Kunst og underholdningLitteratur

Forholdet mellem Onegin og Tatiana i den hidtil ukendte A.S. Pushkina "Eugene Onegin"

Alle os i skolen blev tvunget til at læse romanen A. S. Pushkina s "Eugen Onegin". Men i denne alder, er det usandsynligt, at tænke over den dybere mening med det arbejde, kigger på forholdet mellem Onegin og Tatiana gennem prisme af deres sanseoplevelse fleste børn. Men mange kritikere ikke forstår forfatterens ideer, men foretrækker at begrænse os til en overfladisk analyse kun action figurer, der ikke fokuserer på den åndelige komponent.

antitese

Ved første øjekast kan det synes, at to centrale karakter "Evgeniya Onegina" i modsætning til hinanden. Tatiana Larina - stærkt moralske, åndelige menneske, det er ren i krop og ånd. Og Onegin - St. Petersborg dandy, oplevede i det sociale liv, allerede er bekendt med den passion og dens konsekvenser. De er tiltrukket af hinanden som lignende afgifter, vis gensidig forståelse udvikler sig mellem dem, fordi de begge er vokset fra deres miljø og søge sandheden i noget andet, en mærkelig og endda skræmmende.

uddannelse Egenskaber

En sammenligning mellem Onegin og Tatiana, kan du starte med at se på de forhold, som de er vokset op. Favorit Pushkin blev født i en velhavende hus, selv om det ligger langt fra alfarvej. I barndom og barndom barnepige til at passe på det, det valgte forældre fra at leve side om side landmænd. Hun sang vuggeviser, fortalte historier og selvfølgelig læse bønner over pigen. Det er bundet til Tatyana folk mere, end du kan forestille dig. Af natur, eftertænksom og tavs, hun brugt lidt tid med deres jævnaldrende, undgå støjende sjov og spil. Dets mere end fascineret af bogen, Betragtningen af naturen og meditation. Larin yngste datter levede i overensstemmelse med folkemusik skikke, fik tidligt at fange solopgang, troede på skilte og udført de traditionelle ritualer, på trods af den religiøse.

Onegin dyrkes i det europæiske samfund. Sygeplejerske for en udskiftning vejleder, der er uddannet drengen ifølge hans opfattelse af en sekulær person. Før modnet, Eugene kastet ud i en strålende og støjende liv, erhverve status for en ung rake. Uddannelse og kærlighed til populære forfattere gav det en charme og lovede at favorisere kvinder. Han lærte hurtigt de ins og outs af sensuel kærlighed og lærte at manipulere dem. Jeg blev skeptisk over for manifestation af menneskeheden, venlighed, medfølelse. Han kritiserede og afhørt alt, hvad der skete med ham og omkring ham, som rådgivet europæiske forfattere.

Verdens gennem vinduet

Tatiana funktion i "Evgenii Onegine" kan ikke undvære henvisning til naturen. Beskriver panoramaudsigten, Pushkin gør det, som om at kigge ud af vinduet i rummet, der tilhører hovedpersonen. Enhver landskab i romanen afspejler sindstilstand af pigen. Som historien skrider frem, ikke kun den tid af året, og vejret udenfor, men også, at en del af dagen, at Tatiana besidder i at tænke på sin udkårne.

Byronic og sentimentale litteratur

Trace forskellene mellem Eugene og Tatiana kan også være på de bøger, de læser. For Onegin emuleret Byron var, ironisk og skeptisk så på verden. Det viste sig således til den unge mand den perfekte mand. Selfish, charmerende, lidt sarkastisk og sarkastiske. Europæisk litteratur af den tid dyrkede en lignende måde at tænke på.

Tatyana Larina, derimod, henleder opmærksomheden på de sentimentale romaner, der viser værdien af ærlighed, venlighed og lydhørhed. Selvfølgelig, de er en smule naiv for den pige, der vil rotere i high society, men adelen og ære, opdraget på grund af dem, i mange år hjalp hende med at redde sig selv uforandret under indflydelse af omstændigheder.

Det handler om helten i sentimentale roman drømmer pige. Og når deres kanter vises foragtet og forfulgt overalt Onegin, tager hun ham for et ideal, der ventet så længe.

brev

Tatyana brev til Onegin afspejler den sublime kærlighed, der nærer pigen til sin håndplukkede efterfølger. Det er her, den godt kan spores idiosynkrasier piger: oprigtighed, tillidsfuld, letpåvirkelig. Hun har ingen grund til at betvivle hans valg. For den unge skønhed alliance med en som Eugene - er ikke kun en opfyldelse af de skattede begær og længe ventet gensyn med deres kære, men også en mulighed for åndelig vækst, selv-forbedring.

