Mad og drikkevarerVin og spiritus

Rowan tinktur: nyttige egenskaber og opskrifter

Ofte en fest med venner er komplet uden alkoholiske drikkevarer. For fuldstændig tillid til kvaliteten af produkter bør foretrækkes tinkturer og hjemmelavede vine. "Hvad er forskellen mellem disse drikke?" - Du spørger. Ikke meget forskel, tinktur - det er den samme vin, der fremstilles af frugt, bær eller krydderurter. Sommetider disse hjemmelavede drikkevarer anvendes til medicinske formål at helbrede din sygdom og forbedre tilstanden af kroppen. En af de mest almindelige traditionel medicin er en tinktur af røn. For at forberede drikken hjælp plante bær.

Rowan tinktur på vodka

For at oprette en drik, der ud over bærrene har brug for vodka og sukker. Den første røn bør skylles flere gange (indtil da, indtil vandet er helt rent) og tør. Derefter bærrene skal knuses ved anvendelse af for eksempel en gaffel eller en morter. Yderligere råmaterialer anbringes i en glasbeholder (en flaske eller krukke kapacitet på højst liter), udfylde det næsten til toppen, før den når kanten på ca. 3-5 cm. Bær fylde vodka, så det helt dækket dem. Beholderen tæt lukket og fik lov til at trække i et par uger. Lejlighedsvis du har brug for et fartøj i under omrystning. Ved afslutningen af den krævede tid skal drikke afløb ved hjælp af en serviet, lavet af flere lag osteklæde. Rowan tinktur skal være gennemsigtige i udseende og har ikke et bundfald.

Rolle i forberedelsen af sukker

På dette tidspunkt kommer brugen af sukker - heraf forberede sirup. For at gøre dette, opløses produktet i et lille volumen vand. Hvis du ønsker at få specifikke, bitter eftersmag Ryabinovoye, så Quart tinktur bør ikke tilføje mere end en halv kopper sukker. Hvis der er et ønske om at få nok af den søde skikkelse af spiritus, vil produktet har brug for mere. I dette nummer du nødt til at stole på din egen smag. Så kørt til den kogende sukker tilsættes sirup til den resulterende tinktur, vi spilder det ind i beholderen, forseglet og fik lov til at drikke i ro i en uge. På denne måde, naturlig røn kvalitativ tinktur.

Egenskaberne af drikken og kontraindikationer

Ud over behagelig smag, tinktur fremstillet af røn, det har evnen til at redde fra intens kulde og smertefulde hoved smerter. Men denne medicin har kontraindikationer. Rowan tinktur strengt forbudt at kvinder under graviditet og amning, samt mennesker, der har en tendens til at danne blodpropper, øget blodpropper.

Hvordan man laver en tinktur af røn på cognac

Til fremstilling, ud over 500 ml af en alkoholisk drik, honning og sukker er påkrævet, eg bark i en mængde på hver spiseskefuld og 2 stk. tørrede nelliker. Selvfølgelig, en del af tinktur indeholder rønnebær, som har brug for en kop. Den første ting at egebark kogt i vand i mindst en halv time med låget lukket. Når i bouillon bør tilføje nelliker og køle det. Når væsken bliver varm, er det nødvendigt at opløse det i honning og sukker. Den resulterende bouillon tilsættes pulveriserede pre rønnebær med cognac. Vi forbeholder os drikke i 3-4 timer for at indgyde. Derefter presse blandingen under anvendelse af en tyk klud. Rowan tinktur er klar. Hold det bør være nedkølet, tæt forseglet i flasker af mørk farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.