Kunst og underholdningFilm

Betydningen af filmen Island of the Damned

Hvad kan en almindelig person forvente af en god film? Det afhænger af, hvad han ønsker at modtage. Hvis seeren ønsker at blive belastet med positive følelser, vælger han en komedie eller en slags følelsesmæssig film, hvis du kildrer dine nerver - en horrorfilm, og hvis man ser på skuespillet, så falder valget på filmen med det maksimale antal specialeffekter. Men for nylig vælger folk i stigende grad thrillergenren. Hvad er årsagen til dette valg?

Hvis man ser på sandheden i dine øjne, er en persons liv i de fleste tilfælde - en meget kedelig og ensformig ting. Rutine, stress, støj rundt og ubehagelige omgivelser gør deres arbejde. Derefter kan en person have brug for en slags shake-up, nye fornemmelser og indtryk. Derudover er et sådant liv så kedeligt, at en person bliver en følelsesløs væsen. Den bedste måde at komme ud af denne rutine helvede er at besøge forlystelsesparken. Der kan du ride på for eksempel på en rutsjebane, få din dosis adrenalin og dristigt vende tilbage til afgrunden af monotont hverdag. Men ikke alle har tid og energi til dette. Derfor er thrillers en fremragende erstatning for underholdning. De har intriger, spændinger, interessante begivenheder, som er mindre og mindre almindelige i hverdagen, såvel som uforudsigelighed. Det er disse kvaliteter, der tiltrækker seere.

Et glimrende eksempel på en god thriller er filmen The Island of the Damned. Han er flot, spændt med elementer fra detektivet, og også med en uventet og til tider uforklarlig afslutning. Mange seere spekulerer stadig på, hvad der er meningen med filmen The Island of the Damned. Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål kort.

Leonardo DiCaprio spiller rollen som en mand, der efter stress blev indviklet og begyndte at lide af en psykisk sygdom, nemlig skizofreni. Alle de hændelser, der forekommer i filmen, er frugten af hans syge fantasi, og der er ingen mening i denne film som sådan. Der er en lille nok interessant plot, et fremragende spil af skuespillere og et vidunderligt mesterskabsarbejde af direktøren.

Faktisk er film, hvor hovedfokus er på sygdommen af skizofreni, meget, og mange af dem er meget gode og berømte. Et eksempel er den samme film Black Swan af Darren Aranofsky, samt den forbudte modtagelse af Zack Snyder. Det første billede er historien om en ballerina, hvis mor har brugt hele sit liv med henblik på at opnå resultater i denne vanskelige sag, og den anden fortæller om en pige, der mistede sin mor tidligt, og hendes stifter låste hende i en psykiatrisk klinik. Hele plottet er bygget på sygdommens symptomer, og ikke i nogen meget dyb forstand.

Derfor vil jeg rådgive enkle seere for ikke at lede efter noget, der ikke er. Man kan kun nyde et kvalitetsfilm for at få de indtryk, som folk får fra gode thrillere. Og stadig, hvis betydningen af filmen Isle of the Damned stadig ikke er klar, gå online, find denne artikel og tilfredsstille din nysgerrighed.

Af den måde, hvem der ikke forstår andre film eller bare er interesseret i at finde et nyt filmisk mesterværk til visning, skal du gå til webstedet Subjective opinion, som indeholder anmeldelser af de mest interessante film. En klar erklæring, objektiv kritik og forfatterens mening - hvad du har brug for i vores tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.