Sport og FitnessTennis

Maria Sharapova Biografi: Livet er skrøbeligt stærk pige

Biografi Maria Sharapova tog starten i byen Gomel, hvor hendes forældre flyttede snart efter hun blev født i Sibirien. Alligevel et par år senere familien var i Sochi, hvor den fireårige Masha og begyndte at spille tennis. På et af de demonstrationer af master classes i Moskva en pige heldig nok til at komme i nærkontakt med den berømte tennisspiller Martina Navratilova, om hvilke anbefalinger Sharapova far flyttede med Mary i USA for at leve og tog.

Debut på det faglige niveau fandt sted i 2001. Så Sharapova Mariya (tennis allerede i så ung en alder blev hendes hovedaktivitet og indtægtskilde) "fløj" i første runde af turneringen i Sarasota. Russisk tennisspiller coachet på det tidspunkt af hendes far.

Den første større succes biografi Marii Sharapovoy udvidet i 2004, hvor 17-årig pige slået i finalen i Wimbledon vigtigste favorit - Åbent Serenu Uilyams. Erobring Masha og sidste WTA-turnering, hvor den ældre Williams blev besejret i finalen - Venus. For Sharapova, blev i år præget af en anden vigtig begivenhed. Tennis spiller fik erobre ottende plads i kvindernes verdensranglisten.

Så begyndte en hurtig opstigning til den eftertragtede top. Nej, blev hendes vej ikke overstrøet med stjerner og diamanter, jeg havde en masse træning, i karrieren gentagne gange skader og sårende nederlag, men hver gang hun rejste sig og gik videre. Fordi hun - Sharapova Mariya. Biografi piger så store og rige, på trods af den stadig unge alder til trods for, at dets vigtigste resultater stadig at komme.

Over 10 års professionel tennis karriere gentagne gange lykkedes Masha at forlade ud i kulden af verdens anerkendte mestre som Williams søstre, Ana Ivanovic, Victoria Azarenka, Samantha Stosur, Karolina Voznyatski, Petra Kvitova, Na Li og mange andre. I dag er hendes bag at vinde turneringen fire Grand Slam (Australien, Frankrig, Wimbledon og US Open i turneringen) og 29 WTA-titler.

På trods af den travle tidsplan for træning og konkurrence, biografi Marii Sharapovoy den samlede masse af rygter om privatliv af en pige. Alligevel er hun ung, smuk, populær. Og, som det ofte sker i verden af sport og showbiz berømtheder ofte finde relationer mellem kolleger og odnodumtsev. Biografi Maria Sharapova har gentagne gange krydset med berømte sportsfolk. For nu, hun er i et forhold med en stigende stjerne af mænds tennis - Bulgarsk Grigor Dimitrov.

Her er en hun, på samme tid skrøbelig og stærk pige Sharapova Mariya. Tennis har længe fanget hende, hun var en af betydningerne af livet. Pigen ofte hænge tags, skyder skylden for stor glamour og patos. Det er virkelig sød og smuk, men alt det, som det lykkedes hende at opnå - det er helt hendes fortjeneste, og resultatet af års omhyggelige arbejde. Og daglig slid, ved hvilken en ukendt pige fra den sibiriske by Nyagan blev en udfordrer til topplacering WTA. Og, selvfølgelig, vil biografi Marii Sharapovoy genopbygge denne præstation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.