ForretningLandbrug

Orel kylling: beskrivelse, detaljerne og særheder af ynglende arter

Gode indenlandske kylling racer , der er mange. En af de bedste, men desværre samtidig ganske sjældne, er Orlovsky. Bred denne fugl var i zarens Rusland. Senere i artiklen, og vi vil finde ud af, Orel kylling - hvad en race og hvordan du ser efter det ordentligt.

Historien om avl

Versioner af oprindelsen af denne race der er flere. Det vides ikke præcist, selv når der var sådan et navn - Orel. Nogle forskere mener, at det er gået fra den eponyme by. Andre mener, at navnet på denne fugl Orlov modtog efternavnet den første opdrætter. Formentlig var det Eagles-Chesmensky - en favorit af Catherine II. Med stor sandsynlighed kan antages, at de forældrenes kyllinger til racen og ukrainsk stål Malaysisk eared. Den første, mest sandsynligt, var engang bragt til Karpaterne region Gilan. Faktum er, at selv ved udstillinger Orel kylling i zarens Rusland ofte kaldet Gilan.

på racens standard blev etableret i 1914. I store mængder fortyndes i nærheden af Tula, Moskva og Orel. Desværre, efter Anden Verdenskrig Orlov racen næsten helt forsvundet. Delvist genoprette befolkningen var kun de tyske opdrættere. De gennemførte talrige krydsning af Oryol og malaysisk kylling. I 1949 blev en af udstillingen bragt allerede 127 personer.

I de 70 år med forsøg på at genskabe racen i Rusland. På dette tidspunkt, den tamfjerkræ opdrætter MN Vinokurov bragte flere Orlov kyllinger fra DDR. Disse personer har spillet en stor rolle i genoprettelsen af racen i vores land. Men på nuværende tidspunkt i store mængder af kyllinger opdrættet kun i landsbyen Pavlovsk i forstæderne. Imidlertid er fjerkræ opdrættere af denne race sagde, at mange landmænd har vist stor interesse for de unge, de gennemfører.

Beskrivelse af arter

Oryol avlet kyllinger primært som kød og æg. Men meget høje og fine egenskaber af denne race. Tidligere Orlov hanekyllinger anvendt, herunder som kampene. De vigtigste elementer i denne race er:

 • Høj krop. Hos mænd er det leveret næsten lodret, som ser meget imponerende.
 • Robuste ben.
 • Meget veludviklet øjenbryn.
 • Stærkt buet (mere end nogen anden race) kort næb.
 • Malinovidny lille kam med fjer.
 • Brilliant tætte fjerdragt.
 • Den enorme størrelse og vægt.

Farve Orel kylling er meget smuk. De mest almindelige arter er skarlagen, sort, hvid, mahogni og chintz. Sidste farve type moderne fjerkræavlere værdsat mest. Legs of kyllingerne skal være gul og tyk. Et tegn på racen og citron næb farve, og ravfarvede øjne.

fjerkræ produktivitet

Kød fra høns Orel racen kan få en masse. Voksen hane vejer omkring 3,5-4 kg. Chicken Little mindre - 2,5-3 kg. Meget god indikator repræsentativ for denne race forskellige med hensyn til ægproduktion. I løbet af året, kan man kylling bringe til 140-150 enheder. Æggene er forskellige i farve og hvid shell temmelig stor størrelse - '60

Hvad skal voliere

Hvor korrekt at holde sådan en fugl som Orel kylling? Race høns dette meget uhøjtidelig. Men for at gode levevilkår skaber naturligvis behov for det. Aviary for Orlov høner skal være stort nok, og samtidig lys. Ellers reducerer produktiviteten af kyllinger med hensyn til ægproduktion.

Denne race er kulde-resistente, så varmesystemet vinteren laden udstyre valgfri. Men i kulden, i de fleste frost, skal installeres i hønsehuset varmeapparat eller i det mindste hænge et par pærer, nær som en fugl kan få varm.

Gulvet i stalden for vinteren skal fylde et tykt lag af savsmuld. Dette kuld efterfølgende spille rollen som en biologisk varmelegeme, idet det behandler af gæring og forrådnelse med frigivelsen af varme vil forekomme. Spring hønsegården lokaler skal rengøres grundigt ud. Kuld sammen med andet affald føres ind i kompostbunken.

fodring Egenskaber

Udviklingen af en velafbalanceret kost - det er også noget, der kræver Orel kylling. Race kyllinger disse mod "menuen" er ikke alt for krævende. Orel fuglefoder samt andet kød og æg produktivitet retning. Det er kost af kyllinger kan være tør eller våd kombineres. Sidstnævnte metode er af denne fugl passer dig bedst. Tør fremgangsmåde involverer høje omkostninger af foder. Ja, i dette tilfælde, ejerne af hjemmet gården bliver nødt til at købe en masse korn, foder og klid. Er såsom mad ret dyrt.

