Kunst og underholdningLitteratur

Nurali Latypov: litterært værk og biografi

I dag vil vi vise dig, hvem Nurali Latypov. Biografi og arbejde af denne mand vil blive diskuteret i detaljer i dette materiale. Han blev født i 1954, 1. juli i Fergana-regionen i USSR (Margilan).

aktivitet

Nurali Latypov ikke kun skriver bøger, han er også en politisk og videnskabelig konsulent og journalist. Deltager i programmet "Hvad? Hvor? Hvornår? "Et medlem af de holdspillere Andrey Kamorin. Han vandt den første i historien om den intellektuelle klub "Crystal Ugle". Han er en kandidat filosofiske videnskaber.

biografi

Nurali Latypov blev født i familien, der består af lærere. Han er uddannet fra State University of Rostov. Fysiske og biologiske fakulteter. Bestået postgraduate studier ved Institut for Filosofi for Videnskab i Moskvas Statsuniversitet opkaldt efter Lomonosov. Hans speciale: metodelærer, en neurolog.

Han fungerede også som en politisk iagttager af centralkomiteen for Komsomol. Var en rådgiver I. S. Silaeva - Formand for den russiske regering. Han fungerede som vice president for Commodity Exchange i Moskva. Han var rådgiver S. M. Shahraya - vicepremierminister for den nationale og regionalpolitik. Han fungerede som vice-præsident for "Bank of Moscow". Han var rådgiver på innovative teknologier Yu M. Luzhkova -. Moskvas borgmester. han var en ekspert af LLC "Lukoil-Engineering" I 2011-2014. I øjeblikket er under hans ledelse er "Laboratorium for Nonlinear løsninger."

Han modtog den litteraturpris "Guldkalven". Tolv gange vinder af Grand Prix på internationalt plan udstillinger af tegnefilm. Forfatter af talrige opfindelser inden for elektronisk kommunikation. I 2007-2010. Han deltog i et tv-program kaldet "Udtalelsen fra eksperter", der udkom på kanalen "kapital", som en førende sektion "Looking Nurali Latypov". I 2003 blev han nomineret til Statsdumaen i sammensætningen af listen ELEPHANT part. Han var en delegeret til tatarerne World Congress 1992.

bibliografi

Vi har allerede talt om noget, men litteraturen har været Nurali Latypov. forfatter til bogen er meget forskellige, og vi taler om dem. I 2001 udgav han arbejde "tomrum", som han skabte sammen med Vereshkov G. og V. Beilin. I 2005 viste det sig, bogen "Fundamentals of intellektuel træning." I 2010 viste det sig værket "Uddannelse af intelligens." Bogen "De mest interessante fakta" udkom i 2012. I samme år optrådte værket "Wasserman", "akut strategisk fiasko", "Engineering heuristik" og "Lær spillet på vindingerne." I 2013 udgav han bogen "Turbulent tænkning" og "monologer æra." I 2014 er der værker af "hår curlere for gyri" og "kneb for Putin." Han skrev også en afhandling om lovgivningen i mathematization af videnskaben.

indhold

Nurali Latypov i bogen "krøllejern til gyri" understreger, at intelligens og mister sit greb selv den mest intelligente person uden en kontinuerlig øvelse. Forfatteren tilbyder læserne en fascinerende række specifikke opgaver - skaller til mental træning.

I 2015 skrev Nurali Latypov bogen "Conspiracy of England mod Rusland." I dette papir, forfatteren præsenterer sit syn på olieudskiller, økonomiske sanktioner og de "farvede revolutioner". Han forsøger at forstå oprindelsen af moderne international politik.

Bogen "Engineering heuristik" er dedikeret til de nyeste og klassiske metoder starte engineering tænkning. Arbejdet viste en tværfaglig tilgang, der skal træne intellektet og opfindsomme problemløsning. Sammenhæng i udbredelsen af videnskabelige og tekniske problemer udføres ved at identificere de modsætninger. Formuleringen af problemet i form af et paradoks - det er et stærkt incitament til at udvikle kreativ tænkning. Bogen indeholder mere end 170 spørgsmål. De er interesserede læser er i stand til at kontrollere niveauet af tænkning, og med vanskeligheder at drage fordel af svarene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.