Nyheder og SamfundNatur

Fladhovedet kat: beskrivelse af typen

Amazing grace adskiller alle medlemmer af katten familien. Sammen med de kendte arter i naturen, er der et par unikke, så sjældne individer, der ser dem i dag yderst vanskeligt. En af disse repræsentanter for familiemedlemmer til en Fladhovedet Kat - elegant, smuk og meget forsigtige dyr.

Beskrivelse af arter

Hjem for at finde denne kat Sydøstasien, området af dens fordeling omfatter territorium Indonesien, Sumatra, Malaysia og Borneo. Fladhovedet Kat findes i kystnære områder og flodsletter, hvor luftfugtigheden er høj, er det meget nødvendigt. Det skal bemærkes, at denne population er nu så sjældne, at i slutningen af sidste århundrede visning af tid blev betragtet som uddød for evigt, indtil dyret ved et uheld så palme plantager Malaysia. Fladhovedet kat kaldes også den faste og rusten. Disse navne er ikke tilfældig, en besynderlig form for hoved og mørk kobber farve af dyret gør det lidt usædvanligt, og derfor mindeværdig.

Amazing Cat Form: nåde, elegance og vaner linjer Sumatra bosiddende minder andre medlemmer af katten familien. kropsstørrelse (45-70 cm) svarer til størrelsen af deres nationale slægtninge. Dyrets vægt ikke er større end 3 kg. Hannerne er lidt større end hunnerne. katte tætte krop, stærk, senet, dækket med blød tyk pels vidunderlig terracotta farve. kat farve ensartet, mave og bryst er indrettet med forskellige størrelser pletter - hvid og mørk brun.

Men dyrets hoved er flad og bred. Næseparti lidt skrå, male den øverste del er den samme som hele kroppen, terrakotta brun, nederst - er domineret af lyse, mælkehvidt. Lette striber er placeret i næse, øjne, ned ad hans kinder. Ører Fladhovedet Kat pæne, lille, usædvanlig lav sæt.

For mange iagttagere, er formen af de animalske ansigter er forbundet med en mundkurv Loris grund af de store runde øjne, temmelig tæt-sæt.

Skarpe stærke tænder tilpasset til at fange fisk. Benene korte, meget kortere end længden. De ender med kløer, der trækker den Fladhovedet Kat er ikke. Fluffy hale er kort nok, det ikke overstiger 20 cm.

levesteder

Sumatrantsam vitale tilstedeværelse af reservoiret, hvilket er hvorfor de vælger de kystnære områder. Og ikke bare fordi katten - elskere svømme og lege i vandet. Funktioner fysiologi type og bestemme levevilkår.

livsstil

Fladhovedet kat, et foto, der er præsenteret i publikationen, - en aften jæger. Den mest aktive tid er nat og tusmørke for hende. Fremragende fiskere, disse dyr vælge deres bopæl flodbredder som grundlaget for deres kost er fisk. Sort af menuen katte også frøer, små gnavere, rejer, hvor dyret var held jagter. Fladhovedet kat ofte regales forskellige modning frugter, graver i jorden spiselige rødder, såsom søde kartofler. Ligesom mange kat, Fladhovedet Kat - uforbederlig chistyuli, og ligesom vaskebjørn, de ofte vasker fanget bytte før at spise.

Iagttagere har bemærket en stor lugtesans, hvormed katten bestemmer, hvor det er minedrift. Først da begynder den egentlige jagt: fuldstændig opslugt hovedet i vand, lyn kat griber fisk og hurtigt trækker hende ind til kysten.

Fladhovedet kat: reproduktion

Seksuel modenhed sker i disse dyr 10 måneder gamle. Det er ikke kendt, men biologer mener, at parringstiden i sumatrantsev begynder i foråret og varer fra marts til maj. I løbet af denne periode, de danner par. Den kvindelige bærer killinger 50-60 dage og bringe én til tre blinde børn. De første 3-4 måneder killinger afviger ikke fra moderen, men hun ser efter dem, indtil fuld uafhængighed, der kommer til seksuel modenhed af unge dyr.

Som konklusion

Fladhovedet kat, hvis udbredelse efter vi har forsøgt at forestille sig - en lidet studeret type kraft i levevilkår og naturlig kæledyr pleje. Da det anses yderst sjældent, kan befolkningens størrelse ikke bestemmes. Fladhovedet kat er allerede opført som truet, er en sårbare arter, for at opfylde repræsentant som i naturen i dag, biologer tilbede for den utrolige held. Vi kan kun oplyse, at forureningen af vandet i forskellige affaldsprodukter, reduktion af fiskeressourcerne og massen fældning af mangroveskove til konvertering til plantager med palmetræer fører til forsvinden af de sædvanlige levesteder katte, og dermed befolkningen som helhed. Men der er tegn på tilpasning evner af disse dyr - de har gentagne gange blevet spottet i underskoven på Palm plantager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.