HjemlighedKøkken

Hvordan at rengøre sølv 13 hemmeligheder, der virkelig arbejde

Tro mod sin sølvtøj og mørke juveler skinne! Du kan nemt rengøre sølv med hjælp af disse hjem retsmidler.

aluminiumsfolie

Formørket sølv straks genoprette den oprindelige form takket være denne metode. Læs liter vand, sodavand ske og et stykke aluminiumfolie, sted i en gryde og kog. Ti sekunder dyppes i vandet sølv, og derefter fjerne med en pincet. Overraskende metallet skinne igen! Hvis plak var for fedt og gammel, lave en tyk pasta af bagepulver og to spiseskefulde vand. Påfør blandingen med en fugtig svamp, og derefter skylles og tørres sølvgenstandene.

skurepulver

For at vende tilbage de smykker eller skeer glans folie Dæk bunden af skålen og fyld den med varmt vand. Tilføj en spiseskefuld opvaskemiddel, og derefter lader i en skål sølv for et øjeblik. Det betyder nok så bare vaske af med vand!

ketchup

Hvis din sølv mørk, kan du hjælpe ketchup. Hæld en lille mængde på et stykke køkkenrulle og forsigtigt gnide de mørke områder. Hvis glans ikke returneres, ketchup forlade i femten minutter og derefter tørres af med en blød klud og skyl sølv ting i vandet. For objekter med tekstur detaljer og tre-dimensionelle mønster er nødvendigt at bruge en gammel tandbørste - det eneste du skal rengøre svært tilgængelige steder.

majsstivelse

Indsæt fra majsstivelse og vand til at bevæge sig tilbage sølv glans. Anvende det med en fugtig klud og lad det tørre, og derefter tørres med en ru håndklæde eller svamp metal-mesh. Med denne metode kan selv de mest indgroede pletter plak fjernes.

desinfektionsmiddel gel

Antibakteriel hånd gel er ikke kun kæmper med mikrober, men også renser sølv. Hældes nogle få dråber på en blød klud og forsigtigt gnide sølv genstand til at fjerne plak.

Mousserende vand med citron

Du kan returnere skinne til sølv, bare overlade det til en time i en skål med citron eller anden citrus sodavand. Så du behøver kun at skylle poster med vand og tør grundigt.

tandpasta

Klem en lille mængde tandpasta på en blød klud og polere sølv, og derefter skylles med vand - lys vil overraske dig!

Værktøj til vinduer

Påfør et rengøringsmiddel til vinduer på klud eller tandbørste til forsigtigt at gnide sølvtøj. Du vil hurtigt vende tilbage den tidligere pragt med denne metode.

hårbalsam

Hvis du ønsker at forhindre brunfarvning, gnide balsam i ren sølvtøj.

kridt

Sølv vil forblive skinner, hvis du holder i skabet med ham et par stykker af kridt. Mel absorberer fugt, og det beskytter dine redskaber fra mørkfarvning. Det viser en stor forebyggende værktøj.

ammoniak

Rengør sølv nipsgenstande ti minutter neddypning dem i en opløsning af en kop varmt vand og en halv kop ammoniak. Derefter tørre rene og tørre. Vær forsigtig, når du bruger denne metode - fra ammoniak løsning til at holde ud kæledyr og børn.

eddike

Bringe tilbage glans og glans af dit sølv og kostbar, suge dem i eddike (i en halv kop eddike, tilsæt to spiseskefulde bagepulver). Lad blandingen i to eller tre timer og derefter skylle alle koldt vand og tør grundigt. Resultaterne er sikker på at behage.

citronsaft

Dine sølv gafler skinne, hvis du er en nat oversvømme dem med en blanding af en spiseskefuld citronsaft, en halv kopper vand og en halv kop mælkepulver. Denne metode virker upåklageligt selv med et strejf af gammel!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.