Nyheder og SamfundKultur

Hvordan til at holde spisepinde og hvordan man spiser ordentligt

Kommer til restauranten, har vi i dag mulighed for at smage de kulinariske lækkerier i noget land i verden. Og valget ofte falder på den østlige køkken. Og de normalt har til at spise efter deres egne regler og traditioner.

I Østen, besluttede at spise mad med hjælp af særlige enheder - Chinese spisepinde. De er såkaldte fordi det første gang, de begyndte at bruge i Kina, og først derefter gik de ind i hverdagen for andre asiatiske lande. Disse spisepinde spiser i Kina, Japan, Vietnam, Korea, Taiwan og andre lande. Beboere i disse lande er ved at lære at håndtere dem i en tidlig alder, og de har ingen problemer med deres anvendelse. Og hvad skal vi gøre, hvis vi er i orientalske retter restauranten, eller i skoven, også i udlandet, og de ved ikke, hvordan man bruger? For ikke at komme ind i en ubehagelig situation, du bare nødt til at forstå, hvordan man bruger spisepinde, og lære at gøre det.

Men før vi går videre til at overveje meget teknik for at bruge disse enheder, er det nødvendigt at sige et par ord om den etikette der er forbundet med dem. Ifølge de regler, der vedtages i de asiatiske lande, kan spisepinde ikke banke på forskellige emner. De kan ikke slikke og bruge som en pegepind. Også, behøver du ikke at tage noget i hånden, hvor de er placeret. Du kan ikke gå nogen steder deres pind - så gør kun ved begravelser.

Børn bør ikke rode med dem og bruge dem som legetøj. Selvom barnet lærer at holde den kinesiske spisepinde og hvordan man bruger dem, da udførelsen af hans et år. Efter alt, er det opfattelsen, at det påvirker den mentale evner, fordi udvikle motilitets bevægelser.

Selv pinde kan være helt anderledes: runde og firkantede, engangs-eller konstant anvendelse, blot smukke stykker af træ eller malet og lakeret. Det eneste, på samme måde - en teknik, de bruger.

Så lad os se på, hvordan man kan holde spisepinde og hvordan du bruger dem der.

Den første ting du skal huske - det er, hvad dine hænder skal være afslappet og bevægelse - stille og glat, så resultatet vil ikke vente længe.

Hånd position skal være:

  • Pinky skal fastspændes til ringfingeren.
  • Indekset og midterste lidt skubbet fremad.
  • Den første stang er forsænket mellem tommel- og pegefinger, og den nedre ende af den hviler på ringfingeren. Det skal være godt fast, fordi Det vil blive fastsat.
  • Den anden pind sættes på toppen og holdt tommelfinger, pegefinger og langfinger. For at være præcis, skal den være baseret på den første falanks af indekset og midterste tredjedel falanks, og skal holde sig til spidsen af tommelfingeren. Eller du kan holde det på samme måde, som den bedrift pen.
  • Juster længden af pindene, banke dem på pladen - de skal være den samme længde.
  • Drej toppen - klik på den og ride på pegefingeren til den anden led.
  • Begge ender af stængerne, der skal forbindes under kørslen.

Men indtil du lærer at holde spisepinde, koge et par stykker af mad - fra dem, der er lidt mere, så de små, og praksis i indfangning af disse produkter. tilbehør Master data er et snuptag. Behøver kun lysten og udholdenhed.

Gradvist, med praksis vil du lære ikke kun en virtuos deres egne og holde i deres hænder, men også være i stand til pænt at vise venner og familie, hvordan man spiser spisepinde. Du kan få dem selv ris korn på én!

Afslutningsvis vil jeg gerne tilføje, at, som denne enhed en person, så finde ud af at holde spisepinde, og lære at spise dem - den samme proces for den enkelte og kræver enkeltpersoner til at praktisere og opmærksomhed.

Endelig. I Kina er denne attribut præsenteres i det nye år med de bedste ønsker for det kommende år. I Japan, de præsenterede de nygifte ved brylluppet, mens antyde, at parret altid har været sammen, da de to pinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.