SundhedMedicin

Cirkulationen af fosteret. Dimensionerne af fosteret

Føtale cirkulation er arrangeret på en sådan måde, at fuldt ud at sikre udviklingsmæssige behov. Kredsløbssygdomme på tidspunktet for barnets fødsel undergår nogle ændringer. Med din første åndedrag i den nyfødte kommer en bølge af blod til lungerne, og der er en fælles form for blodcirkulationen, kendetegnet ved intrauterin.

Processen med dannelsen af kernen af hjertet begynder i den anden uge af graviditeten, og dannelsen af dens ender i den anden måned af fosterudviklingen. I denne periode, bliver det alle funktionerne i fire-kamre hjerte. Sammen med dannelsen af hjertet udvikler kardiovaskulære system, føtale kredsløb. Den ilt og næringsstoffer, den modtager fra sin mor. Derfor er der visse karakteristika for blodforsyning til det ufødte barn.

Hvordan den føtale cirkulation

Blodet iltet af moderkagen strømmer fra navlevene. Således omkring halvdelen af det udledte fra navlestrengen gennem den venøse gitter fosteret blod. Resettable blod omgår lever vaskulære system i fosteret og i vena cava inferior. Resten af blodet til leveren gennem portåren. Det dirigerer derefter venerne i leveren til den ringere vena cava.

Som et resultat af sådanne funktioner kredsløbssygdomme blod i vena cava inferior opnåede blandede. Oxygenindholdet i det end i blodet vender tilbage fra den øvre hulvene i atrium (højre). Dette er et meget vigtigt aspekt, som både blodgennemstrømningen i højre atrium adskilles, og således som de er forskellige.

Føtalt blodforsyning grund blod flow separationsområder har følgende funktioner: den er forsynet myocardium og hjerne blod med et højt iltindhold. En mindre iltet blod ind i placenta gennem aorta descendens og umbilical arterie til iltning.

Den indkommende blod i højre atrium (øge sin beløb) fra vena cava inferior gennem foramen ovale i det venstre forkammer er sendt. Iltet blod udledes gennem den nedre kant af de sekundære partitioner. Denne partition kaldes "eustakiske ventil". Det er placeret over hullet, hvilket fører til højre atrium fra vena cava inferior.

Endvidere er der en blandingsproces modtaget blod med en lille mængde af ilttilførslen er utilstrækkelig blod returneres gennem lungevenen ind i venstre atrium fosteret. Fra venstre atrium blodet bevæger sig til den venstre ventrikel, og derefter udtømmes i den opstigende aorta. Og aorta blodgennemstrømningen, rig på ilt, er fordelt på tre måder:

1. I kranspulsåren for myocardial perfusion. Dette er omkring 9% af blodet udstødes fra den venstre ventrikel.

2. I de øvre afsnit af hjernen og kroppen. Mængden af sådant blod er ca. 62%. Den strømmer gennem carotis og subclavia arterier.

3. i nedstigende aorta, derefter i andre organer i fosteret. Volumenet af blod er 29%.

Således er der føtale kredsløb. Hans højre -Natal udvikling afhænger af mange faktorer: arvelighed vordende mor, hendes livsstil, ernæring, og så videre ..

Dimensionerne af fosteret

Sideløbende med udviklingen af fosteret er en stigning i dens dimensioner. Den vokser med hver time, hver dag. For at nå enogtyve uger af graviditeten fosteret er målt fra den parietale til korsbenet. Ved slutningen af denne periode, gennemføres målinger fra top til tå. Kendskab til størrelsen af fosteret, kan kvinden holde styr på hvor rettidig det udvikler sig.

Barnets udvikling afhænger blandt andet ved at øge vægten af den vordende moder. Derfor er det nødvendigt at overhold den anbefalede kost læge. Desuden er det nødvendigt at opfylde et sæt særlige motion. Overholdelse af fremtidig moderen til alle specialister regler vil hjælpe fostret at udvikle sig i overensstemmelse med vilkårene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.