LovStrafferet

Personskade - artikel 130

Optakt til en samtale om den sårede mand, og deres konsekvenser kan tjene som et tilfælde af livet. Vi begynder med en ordret transmission nysgerrig dialog.

- Tatiana! Hvorfor nedbryde de dør nabo kvinder Shura?

- Og at hun havde kaldt mig en tåbe?

- Så i virkeligheden har du certifikat fra en psykiater!

- Så hvad nu hvis jeg ikke vise det til hende, - grinende pige stor mand med en rustik, men en snu udtryk.

Tatiana, helt sikkert, var forkert på grund af deres uvidenhed. I mellemtiden er der en artikel i loven for personskade! Hun skal skrive en erklæring til retten og få en anstændig kompensation fra bedstemor, der, selv om de ikke en passende reference, men især i Tatiana adskiller sig ikke fra den udvikling, og ikke skinner, og tilstedeværelsen af takt.

Fordi her er der en personskade, artikel 130. Nogle kan betvivle rigtigheden af min antagelse, at pigen med hjælp kan forvente at vinde i retten. Det synes at være, viser det sig, at kvinden Shura simpelthen "kaldte en spade for en spade?"

Men nej, min kære! Selv en beruset mand i de nøgterne-up arbejdere center har ingen ret til at kalde "en alkoholiker" eller "beruset", og ifølge reglerne skal gælde for det strengt ved navn og efternavn. Ved hver russisk statsborger er ansvarlig for menneskelig fornærmelse, uanset beruset han eller bag i mental udvikling.

Af den måde, hvis du kan huske den historie, som begynder med denne artikel, er det muligt at fremhæve en mere træk ved de lovgivningsmæssige artikler i fornærmelser. Selv taler sandt, men at udtrykke det på en uanstændig måde, personen derved begår en lovovertrædelse. Og er især modbydelig fornærmelse, som anvendes med en angivelse af et fysisk handicap rettigheder.

En anden ting er, at for at bevise personskade (artikel 130), er det meget vanskeligt - ikke altid loven i fuld kraft arbejder i vores land. Og fordi den ekstremt lav procentdel af hver time hånet mennesker, der beslutter at gå til domstolene. Og endnu mindre procentdel af dem, der vinder tvisten ... Faktisk ved retssagen har brug for uigendrivelige beviser for en forbrydelse, koi at give sagsøger i retten er yderst vanskeligt.

Personskade artikel 130 anerkender både smedet i person og gav udtryk for en anden person. Og hvis den tredje part stadig kan vidne i retten om sammensætningen af den strafbare handling, kunne det personlige møde godt foregå i privat. Hvordan at bevise i dette tilfælde, fornærmende personen?

Det anses også for at være af kriminalitet, hvis de fornærmelser påføres via telefon, via internettet, skriftligt: notater, telegrammer, breve, tegninger eller symboler, eller med hjælp fra medierne. Personskade artikel 130 i nævnte kriminalitet og stum, når umenneskeliggøre en person bruger obskøne fagter eller handlinger. Offensive tiltag overvejes spytte i den menneskelige side, rippe hans tøj af, hælde væsker. Stort set sådanne handlinger forårsage reel skade for menneskers sundhed kan ikke, men faktum er der tort.

Det er nødvendigt at respektere sig selv og ikke tillade i sin tale nogen lovovertrædelse. Og hvis du stadig gerne pludselig stedet at være, så er du nødt til at gøre alt for, for i tilstrækkelig grad at straffe gerningsmanden.

Et eksempel på korrekt adfærd kan tjene som en historie, der skete i en gård stadig under sovjetisk styre. Unge husdyr gik i regnskabet med nogen klager over lønningslisten.

Regnskabschef, vant til deres "urene" ting at gøre ustraffet, i vrede kørte den besøgende. Og selv med sin rustikke vane voldtaget uagtsomhed kigge ud af døren og råbe efter hende: "Blå kylling!".

Ung kvinde roligt spurgte de andre: "Og med mindre der er blå kylling? Og hvorfor siger det om mig så?". Og hun gladeligt forklarede, at den blå kylling - det er for tyndt, er ikke angivet i forliget. Village kvinde skal være stærk og kraftfuld, og hans hest til at stoppe, og hvis den er udskiftet i furen.

Hun nikkede og straks skrev en erklæring til retten, som bedt om at underskrive og nutid. Ikke alle, selvfølgelig, aftalte vi, men fandt et par vidner. Spørgsmål: Hvorfor husdyr begyndte at blive interesseret i at se den grimme scene af mennesker om, hvad der menes med udtrykket "blå kylling"? Ja, og så at tiltrække opmærksomhed! Og for at gøre det muligt for alle at forstå, at den regnskabschef ønskede at fornærme det zootechnician.

Som et resultat, fik hun anstændig kompensation fra oskorbitelnitsy, den nedrykket. Og det vigtigste - er, at fra nu af ingen forsøgte ikke at tale imod den nyankomne i en uhøflige måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.