ForretningLandbrug

Sådan genkender sygdommen af peber i væksthuse

Ønsker at få en tidlig høst af grøntsager, mange er drivhuse. Men her på reglerne for omsorg for dem, og de fleste ikke kender til, hvordan man kan forebygge forskellige sygdomme. Men med fremkomsten af en slags infektion sandsynlighed for, at den indendørs drivhus, hun slog ordningen siddepladser så hurtigt som muligt, stor. For at forhindre sygdomme i peber i væksthuse, er det nødvendigt først at behandle sine vægge, bjælker, vinduer og endda desinficere jorden - det er forebyggelsen af infektion.

Desuden skal frøene være ætset før plantning. På denne måde kan forhindre en række svampe, virale og bakterielle infektioner, der kan påvirke planter. Benyttes til desinfektion mørkviolet opløsning af kaliumpermanganat (det gøres på følgende måde: i et bæger med varmt vand opløst 1 g krystaller). Frø bør suge i det i ca 30 minutter, hvorefter de skal vaskes.

Men selv med sådan en klargøring af såbed er ikke altid muligt at undgå de problemer og sygdomme i peber i væksthuse - er ikke ualmindeligt. Så sker det, at gartnere bemærker hvide pletter på planterne - det er det første tegn på stilken rådne. At sygdommen ikke spredes gennem drivhuse, vanding bør stoppes, begynde aktivt ventilere drivhuset, skal du fjerne gaffel alle de blade og stedbørn busk og fjerne plak med en klud. Alle beskadigede områder skal altid behandles med en opløsning af kaliumpermanganat og drysset med aske.

Også mange fans peber bekendt med sygdommen som stolbur. Det manifesterer sig som følger: Strip grenene strække op på bladene, der begynder at falme, er der en mosaik mønster, og de lidelser og frugten - de er grimme og træagtig. Hvis du bemærker tegn på denne sygdom peberfrugter i drivhuse, straks grave beskadigede buske og brænde dem.

En anden infektion, der rammer denne plante er kartoffelskimmel. Du kan genkende denne type sygdom af peber kimplanter, hvis vi nøje overveje de blade og frugt. De vises brune-brune pletter, de berørte peberkorn er begyndt at rådne. Fight sygdommen er vanskelig, hvis frøene ikke tidligere er blevet ætset. Selvom det ikke er nødvendigt at fortvivle, hjælper ofte at slippe af med den afsvide sprøjtning særlige midler. Og det bidrager til udviklingen af denne sygdom peberfrugter i drivhuse høj luftfugtighed kombineret med en skarp afkøling natten.

Desuden kan peberfrugter og de påvirkes af sygdomme, såsom tidlig tør spotting og brune pletter. Disse sygdomme af sød peber, kan foto-skærme, som kan ses ovenfor, forårsage udbyttetab. Det er derfor nødvendigt at overvåge indholdet af fugtighed og temperatur i drivhuset, planterne behandle Bordeaux væske, hvilket hjælper med at bekæmpe mange infektioner.

Planter kan også påvirke bladlus eller spindemider. Til at håndtere dem er nok til at sprøjte planterne med insekticider, der nedbrydes (egnet, for eksempel "Malathion" eller "KELTAN").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.