FormationVidenskab

Hvad er standard, og hvad de kan forvente fra ham

I 1998 en ny og frygtelig ord i ordforrådet af russisk standard. Hvad det er - virkelig kender et par stykker, men at intet godt bør ikke forvente, at alle kender som standard. Og der er et ord fra den engelske standard, og det betyder traktatbrud. Eller rettere, det er, når skyldneren nægter at betale sin gæld eller renter.

Faktisk er der tre muligheder for standard. Og den, der skete for 14 år siden, hører til den første af dem, stat eller statsbankerot. Denne begivenhed er grundigt rystet Rusland og førte til en alvorlig økonomisk krise. Og der er flere grunde, der førte til denne RF. Og den vigtigste årsag var den populistiske økonomiske politik i Rusland, samt hele pyramide af statslige kortfristede forpligtelser (GKO). Ved den tid, lykkedes det russiske at samle en enorm offentlig gæld, som er blevet genereret af sammenbruddet af økonomierne i Asien. Den likviditetskrise og faldet i de internationale råvarepriser, som var grundlaget for Ruslands eksport, også var grunden til, at russerne på den "hårde måde" lært, hvad standard.

Konsekvenserne af denne krise ændret sig væsentligt for udviklingen af økonomien og landet som helhed. Kursen er faldet drastisk. Hvis misligholdende til dollaren gav 6 rubler, et halvt år, har dette forhold udgjorde 21 rubler per dollar. Og det førte til tab af tillid i befolkningen, og udenlandske investorer til staten selv, det russiske banksystem og, naturligvis, til den nationale valuta. Hvad er standard godt forstået mange små virksomheder og små banker. De kunne ikke stå sådan et chok og "sikkert" ødelagt. Og hele landets banksystem var i sammenbrud i yderligere seks måneder.

Men mest af alt fra denne stat i landet lider almindelige borgere. Hvad er standard for de sædvanlige hårde arbejdstagere? Dette er primært tab af alle arbejdskraft besparelser. Men det er kun halvdelen af problemet. Som et resultat af krisen, har mange virksomheder gået konkurs, hvor disse mennesker arbejdede. Og dem, der ikke lukke, stadig holdt op med at betale arbejderne løn. Folk måtte søge enhver mulighed for at tjene penge bare for at overleve. Efter alt, er priserne på væsentlige råvarer steget sammen med væksten af dollaren, der er 3-4 gange. Og at der derfor bidraget til en stigning i kriminalitet.

Så, i 1998, Rusland havde tre muligheder for at forlade komme krise. Du kan udskrive flere rubler og kaste landet ud i en anden runde af inflationen. Men hyperinflation i begyndelsen af 90'erne endnu ikke var glemt, og så regeringen ikke har vovet at tage et sådant skridt. Du kunne også nægte at betale den udenlandske gæld. Men denne mulighed blev anset for uacceptabel. Derfor vælger vi den tredje scenarie ud af krisen, og regeringen nægtede at betale den indenlandske gæld (skatkammerbeviser). Og så finder vi ud af, hvad standard russerne selv.

I hele historien om verdensøkonomien var en masse statslige standarder. Og et klassisk eksempel på dette er den historie, der skete med Edward III - konge af England. Han var i 1327 nægtede at betale gæld af sin forgænger, som i alvorlig grad skyldes af de italienske banker. Og i 1650 Oliver Kromvel svært at finde penge til erobring af Irland. Og så fik han i gæld til det London-rige, såvel som mange protestanter fra hele Europa. Efter sejren lovede han at betale dem, samt til de officerer og soldater fra hæren irske jord. Men disse lande selvfølgelig ikke nok overhovedet. Og mens udenlandske investorer Cromwell lært, at en sådan misligholdelse. Han blot "glemte" at betale med dem.

Desuden er begrebet en standard ikke kun anvendes på nationalt plan. For eksempel, virksomhedernes misligholdelser - konkurs er en privat virksomhed. En privat standard - det er, når det er en privat låntager nægter eller ikke kan betale deres gæld til kreditor. Desuden kan alle former for misligholdelse opdeles i to klasser. Dette er den egentlige standard, det vil sige, komplet fiasko for låntager til at betale deres gæld nogen specifik periode eller i fremtiden, med andre ord, en rigtig konkurs. Og hvad er en teknisk standard? Dette er et scenarie, hvor långiver stadig har en chance for at få deres penge. Det vil sige, at låntager ikke er i stand til at tilbagebetale gælden til tiden, men efter nogen tid vil han være i stand til at opfylde alle betingelserne i kontrakten af udlånet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.