøjtning område.

Et andet meget vigtigt element penoraspylitelya - skum tablet. Deres egne hænder for at gøre det meget simpelt, og det er vigtigt. En tablet - er en forbrugsvare, der kræver periodisk udskiftning, især når ukorrekt drift af anordningen.

Skum emballage: Forårsager

For enheden fungeret korrekt, skal du følge et par enkle regler:

 • det er umuligt at kaste skumdysen til jorden, kan det medføre tilstopning af en tablet eller opløsning forsyning dyse;
 • du bør ikke smide apparatet på en fast overflade, såsom en dyse har en masse af plastdele, som kan knække;
 • efter brug skum tips vaske det;
 • Lad ikke en færdig løsning i tanken dyse, er det bedre at hælde det i en separat beholder og skjule væk fra børn.

Hvad er skummet tablet? Hvorfor det mislykkes?

Et af de vigtigste dele af indretningen er en tablet til skumdysen. Den er ansvarlig for kvaliteten af skummet og dets mængde. Svigt af dette element kan helt lamme vask.
Årsagen til fiasko kan være som følger:

 • der var en forringelse af skumtabletter grund af den hyppige brug af indretningen;
 • mesh tilstoppet med sand eller mudder, da enheden ofte er kastet til jorden;
 • Tabletter visnede inden for resterne vaskeopløsningen, da instrumentet ikke vaskes efter den tidligere brug;

På store kommercielle bilvask mesh ændres hyppigt - en gang hver 2-3 måneder, og i hjemmet af en tablet er nok for et par år, selvfølgelig med forbehold af korrekt funktion.

Sådan laver du en tablet med deres hænder

Hvad skal man gøre, hvis årsagen til skaden blev defekt maske, og bilen skal vaskes straks, og ikke ønsker at bruge penge. Kun én vej ud - at foretage en sådan anordning, skum tablet, med hænderne, jo mere der gør det meget enkelt. Det faktum at tabletten dette som kaldes kun på grund af formen, og i virkeligheden er en lille cylinder med komprimeret wire. Derfor er skum lavet med deres egne hænder tabletten er meget enkel. For at gøre dette, tage en almindelig ståluld opvaskemiddel og komprimeret det ind i en stram tot.

For at give en ønsket tabletform, kan man tage en almindelig plastflaske og skære det i form af en tragt. Sæt det på et bord og halsen stramt tamp metalnet opvask. Lad maskerne i flaskehalsen i et stykke tid at fastsætte formen godt, derefter forsigtigt presse det ud. Det er alt - med deres egne hænder skum tablet klar.

Skift masken trin for trin

Det er fortsat kun at erstatte den skumdannende element. For at ændre tabletten, er det ikke nødvendigt helt at adskille skummeren. Dette bør ske på følgende måde:

 • på en af plastdelene har en stift - tage det af et tyndt bor eller skruetrækker ;
 • fjerne plasthus af strålen regulator;
 • Nu tager ud guiden blok - "and";
 • med en skruenøgle med den korrekte størrelse skru holder skum mesh;
 • Brug en skruetrækker eller en boremaskine skubber skummet gitteret fra kroppen indehaverens
 • prespasning en ny tablet;
 • igen stramme indehaver skum tabletter, ikke at forglemme at sætte på en gevind fugemasse lag;
 • derefter alle handlinger udføres i omvendt rækkefølge: indsætte "duck", vende tilbage til det sted, hvor foringen og tappen.

Det er alt blæsemiddel klar til brug igen.

Sådan vasker skumdysen

For at skum mesh tjene dig længere efter hver bruger, er det nødvendigt at vaske skummidlet. Dette bør ske på følgende måde:

 • vedhæfte dysen til pistolen mini-vask (hvis du allerede har afmontere alle);
 • fjerne tanken at tømme reagens- og detergent rester i andre beholdere;
 • vaskes grundigt tanken;
 • klik på "trigger" af skummet pistol og holde det så længe dysen vil ikke rent vand.

Udføre denne procedure efter hver brug, vask, ellers skummet tablet kan blive tilstoppet. Resterne af rengøringsskummet kan tilstoppe dysen eller tablet selv mesh, komprimeret inde og overlapper skummet output. Hvis dette sker, kan du prøve at løse masken. For at gøre dette, skal det fjernes og lægges i blød i petroleum i et stykke, og derefter prøve at rengøre mekanisk ved hjælp af nåle eller en tyk nål. Hvis disse manipulationer ikke bringer det ønskede resultat, skummet tablet skal udskiftes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.