Våd teknik gør det muligt at spare på indholdet af kyllingerne og få temmelig høje produktivitet. Ikke alt for godt for det Orlov racen det egner sig primært på grund af de fysiologiske egenskaber denne fugl. Det faktum, at disse mænd og kvinder er meget veludviklet skæg. Samtidig repræsentanter for Orlov racen kærlighed at hakke på sine naboer i stalden tilbage af meshanok. Langvarig tilførsel af en våd blanding af størstedelen af høner miste sin spektakulære udseende. Enig, plukkede hans skæg ser ikke alt for æstetisk tiltalende.

Derfor mask, som bør omfatte ingredienser såsom revet gulerødder, kartofler og roer, kål udskåret og krydderurter (brændenælde, majroe rodfrugter, quinoa etc.), er det nødvendigt at kombinere med tørfoder. Sammen med de våde sammensætninger høner bør gives hvede og klid. Venligst mash genopfyldning eller kød bouillon (affald). Også anvendelige er kridt og vitamintilskud.

indhold Egenskaber

Orel kylling (Foto demonstrere sin kraftfulde forfatning) - klippe, som tidligere nævnt, Fight. Og selv om konkurrencen ikke brugt denne fugl i mere end et århundrede, sin aggressive natur hun holdt helt selv. Derfor holder disse høns og hanekyllinger skiller sig ud fra andre racer.

Resten af teknologi sig af denne fugl ligner proceduren for alle andre avl kyllinger. Oftest Orlov indeholde konventionel fremgangsmåde gulv. Fordi denne fugl er forholdsvis aktiv og stor, i et bur, vil hun føle sig meget ubehageligt. Paddock - det er også, hvad der skal Orel kylling. Indholdet af denne art i tilstedeværelse af skuret nær det indhegnede område vil være langt mere vellykket. Gåture herunder om vinteren bidrage til en bedre udvikling af den unge og delvist løse problemet med mangel på D-vitamin

Orel race høns

Selvfølgelig for at købe unge eller æg af denne fugl til at opdatere lager hver gang det vil være meget dyrt. Indtil nu Orlov race i vores land anses for at være ret sjældne. Og derfor, der er sådan en fugl er dyrt. Derfor er mange ejere af private husholdninger foretrækker at avle sine egne.

Inkubation af æggene af kyllinger Orlov udført som sædvanlig. Men omsorgen for unge er noget anderledes end de teknikker til indhold kyllinger af andre arter. Den omstændighed, at Oryol kyllinger ret langsomt udvikler. Ulempen ved den Orlov racen det er sent modning. Kyllinger flyvefærdige længe og gerne en masse at spise. Men de udklækkes stærk og sund. Orlov lunge blandt kyllinger er normalt meget lille.

avlsarbejde

Mange gård ejere, foruden indholdet af Oryol kyllinger til kød og æg, er også stor opmærksomhed på bevarelse og forbedring af racen. De, der virkelig bekymrer sig om den hjemlige denne art, med dens dyrkning skal følge visse regler. Fabrikanterne bør være:

 • massiv;
 • langbenet;
 • med veludviklede kam;
 • med, som kan være kroget næb;
 • Zheltonogov.

Et andet tegn, som bør være opmærksomme på, når ynglende fugle såsom kylling Orel - trop. For brogede sorter anbefales så meget som muligt ensartet farve. Selvfølgelig kan ikke bruges til avl er endnu ikke fuldt dannet fugl.

Orel kylling: Farmers anmeldelser

Da denne race er meget produktiv, har mening om det fra landmændene udviklede sig meget godt. Indeholder de fugleelskere primært sorter af indenlandske avl. Vi har endda oprettet klubbens elskende i landet er denne gamle race. Dens medlemmer bekymrer sig om dens bevarelse og at øge sin popularitet blandt russiske landmænd.

Orel kylling - en af de bedste gamle indenlandske racer. Og selv om denne fugl, og der er visse ulemper, såsom for eksempel som en sen modning og aggression, opmærksomhed, russiske bønder det fortjener. Avl denne fugl kan være direkte salg, generelt, og blot som et dekorativt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.