Nyheder og SamfundMiljø

Hvilken er den bedste by på jorden?

At afgøre, hvilken er den bedste by på jorden, er det nødvendigt at overveje sine kriterier for at vurdere tilstanden af samfundet og rigdom i området. For hver person deres egen vigtige indikatorer for positivt liv i regionen. Hvis du nærmer dig fra synspunkt af de officielle statistikker, Vancouver, Canada førende i verden. Men nogle beboere er kategorisk ikke kan lide den støjende civilisation, kalder det perfekte sted handelsgade liv væk.

Vancouver

Den bedste by i verden for livskvalitet blev etableret af den britiske tænketank Economist Intelligence Unit. Dette sted er kendt mere på grund af De Olympiske Lege i 2010. I betingelserne for civiliserede samfund hver person er i stand til at finde sin hjørne for eksistensen og gennemførelsen af en drøm. Her er der det højeste niveau af standarder for udviklingen af infrastrukturen, høje niveauer af miljømæssige integritet og kultur i samfundet.

Vancouver blev valgt blandt de 140 bedste byer i verden. De vigtigste udvælgelseskriterier var:

  • materialestabilitet borgere;
  • niveau af sundhedspleje og infrastruktur;
  • betydning for dannelse i samfundet;
  • kulturelle faciliteter og arrangementer.

Melbourne

Ifølge andre kilder, den bedste by i verden, der har en behagelig præstation at holde - det er Melbourne (Australien). I dette område, bortset fra de positive indikatorer, der er en lav befolkningstæthed. Hver dag, turister kommer her til mine egne øjne at være vidne til et højt niveau af livet for de lokale beboere, arkitektoniske monumenter, nye moderne bygninger.

Dette er den bedste by i verden har et stort antal af attraktioner, en af dem er Great Ocean Road og 12 apostle. Her er det domineret af intellektuelle og de forskellige nationaliteter sameksistere nemt.

Wien

Den bedste by i verden, har et mildt klima og en afslappet atmosfære - det er Wien. Dens sommertid liv samler gæster fra hele Østrig. Mange udlændinge kommer til at se historisk vigtige objekter. Her foregår den vigtigste politiske liv i landet, skal du placere de kulturelle verdens begivenheder, der træffes de økonomisk vigtige beslutninger.

Kulturelle monumenter beskyttet af UNESCO. Tusindvis af turister er villige til at bruge på gaderne i den østrigske hovedstad hver dag, man ser på de fantastiske strukturer i den gamle æra. Dette fremgår af den række museer - mere end firs. Den mest berømte sted i verden: slottet Schönbrunn, Stephansdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.