Onegin derimod ser forelsket i Tatiana kun en naiv, entusiastisk tosse, der inspirerede hans historier og udseende. Det tager ikke alvorligt sin følelse, selv om mistanke om, at så enkelt er det ikke passerer. Verdslig "i kærlighed til spillet" før tid gjorde hans Hjerte ikke reagerer på sådanne opmærksomhed. Måske hvis det ikke var en rig erfaring på dette område, kunne et par ting have været anderledes.

Tatyana brev til Onegin gennemtrængt af følelser, som hun ikke kan holde til mig selv. Det erkender, at forskellen i uddannelse og erfaring mellem dem er enorm, men håber at en dag at overvinde det, at være tættere på sin elskede.

fiasko

Som du ved, Eugene Larina nægtede med henvisning til, at han ikke fortjente, da sådanne sublime følelser ikke føler og ønsker ikke at fornærme uforanderlighed hans motiver. Ifølge de fleste kritikere, er afvisningen af Onegin afvisning af at læseren. Det var måske den mest noble handling hele sit liv, men på baggrund af litteratur ser på situationen lidt anderledes. De mener, at frygt bedt den unge rake afvise, fornuft sejrede over følelser, "russiske sjæl" Tatiana vækket i ham.

møder

Onegin og Tatiana mødes tre gange i romanen. For første gang - når Eugene kommer til boet Larin. For det andet - når han skal forklare sig med Tatiana om sit brev, og den sidste - på hendes fødselsdag, et år efter de tragiske begivenheder. Og hver sådant møde ændrer noget i sjælen af Onegin, ikke tillader ham at holde sig væk, for at afværge følelser og følelser. Bange for hvad der skete med ham, rive og foretrækker at forlade ud af mit sind et billede af en pige, end at være sammen med hende og forandring.

duel

Dette forhold mellem Onegin og Tatiana gøre nogle grumme beskrivelse af arbejdet. Hovedpersonen er vred: for sig selv, for Larin, på hans bedste ven Lensky, skæbne, der førte ham til denne ejendom, hans onkel, der døde så utidig. Det skubber ham til hensynsløs handlinger, såsom at flirte med Olga. Selvfølgelig duel var nødvendig for at dræbe hinanden, men det var ikke nødvendigt. Men de begivenheder, der er fastsat på denne måde, på grund af de stadigt stigende hadefulde følelser Vladimir måtte flytte til en anden verden.

sidste bold

En sammenligning mellem Onegin og Tatiana fortsætter gennem den sidste scene af romanen. Bold i ære for skytshelgen i boet Larin hvis kopier mareridt pige på hendes bryllup til Eugene. Patient, utilfredse, undertrykt af anger en mand omgivet af groteske figurer, der er så kontrast til hans indre verden, at det ser ud som om de spottede ham.

Kan ikke flytte mel, Onegin var forlader, forklarer det med, at de tog besiddelse af rejselyst.

Petersborg

Det varede ikke længe, og hovedpersonerne mødes igen, denne gang ved sociale arrangementer i St. Petersburg. Forholdet mellem Onegin og Tatiana er ikke ændret. De er blevet mere kompliceret, men det indre varme stadig fortsætter med at pulsere begge. Larin blev gift, blev en prinsesse og nu holder hovedet højt. Nu er der ingen spor af landdistrikterne pige, som inderligt bekendte deres følelser ung rake.

Situationen vender sig mod Eugene, da han indser, at han er forelsket, og lider af det. Han skriver breve til genstand for hans tilbedelse, forsøger at vende alt tilbage, men hun var stejlt. Så denne situation ser Pushkin. Onegin Tatyana har følelser, men nu er hun forsøger at undgå relationer. Til sidst, pigen nægter en mand i hemmelig kommunikation med henvisning til, at hun havde givet en ed at være tro mod en anden mand, på trods af, at der stadig elsker Eugene. Dette sætter det sidste punkt i romanen, men ifølge nogle kritikere, slutningen er stadig åben.

Forholdet mellem Onegin og Tatiana er udsprunget hårdt, de blev farvet med blod fra en anden, afkald og anerkendelse ... Men i sidste ende deres kærlighed fortsatte med at leve, selv når de begge underskrev sin dødsdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.