ComputereComputerspil

Skyrim - mode rustning og våben

Kendt af mange, og mange yndlingsspil behager fans af alle nye tilføjelser og forbedringer. Der er selvfølgelig mode Skyrim rustning og andre ting. Vi vil gerne udvide spillets verden - i hvert fald fremkomsten af nye typer af beklædningsgenstande. The Elder Scrolls 5: Skyrim rustning mode (i modsætning til sin forgænger - The Elder Scrolls 4: Oblivion) bestemmer i stort tal. Desuden er nogle udformninger skabe og tilbyde spillerne selv. Mange mode integreret i verden, ikke kun placeret på et bestemt sted. Også - forbedres ting, så novopriobretonnye rustning du kan gøre det endnu mere kraftfuld og bedre. I Skyrim rustning og våben i verden af mode, der er så talrige, kan være hvor som helst i kortet og får dig i øjet kun efter at have nået et vist niveau, du har angivet. Efter alt, vil du enig, er ikke særlig spændende, bløder lige til femte niveau, gå til dvadtsatiurovnevyh rustning (for eksempel) - og nemt ødelægge alle de fjender, du kommer på tværs. Nogle gange fristelsen til at købe denne kostume vises, men snart du bare træt af spillet.

armor mods til Skyrim

rustning muligheder er mangfoldige og ikke begrænset til forfatterens fantasi. Derfor, i modeverdenen Skyrim rustning giver dig mulighed for at se de farverige figurer, og nogle gange decideret morsomt. Nogle joker kan oprette begivenheder klovn kostume eller bolden kjole - alt er muligt.

Kvinders rustning

Og i livet og i spillet, at princippet om "mindre tøj -. Jo bedre" Derfor, i mode Skyrim rustning (både kvindelige og mandlige), kendetegnet ved sin åbenhed. Men på samme tid, det er smukt og interessant, og kvaliteten af beskyttelse mod skader, er denne åbenhed ikke påvirke. For eksempel er der en sådan måde, Vampire Knight Armor - minimum lukket legeme, lyse elementer i kraniet hos nogle dyr pryder skuldrene, og bag - rød lang kappe. Af den måde, det mest interessante er den eksterne udførelse, i det væsentlige, vampyrer lys rustning, Dark Brotherhood, tyve, godt, ud over dem - tryllekunstnere. Bueskytter også godt klædt - faktisk det tunge beskyttelse unødigt, de angriber sin modstander på afstand.

Mænds rustning

I modsætning til den kvindelige påklædning, mænds rustning er massiv og lukket. Sjældent er mode rustning, der næsten udelukkende denude den mandlige krop - dette privilegium i de fleste spil er givet til piger - en stor kriger fantasiverden. For eksempel præsenteres nordskaya udskåret rustning. Det er sølv, ser solid og fuldstændig dækker kroppen af karakter fra nysgerrige blikke. Eller, for eksempel død af panser - rustning er meget massiv og imponerende. Og sandsynligvis det har gode egenskaber.

Uanset rustning du har fundet noget - ting, selvfølgelig, dens egenskaber. Dette er især vigtigt for begyndere, fordi så snart kommer i spil, er du nødt til at tage sig af sikkerheden af den karakter, snarere end dens skønhed. Det er, når du er deres helt nok til at pumpe op til et sådant niveau, at det med ét slag ødelægge fjenden - så på rustning egenskaber kan ikke betale nogen opmærksomhed på - skade du stadig forårsage ikke kan, eller simpelthen ikke har tid, eller i for lang tid bliver nødt til at beskæftige sig skader på dig, kun og kan der skæmmer din smukke rustning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.