ForretningLandbrug

Råvare økonomi

Type af organisation af gårde, hvor produktet er oprettet med det formål at dens videre gennemførelse, kaldet råvare økonomi.

Denne type har sådanne grundlæggende funktioner:

1) Råvare økonomi - et åbent system af organisatoriske og økonomiske aftaler. Personer, der arbejder her skabe et produkt at sælge, og ikke til eget forbrug. Hele mængden af nye ting efterlader produktionsenheden og er på markedet.

2) Produktionen af råvarer er baseret på en opdeling af arbejdskraft opgaver. Dens videre udvikling afhænger af dybden af specialisering (separation) af arbejdere og virksomheder i produktionen af de individuelle produkter eller dele til mere komplekse produkter. Dette fænomen kaldes - den tekniske udvikling. Råvare og opholdsudgifter produktion er kendetegnet ved tilstedeværelsen i første arbejdsdeling og udviklingen i teknologien.

3) Det udvikler sig på grundlag af produktionen, udveksling og forbrug derfor forholdet mellem producent og forbruger indirekte, formidlet. Produkter, der producerede råvare økonomi kommer først på markedet, som er ombyttet til andre varer eller penge, og derefter kommer ind i forbrugernes sfære. Det er markedet bekræfter eller bekræfter ikke betydningen af fremstillingen af produktet til den videre implementering.

Derfor er råvare økonomi er et system af organisatoriske og økonomiske forbindelser, som kan give forskellige økonomiske fremskridt. Yderligere arbejdsdeling nødvendiggør anvendelsen af mere avancerede former for teknologi. Og disse maskiner blev skabt, der førte til en hidtil uset vækst i produktion og betydeligt øget sin mangfoldighed.

Strukturen af råvare økonomi omfatter institutionelle forbindelser, der kan tjene en række forskellige systemer af sociale og økonomiske områder af livet. Men det var ikke altid - i løbet af historien er det ikke bare væsentligt ændret sin struktur.

En af grundene til sin forekomst ligger i fremkomsten af den sociale arbejdsdeling: når blev isoleret og husdyrbrug, og da stod bortset fra handelen med landbrugsprodukter. Der var en simpel vareproduktion, og begyndte at vinde tvinge en lov om arbejdsdeling, hvoraf det fremgår, at udviklingen i økonomien finder sted, takket være den stigende, kvalitativ differentiering af arbejdskraft, hvilket fører til isolation af dets forskellige arter og deres sameksistens i forhold til hinanden.

En anden grund - den økonomiske isolation af grupper af mennesker involveret i fremstillingen af en bestemt type produkt. Disse organisatoriske relationer organisk supplere arbejdsdeling, fordi manden, at vælge den form for arbejde begynder at engagere sig i selvstændig virksomhed. Men dermed får han også ind i flere og flere stigende afhængighed af andre ejere af varerne, bliver det nødvendigt at udveksle en række forskellige produkter gennem etablering af forbindelser over markedet.

Den økonomiske isolation af enkeltpersoner med tilknytning til forskellige former for ejerskab (privat, leje og så videre) af midlerne til produktion. Den mest komplette formular - privat ejendom, er der mindre adskillelse, når leje - midlertidig besiddelse og brug. Men på sin egen private ejendom er ikke i stand til at producere de relationer råvare økonomi og markedsforhold. Dette er især mærkbar i tilfælde af slave-system og den feudale, når produktionsmidlerne er i fuld privat ejerskab, men blev udført hovedsageligt subsistenslandbrug.

Ejerformer producerer også forskellige former for produktion:

1) Simpel vareproduktion af bønderne eller håndværkere, der bruger det meste manuelt arbejde.

2) udvikling af vareproduktionen, hvor forskellige tekniske midler anvendes.

Commodity økonomi er af stor betydning for udviklingen af samfundet, så vi skal gøre alt for at holde denne form for organisering af økonomien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.