SundhedPræparater

'trental': brugsanvisning

I nogle patologier nedsat blodtilførsel til de små blodkar. For at aktivere mikrocirkulationen proces læger ordinere stoffet "trental".

Vejledning betyder, at det indeholder pentoxifyllin, den aktive bestanddel, som er et xanthinderivat. Dette præparat har en fordelagtig virkning på de rheologiske egenskaber af kredsløbssystemet. Det reducerer koncentrationen af fibrinogen i blodplasma, forbedre fibrinolyse. At normalisere elasticitet af erythrocytter, reducere blodpladeaggregation og blodets viskositet også anvendt lægemiddel "Trental".

Anvendelsen af dette stof forårsager akkumulering af cAMP i sine cyklisk form myocytter i karvæggen, blodceller. Påvirker muskelceller, pentoxifyllin forårsager lille myotropic vasodilatator handling. Alt dette beløb reducerer den samlede perifere karmodstand samt at øge minutvolumen af blodstrømmen. Indflydelse på pulsen af dette stof er ikke.

Det bedste resultat i forbedringen af mikrocirkulationen og cellulære respiration opnås i centralnervesystemet, lemmer, nyre. Der har også stimulering af sikkerhedsstillelse omløb, når injiceres med "trental".

Instruktion anbefaler preoral anvendelse som lægemidlet absorberes godt fra mavetarmkanalen. Maksimale plasmaniveauer af pentoxifyllin er nået inden for en time efter dens anvendelse. Kroppen ikke ophobes materiale.

"Trental". Indikationer for brug:

• kredsløbsforstyrrelser i periferien af forskellig oprindelse (herunder som følge af diabetes, inflammation eller atherosklerose);

• encephalopati af aterosklerotisk oprindelse, encefalopati, iskæmisk slagtilfælde;

• angionevropatii, Raynauds sygdom, paræstesi.

Dette er ikke hele listen af patologier, hvor anvendelsen af dette stof. For eksempel, når de lokale mikrocirkulationen lidelser hjælper også drug "trental". Guide anbefaler dens anvendelse i sår, forfrysninger, koldbrand, tab af hørelse på grund af blodcirkulationen, med emfysem, astma, kredsløbssvigt, retinale fartøjer og øjne, med vaskulær impotens.

Det er nødvendigt at tage hensyn til en række kontraindikationer ved brug af dette stof:

• Individuel overfølsomhed over for lægemidlet,

• hæmoragisk slagtilfælde,

• en tendens til blødning,

• blødninger i nethinden,

• graviditet og amning.

I interaktionen af lægemidlet med fibrinolytiske midler heparin- og deres virkning forøges. Kræve yderligere overvågningsparametre af blodpropper.

Sådanne bivirkninger som hypofibrinogenæmi, allergiske reaktioner (angioødem, rhinitis, pruritus, og selv anafylaktisk shock), hovedpine, irritabilitet, angina, Reduceret tryk, afbrydelse af den normale hjerterytme, thrombocytopeni og fremkomsten af aseptisk meningitis - mulige i behandlingen af narkotika "trental".

Guide advarer du har brug for med stor omhu for at tildele lægemidlet til patienter, der lider af åreforkalkning af cerebrale kar, eller alvorlig koronar, iskæmisk hjertesygdom, arytmier, og tilbøjelige til pludselige trykspidser. Desuden skal man være omhyggelig under hans ansættelse med mavesår, hjertesvigt og i den postoperative periode.

Før du bruger "Trental" rådføre sig med en specialist. Medicin skal ordineres af en læge.

Pas på dit helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.