Nyheder og SamfundØkonomi

Standard af landet. Årsager og konsekvenser

Ikke alle ved , at en sådan misligholdelse. I enkle vendinger dette koncept er beskrevet i den populære presse. Dette ord er synonym med konkurs. Men som regel den analogi til denne definition er sjældne, fordi begrebet insolvens har en smallere fortolkning. Overvej endvidere, at en sådan misligholdelse. På en enkel måde forsøger vi at forklare essensen af konceptet.

officiel terminologi

Mange fagfolk, der arbejder inden for området finansiering, ved, hvad det betyder standard. I henhold til denne definition, er det underforstået, en overtrædelse af forpligtelsen betaling fra låntager til långiver. Faktisk er denne fiasko udføre rettidig tilbagebetaling af gæld eller andre vilkår i kontrakten. Groft standard - er enhver form for ikke- gældsforpligtelser. I praksis er en snæver fortolkning af begrebet. Folk i autoritet, meget vel forestille sig, at betyder standard. I en snæver forstand, under ham forstå svigt af den centrale styreenhed fra deres gæld.

Funktioner procedurer

Særlige kendetegn for misligholdelse kan betragtes, sammenligner det med konkurs. I tilfælde af insolvens betaleren (corporate eller privat) kreditor har ret til at arrestere debitors aktiver. Så han kompenserer for sit tab. I mange lande, konkurs indebærer en centraliseret proces, hvor afviklingen af alle krav til den konkursramte virksomhed. Beslaglæggelse af ejendom i dette tilfælde udføres i overensstemmelse med retskendelse. Aktiver samles og dannes konkurrencedygtig masse, som efterfølgende fordeles mellem kreditorerne prioritet er oprettet ved lov. Denne procedure kan ikke anvendes, hvis landene erklæret en standard. Dette skyldes det faktum, at anholdelsen af debitors ejendom i denne situation er praktisk taget umuligt. I bedste fald vil kreditorerne kunne indefryse aktiver i staten, som er uden for dens område, herunder ejendom og penge på udenlandske konti.

klassifikation

Regeringen standard kunne være:

  1. På banklån.
  2. På passiver i national valuta.
  3. Gælden i udenlandske penge.

Standard tilstand låntagning i den nationale valuta er annonceret mindre hyppigt end på udenlandske lån. Dette skyldes det faktum, at regeringen kan betale sig indenlandske forpligtelser udstedelse af nye pengesedler.

Essensen af processen

Den mekanisme, der forårsager standard af landet kan være repræsenteret i form af en cyklus. På det første stadium, at regeringen får en forholdsvis let adgang til internationale finansieringskilder. De, i særdeleshed, er IMF, Paris-klubben af private banker og de store bankfolk i de udviklede lande. Valutafond eksperter anbefaler kræver myndighederne at love en høj kreditkvalitet renter. Så de kan tiltrække flere investorer. Udsigten til høje afkast virkelig tiltrækker globale kapital af kreditorer. De er nemme at overføre penge i jagten på den mest rentable kortsigtede investering. Deres penge, de investerer i køb af værdipapirer udstedt af stater. I infusion af store mængder af midler er som regel kortvarige investorer får et positivt resultat. Det opfordrer den nationale elite, at hun har valgt den rigtige vej for udvikling. I mange tilfælde i praksis, er en væsentlig del af den ekstra kapital ikke nå realøkonomien, og deponeret i private regnskaber embedsmænd. Før eller senere alle de samme betalingsperiode begynder. I dette tilfælde regeringen, som regel kan kun delvist tilbagebetale gæld fra sine egne finanser. Til at udføre fuld betaling den har brug for at rejse midler i den indenlandske og udenlandske markeder. Kun nogle få lande er i stand til i disse betingelser stabilisere eller reducere deres gæld. Som regel, men den eksterne gæld vokser hurtigt.

andet ben

I perioden med økonomisk vækst, er investorerne regner med den virkelige kilde til tilbagebetaling. I sådanne tilfælde, långivere giver nye lån til lande. Men ved de allerførste manifestationer af politisk eller økonomisk ustabilitet, investorer bliver mindre. Procentdelen af lånet stiger. Følgelig er selve gælden hastigt stigende. Under sådanne omstændigheder, en standard af landet - kun et spørgsmål om tid.

finansiel støtte

Emergency vedhæftede IMF-midlerne kan gemmes kun for en kort tid. Ud over den faktiske økonomiske støtte bærer Valutafond en række aktiviteter, hvor privat kapital har en mulighed for at komme væk fra problemet område. Långivere som trak deres midler i tide, vil forblive i sejren, selvom den er erklæret landet misligholdte. De formår at opnå en fortjeneste på interesse og videresalg af gæld. Som et resultat, i hvert fald, vil der komme et tidspunkt, hvor ingen investor ønsker at investere i problemet tilstand, selv ved meget høje priser. På grund af manglende midler til at refinansiere regeringen blev tvunget til at erklære en standard.

devaluering

Det er ofte brugt i stedet for traktatbrud. En sådan udførelsesform anvendes typisk af lande med store indre told. Faktisk er denne foranstaltning svarer til misligholdelse af lån i lokal valuta. I nogle tilfælde, samtidig regeringen erklærer sig konkurs og devaluere.

Estimering af sandsynlighed

Regeringen, i modsætning til et privat selskab, uden regnskaber, som kan analyseres. Nationalt er det nødvendigt at vurdere tilstanden af hele det økonomiske system. Der bør lægges særlig vægt på forholdet mellem gæld i fremmed og nationale valuta, mængden af gæld til værdien af den årlige eksport. Lige så vigtigt er mikroøkonomiske indikatorer BNP og guldreserver, såsom inflationen. I løbet af sådan en grundlæggende analyse af spørgsmålet om pålideligheden af statistiske data er mere akut end i evalueringen af virksomhedernes debitorer rapportering. Dette er især tydeligt markeret i staterne med at udvikle og overgangsøkonomier.

analysemetoder

Alle former for vurdering af standardindstillinger sandsynligheder er opdelt i to kategorier:

  1. Faktiske - de kan benyttes til beregning af et objektivt mål på grundlag af statistiske oplysninger.
  2. Metoder baseret på markedskursen på obligationer, aktier eller derivater af værdier, som det bestemmes neutral vurdering og risikopræmien.

De faktiske tal er beregnet ratingbureauer. Ifølge risikovurderingen det bestemmes af sandsynligheden for tab, der måtte opstå som følge af udenlandske investorer. Jo højere rating af landet, jo lavere risiko for misligholdelse. Sådanne vurderinger er vigtige for udenlandske kreditorer i udvælgelsen af optimale investeringsområder.

Forholdet mellem eksportmængden til udlandsgælden

Beregningen af dette indeks betragtes som en af de mest populære metoder til analyse. Hvad vil være større dette forhold, at jo bedre debitor tilbagebetale forpligtelser. Der er forskellige sværhedsgrad evaluering af denne mængde, men betragtes som acceptabelt niveau på 20% eller mere. Imidlertid er dette tal eksperterne ikke beskrevet som optimal. Med gennemsnitligt 20% af staten vil i 5 år for at udføre alle forpligtelser, sende eksportindtægter til at vende tilbage udenlandske lån. Men som i de fleste tilfælde er taget hensyn til indkomsten for private virksomheder, vil regeringen blive tvunget til at ekspropriere det fuldstændigt. Under sådanne omstændigheder, bevarelse af eksporten på samme niveau i fem år er usandsynlig. Også staten ikke er i stand til helt at købe ud undsætning, da det ville krænke systemet med udenlandsk valuta og import-eksport-operationer.

budget

Hans tilstand er også meget vigtigt i analysen af landets solvens. Især er det taget i betragtning, er forholdet mellem indtægtsposter til mængden af gælden. I dette tilfælde skal du bestemme, hvor meget af sit budget regeringen kan sende serviceforpligtelser uden at komplicere den socioøkonomiske situation. Som indkomstskatten fungerer som en højere grad, at forudsige situationen bliver nødt til at vurdere den økonomiske situation og udviklingsmuligheder. Efter dette er det nødvendigt at analysere forskellen mellem den opnåede værdi og den faktiske mængde af afgifter på en bestemt tjeneste forpligtelsesperiode. Hvis det er til fordel for tilbagebetaling af gæld, vil regeringen nødt til at tilbringe yderligere låntagning.

Hvordan vil misligholde tilstanden af den økonomiske sektor?

Fænomenet med en negativ indvirkning på økonomien. Som for Rusland, er der først og fremmest, at værdien af rublen priserne falder kraftigt i forhold til andre valutaer. Mange virksomheder, der er involveret i at købe udenlandske produkter, vil blive tvunget til at suspendere eller helt stoppe med at arbejde.

Mange mennesker spekulerer på, hvad truer med at standard Ukraine. På nuværende tidspunkt en meget spændte situation i sit område. Ikke desto mindre er det den EU-støtte, herunder økonomisk. Den mest præcise svar på spørgsmålet om, hvad Ukraine truer med at standard, er eksperter ratingbureauer. For eksempel, ifølge Moody beregninger, at krisen i 2000 var ikke den mest negative for investorer. Analytikere vurderer Eurobond- citater, der er erklæret konkurs, inden for en måned efter, at traktatbrud. I den nærmeste fremtid forventes Hryvnia defaults. På trods af den ustabile politiske og økonomiske situation, er regeringen forsøger at opfylde sine forpligtelser.

Standard for borgerne

I forbindelse med indførelse af sanktioner mod Den Russiske Føderation, mange russere er i panik, ikke at vide, hvad de skal tage truslen om krise. Som det blev nævnt ovenfor, vil afvisningen af udlandsgælden tjeneste i første omgang påvirke tilstanden af rublen. I denne forbindelse anbefaler eksperter til at slippe af med den nationale valuta og til at købe hende noget signifikant (husholdningsapparater, fast ejendom). Alle, der vil være efter standard hårdt ramt på budgettet af befolkningen. Med et kraftigt fald i rublen kursen vil stige priserne på forbrugsgoder. Lønningerne i dette kan forblive den samme eller endda falde. Efter standard for en høj risiko for at miste penge besparelser. Erfaring er ikke særlig nødvendigt for dem, der finansierer gemmes ikke på rublen konti. Selskaber, der beskæftiger i køb af varer i udlandet, kan blive insolvent, så de ville have til at afskedige personale. Mennesker med denominerede ophobning analytikere rådes til at investere i en mere stabil valuta eller guld. Lønsom køb af fast ejendom. Praksis viser, at i krisetider boligudgifter er reduceret mindst to gange. En af de mest populære måder at spare deres penge er stadig anses indsættelse i fremmed valuta (amerikanske dollar eller euro). Med truslen om udbrud af en sådan krise, bliver regeringen nødt til at tage drastiske foranstaltninger for at stabilisere den socio-økonomiske system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.